Владо търси спешно временен или постоянен дом!
Публикувано: 27 May 2010 - 08:49 PM
Владо го няма вече.Изчезнал е на 24.05.10 между 14 и 17 часа,а сутринта са го виждали да тича.От тогава го търся всеки ден,като ходя да храня едно от кучетата ми,целия район огледах,трудно е,защото има много храсти,труп също засега не намирам.Но почти съм сигурна,че не е жив,той не мърдаше от мястото си,но какво се е случило,не се знае.Разпитвах всички,никой не е видял нищо.
Публикувано: 27 May 2010 - 09:28 PM
лили, няма да ти помогне коментара ми, но ти съчувствам, зная какво е да изчезне куче, което стои като побит камък от години на едно място. И най-лошото е да не знаеш какво е станало. Стискам палци да се появи добричкия Владо. Но ако е вързан някъде или е далече, едва ли. Дано е жив и здрав и да няма нужада от теб.
Публикувано: 28 May 2010 - 09:54 AM
Лили, да не са вилняли от Екото ..., си мисля аз.
Сутринта в нашия квартал видях да се мотаят неориентирано няколко съвсем нови кучета. Явно по погрешка са ги пуснали! Как да разбереш кой им е бил района!?!
Та мисълта ми е, да не са правили някаква масова акция по залавяне и Владко да са го хванали също! Съжалявам, ако се изказвам некомпетентно, защото всъщност не съм запозната точно какъв е принципа на действие, но това ми хрумна ...
Ох, дано се намери момченцето!
Сутринта в нашия квартал видях да се мотаят неориентирано няколко съвсем нови кучета. Явно по погрешка са ги пуснали! Как да разбереш кой им е бил района!?!
Та мисълта ми е, да не са правили някаква