Д-р Станкова ни таксува операцията с всички консумативи и др. 70 лв.(с огромна отстъпка),стационара е 10 лв.-платено и е до 30.05.Благодаря на всички,които направихте живота й по-добър като дарихте пари за операцията и стационара й,за да може да и се търси дом,помогнахте с транспорт,ходите при Зина (все Зара ми е в остата :) и го мислите момичето.
Куче с гигантски тумор някой може ли да му помогне
Публикувано: 22 May 2009 - 05:19 PM
Отчет на даренията ви(по мои сметки):
Д-р Станкова ни таксува операцията с всички консумативи и др. 70 лв.(с огромна отстъпка),стационара е 10 лв.-платено и е до 30.05.Благодаря на всички,които направихте живота й по-добър като дарихте пари за операцията и стационара й,за да може да и се търси дом,помогнахте с транспорт,ходите при Зина (все Зара ми е в остата :) и го мислите момичето.
Публикувано: 29 May 2009 - 04:13 PM
Зина още е при д-р Станкова в очакване на нов дом.Платено и е до утре и ще се наложи пак да моля за финансова помощ :(
Иначе докторката само я хвали.Каза,че е изключително послушна и мила.Дано и излезе късмета скоро и да си има свой дом,в който да бъде обичана,както заслужава!
Иначе докторката само я хвали.Каза,че е изключително послушна и мила.Дано и излезе късмета скоро и да си има свой дом,в който да бъде обичана,както заслужава!
Публикувано: 09 June 2009 - 09:14 AM
Ето я и Зина на 07.06.2009:
http://www.croxbox.b...c4d160094980b0/
http://www.croxbox.b...5617e24447cfdb/
Това момиче е най-милото същество, което съм срещала !
http://www.croxbox.b...c4d160094980b0/
http://www.croxbox.b...5617e24447cfdb/
Това момиче е най-милото същество, което съм срещала !
Публикувано: 12 June 2009 - 08:11 PM
Понеже наистина нямам никаква възможност да направя каквото и да било за Зина(нито да я прибера докато търсим дом-понеже постоянно пътувам в момента,нито да плащам за хотел)имах намерение да я пусна пак там ,но докторката каза,че ще пробва да я изпрати в чужбина.Според мен тук никой няма да я поиска.Порастнало вече куче,съвсем обикновено на външен вид...То Зендра още чака,при положение,че е малка и хубава.Но може и да съм песимист-дано съм песимист!
Сметката е вече 130 лв.
Късметлийка е че попадна точно при д-р Станкова,която се грижи толкова добре за нея.Само горко й на докторката,че сме я заринали с кучета
За пореден път й благодаря ,че е такъв уникален Човек
Благодаря ви момичета,че сте снимали сладураната.Може ли да дойда с вас другия път,ако съм в София като ходите?Пуснете ми едно ЛС само.
Пп.Ще гепна 2 от снимките на Мамиха за обявата в без дом,че нещо е изчезнала.
Сметката е вече 130 лв.
Късметлийка е че попадна точно при д-р Станкова,която се грижи толкова добре за нея.Само горко й на докторката,че сме я заринали с кучета
За пореден път й благодаря ,че е такъв уникален Човек
Благодаря ви момичета,че сте снимали сладураната.Може ли да дойда с вас другия път,ако съм в София като ходите?Пуснете ми едно ЛС само.
Пп.Ще гепна 2 от снимките на Мамиха за обявата в без дом,че нещо е изчезнала.
Публикувано: 21 June 2009 - 06:58 PM
Зина се чувства много добре при д-р Станкова.Тревичка,въздух,природа,че и много приятели...
Само се усмихва и гледа с огромните си,влажни,кравешки очета.Папка добре,всичко е супер.Единственото което й липсва е нейн си дом,дано скоро се появят нейните хора.
Сметката беше покрита до 5.06 благодаряние на Simeonov82,вчера предадохме дарението.
Сметката беше покрита до 5.06 благодаряние на Simeonov82,вчера предадохме дарението.
Публикувано: 09 July 2009 - 08:05 PM
Темичката на Зина е пропаднала много назад,а тя все още си търси дом.Трябва отново да й подновя обявите,че на някои места са изчезнали.Няма нито едно запитване за нея за съжаление,а хотела не е плащан от месец и сметката става прекалено голяма :( "Рекламирам"я където ми падне,но ние българите сме с прекалено голями предрасъдъци спрямо кученцата като нея...
Кога ли ще я видим в нейн си дом...
Кога ли ще я видим в нейн си дом...
Публикувано: 12 July 2009 - 08:54 AM
А да напиша нещо и Анук ме изпревари.
Кифла сладка и дебела, само като я видя и ме избива на по детски жестоко мачкане...

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 12 July 2009 - 09:22 AM
Кучето е чудесно и аз се запознах с него. Стои си кротко на едно място и гледа и слуша какво си говорят хората.....а каква сладка муцунка прави....наистина идват такива желания за мачкане. Но независимо от всичко трябва да припомня, че сметката й расте и няма никакви постъпления в нея .... , а се налага да поизчака с уреждане на задграничен дом.
Публикувано: 28 July 2009 - 08:34 AM
Още вчера видях темата за прекрасната Зина. Да ви кажа честно досега не бях виждал по-прекрасно създание от нея. Много се радвам, че е излекувана и в същото време ми е мъчно, че не може да си намери стопани. Затова снощи с още двама приятели се събрахме и успяхме да съберем общо 60 лева, които внесох преди броени минути в сметката, която сте посочили (тя май е една и съща и за Балто, и за Зина), като за основение съм писал "Зина". Дано да покрият поне част от сметката. Засега не можах да и намеря стопани, за съжаление хората все искат породисти кучета
, въпреки, че доколкото разбрах Зина е направо приказно кученце. Искам сладуранката да знае, че не е забравена и дано да се чувства обичана, където и да отиде.

Вход

Горе
Цитиране +