Dog.bg Форуми : C.A.C- Попово, 13-ти юни 2009г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

C.A.C- Попово, 13-ти юни 2009г. /за всички породи/ Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 June 2009 - 07:36 PM

Гаро и ние с Цезар няма, за какво да ходим по изложби в България, но заради купона си заслужава....Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
Иначе поздравления за плановете ти! Пожелавам ти да се осъществят!
User's Signature

Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog"s

Публикувано: 02 June 2009 - 09:08 PM

Показване на мнениетоelia123, в Jun 2 2009, 05:20 PM, написа:

Ще спим спокойно..... :wb_052:
Eли , самата ти ми каза за тази тема да отговоря ,че са писали за мен .Аз и хабер си нямах.Ти ми каза ,че имало намеци ,че съм ходел на изложби ,където съдиите съм си ги избирал по познанство......Не прочетох такова нещо ,а просто хората са свикнали с моите упътващи разказчета и да съм в купона във форума ....Пък сега иронично ми съобщаваш "ще спим спокойно" все едно аз умирам да отговоря в тази тема ,а не че като нямах 2 дни интернет ти не ми се обаждаше по тел и като излизахме не ми говори цяла нощ:" Дано Гаро си пуснеш интернета да видиш как са те подхванали в темата за Попово,аз чета между редовете-казват ,че си с връзки по изложбите" пък сега.........ех , жена си все пак присъщи са ви тези интрижки.
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#63 Потребителят е офлайн   Zin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ловни кучета

Публикувано: 02 June 2009 - 10:42 PM

Показване на мнениетоKonan03, в Jun 2 2009, 08:08 PM, написа:

Eли , самата ти ми каза за тази тема да отговоря ,че са писали за мен .Аз и хабер си нямах.Ти ми каза ,че имало намеци ,че съм ходел на изложби ,където съдиите съм си ги избирал по познанство......Не прочетох такова нещо ,а просто хората са свикнали с моите упътващи разказчета и да съм в купона във форума ....Пък сега иронично ми съобщаваш "ще спим спокойно" все едно аз умирам да отговоря в тази тема ,а не че като нямах 2 дни интернет ти не ми се обаждаше по тел и като излизахме не ми говори цяла нощ:" Дано Гаро си пуснеш интернета да видиш как са те подхванали в темата за Попово,аз чета между редовете-казват ,че си с връзки по изложбите" пък сега.........ех , жена си все пак присъщи са ви тези интрижки.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееее, Гаро ти си супер страхотен и знаеш, че си ми любимец, както и сладурчетата. Не се ядосвай така, може някой да не е разбрал или прочел нещо, но срещу теб никой няма нищо. Прав си - страхотно е в твоята компания и ще е жалко да се лишим от нея.
Аз ще продължавам с купоните и това е супер, няма защо да се лишавам от страхотната компания на приятели те си и затова ще се разходя до Попово, а там се очертава един велик купон.
User's Signature

Качена снимка

#64 Потребителят е офлайн   charaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 03 June 2009 - 09:20 AM

Става ли за дакели.И има ли ограничение на възрастта,защото наща е на 8 месеца?И много ли е далече Попово от Плевен?Къде ще е в Попово на цантара?
П.С. Много се извиняявам,че задавам толкова много въпроси :wub:
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2009 - 09:27 AM

Показване на мнениетоcharaka, в Jun 3 2009, 07:20 AM, написа:

Става ли за дакели.И има ли ограничение на възрастта,защото наща е на 8 месеца?И много ли е далече Попово от Плевен?Къде ще е в Попово на цантара?
П.С. Много се извиняявам,че задавам толкова много въпроси :wub:

Върни се на първата страница.

#66 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 03 June 2009 - 09:59 AM

Pleven- Popovo 144.4 km www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=b30d9a43b6a70a553254592ef93122a4

#67 Guest_LucaB_*

Публикувано: 03 June 2009 - 10:07 AM

Показване на мнениетоABART, в May 3 2009, 09:50 AM, написа:

КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА
/ за всички породи /
от календара на Българска републиканска федерация по кинология
С. А. С - ПОПОВО

Прикачен файл Popovo_2009.JPG

Дата: 13 юни ( събота ) 2009 г.

Място на провеждане:
гр. Попово, обл. Търговище, кв. "Сеячи", Ловно-стрелкови комплекс" при СЛР - Попово, намиращ се до язовир "Каваците".
Организатор на киноложката изложба - "Киноложко дружество" към СЛР - Попово

Прием на кучета: от 09:00ч. до 10:30ч.
Съдене: от 11:00ч.

Съдийски състав:

Frangopol Mihaela /Румъния/:

V, VІІ, VІІІ, ІХ - FCI /вкл. Dogo Argentino/

Simu Călin / Румъния /:

ІІ -/Boxer, Dobermann, Deutsche Dogge, Riesenschnauzer,Schnauzer, Zwergschnauzer, Tchiorny Terrier/, ІІІ, ІV, Х - FCI

Стефан Попов:

І, ІІ /всички останали от групата/; VІ - FCI, /вкл. БОК, Бълг. гонче, Бълг. барак/

резервен съдия: Андон Тодоров
/организаторите запазват правото за евентуални промени в съдийския състав в деня на изложбата/

Такси за участие:
1. За членове на БРФК и организации в договорни отношения с нея:
- първо куче - 30 лв.
- всяко следващо куче на един и същи собственик - 25 лв.
- кучета клас бебе и подрастващи - 20 лв.
- клас ветерани - 20 лв.

/При заявката за участие в деня на изложбата се заплащат допълнително 5 лв. към таксата за всяко второ и следващо куче на един и същи собственик./

Спонсори и медийни партньори на С.А.С - Попово 2009:

Прикачен файл logo_vetpharma.jpg
ВЕТФАРМА ООД е компания изградена от млад и креативен екип от специалисти, които се грижат изцяло за Вашите любимци.
Фирмата е официален представител на добавките CANINA, храните GUABI, аксесоарите IPTS и казметиката KW, все първокласни продукти на световния пазар / www.vetpharma-bg.com

В рамките на изложбата ще бъде връчена специална награда за "Най-красиво ловно куче" от името на ловен портал "БГ ЛОВ" / www.bglov.com

Записвания и контакти:
dogshow.popovo@gmail.com

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 07.06.2008 г., вкл.

/Формуляр за записване - от сайта на БРФК./

Прикачен файл map_SLR.JPG
/със син цвят е посочено мястото на провеждане на изложбата; жълтият маркира базата, която ще бъде предоставена за нощувка на изложителите и гостите/

Базата е плътно оградена и предоставя възможност за нощувка с кучета. Разполага с 5 бр. модерно обзаведени къщи, всяка разполагаща с: 2 двойни стаи, кухненски бокс, всекидневна, санитарен възел /баня/, тераса, TV. Цената за нощувка за 1 къща е 40 лв. На ваше разположение е и открито барбекю. Заявки се приемат до 31-ви май вкл., на посочения по-горе е-mail.

Прикачен файл 1_1.jpg
Прикачен файл IMG_2122.jpg
Прикачен файл 557.jpg

...da povtorim za onezi, koito ne sa razbrali :ae_085: !

P.S. Izviniavam se za latinicata- vremenna tehnicheska neizpravnost :wg_053: !!!

#68 Guest_LucaB_*

Публикувано: 03 June 2009 - 02:23 PM

Показване на мнениетоZin, в Jun 2 2009, 08:42 PM, написа:

Аз ще продължавам с купоните и това е супер, няма защо да се лишавам от страхотната компания на приятели те си и затова ще се разходя до Попово, а там се очертава един велик купон.

Важното е да се съумява всяка изложба да бъде превръщана в празник; какво по-хубаво от доволни и усмихнати хора, вместо вкиснати 'муцуни' и скърцащи зъби- на този последния вид доста се нагледах напоследък, тъй че не Ви го пожелавам :mc_004: !

#69 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 03 June 2009 - 05:19 PM

Показване на мнениетоKonan03, в Jun 2 2009, 10:08 PM, написа:

И АЗ те обичам ,Гароо....
User's Signature

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   ABART Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 12:21 AM

Ето ги и наградите от генералния спонсор "ВЕТФАРМА"-GUABI....който иска, ще дойда да си ги вземе. :zz_223:
Прикачен файл  prizove.JPG (184.88K)
Брой сваляния: 428 :smile: Прикачен файл  kupi_CAC.JPG (180.26K)
Брой сваляния: 424

Най-желаните два приза на изложбата, в компанията на класни производни на ЛВК "Винпром"-Търговище:
Прикачен файл  BIS.JPG (176.03K)
Брой сваляния: 421

Стилната купа и кутия с отбрани вина, които ще бъдат връчени за най-красивото младо куче /3-9 мес./
Прикачен файл  __2.JPG (175.76K)
Брой сваляния: 412

Плакетът на ловен портал "БГ-ЛОВ" ще стане притежание на собственика на най-красивото ловно куче!
Прикачен файл  bg_lov1.JPG (163.16K)
Брой сваляния: 400

.....остават броени дни до крайния срок за подаване на заявките за участие - 7 юни! :biggrin: :zz_206:
User's Signature

"Ако не можеш да победиш - бъди смел в опита си!"

#71 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 12:26 AM

:af_089: :ae_085: Супер купи! Само на САС Стара Загора съм виждал в подобна големина. :beer:

#72 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 05:27 AM

Поздравления!!!
Страхотни купи и награден фонд! Справяте се невероятно за българските условия!!!

Аз като един виден любител на красивите награди порових малко из многобройните файлове със снимки и намерих тези двете.

Пожелавам Ви догодина да намерите съмишленици, които да Ви помогнат да има такива купи и на нашенски изложби. В такива ентусиасти ми е надеждата и у нас да се види подобно нещо. Да държиш това в ръцете си е невероятно усещане, а когато е заслужено, а не само за снимка е още по невероятно.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#73 Guest_LucaB_*

Публикувано: 04 June 2009 - 08:08 AM

Показване на мнениетоABART, в Jun 3 2009, 10:21 PM, написа:

Ето ги и наградите от генералния спонсор "ВЕТФАРМА"-GUABI....който иска, ще дойда да си ги вземе. :zz_223:
Прикачен файл prizove.JPG :smile: Прикачен файл kupi_CAC.JPG

Най-желаните два приза на изложбата, в компанията на класни производни на ЛВК "Винпром"-Търговище:
Прикачен файл BIS.JPG

Стилната купа и кутия с отбрани вина, които ще бъдат връчени за най-красивото младо куче /3-9 мес./
Прикачен файл __2.JPG

Плакетът на ловен портал "БГ-ЛОВ" ще стане притежание на собственика на най-красивото ловно куче!
Прикачен файл bg_lov1.JPG

.....остават броени дни до крайния срок за подаване на заявките за участие - 7 юни! :biggrin: :zz_206:

Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   Zin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ловни кучета

Публикувано: 04 June 2009 - 10:35 AM

Супер награди, отлична организация и какво остава ,Аааааааа сетих се ние да отидем и направим един истински празник. Поздравления на всички, организатори, спорнсори и участници. :ug_119:
User's Signature

Качена снимка

#75 Потребителят е офлайн   ABART Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 09:38 PM

Благодарим на всички, които по един или друг начин ни подкрепят и пожелават УСПЕХ! Дано им се връща стократно...
Вече се радваме и на записали се участници в изложбата от Румъния.

п.п. Янко, тази купа освен, че е прекрасна, изглежда и доста тежичка! Да не си я напълнил с нещо разхладително, за да засилиш ефекта? :wink: :ab_041:
User's Signature

#76 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 09:46 PM

Показване на мнениетоABART, в Jun 4 2009, 10:38 PM, написа:

п.п. Янко, тази купа освен, че е прекрасна, изглежда и доста тежичка! Да не си я напълнил с нещо разхладително, за да засилиш ефекта? :wink: :ab_041:

За съжаление тази купа ми я дадоха само да се снимам с нея. За едно сте прави обаче ако бе пълна с шампанско щеше да е невероятно!!!
Нищо надявам се на изложбата да има какво да пълним с шампанско и тези прекрасни купи, които сте приготвили стават за целта. :af_089: :af_089: :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2009 - 10:35 PM

Хайде наближава крайният срок за предварително записване. Нека да уважим подобаващо организаторите на тази изложба и да се запишем предварително. Някакси е трудно да свикнем с предварителните записвания, но това трябва да се промени. Надявам се да има доста записани кучета за участие.
User's Signature

Качена снимка

#78 Guest_LucaB_*

Публикувано: 06 June 2009 - 08:53 AM

Записвания и контакти:
:zz_206: dogshow.popovo@gmail.com

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 07.06.2008 г., вкл.
:zz_206:

#79 Потребителят е офлайн   andrei8558 Икона

Публикувано: 08 June 2009 - 04:53 PM

Здравейте приятели искам да ви попитан един въпрос за съжаление вчера цял ден се опитвам да си пусна заявката по меила за изложбата в Попово имам предвид неделя 07.06.09 но ми даваше грешка и не ми се приемаше заявката но днес рано сутринта мисля че успях да я изпратя но до този момент не съм получил обраттен отговор че съм записан и искам да ви попитам дали нямате някакви тел на които да се обадя да разбера дали ми е приета заявката или в случай че не да се опитам да се запиша или евентуално дали знаете дали е възможно в деня на изложбата да става записването? Благодаря ви предварително!

#80 Потребителят е офлайн   ABART Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 06:07 PM

Показване на мнениетоandrei8558, в Jun 8 2009, 03:53 PM, написа:

Здравейте приятели искам да ви попитан един въпрос за съжаление вчера цял ден се опитвам да си пусна заявката по меила за изложбата в Попово имам предвид неделя 07.06.09 но ми даваше грешка и не ми се приемаше заявката но днес рано сутринта мисля че успях да я изпратя но до този момент не съм получил обраттен отговор че съм записан и искам да ви попитам дали нямате някакви тел на които да се обадя да разбера дали ми е приета заявката или в случай че не да се опитам да се запиша или евентуално дали знаете дали е възможно в деня на изложбата да става записването? Благодаря ви предварително!

Всичко е ок! Заявката Ви е приета.
User's Signature

• (15 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема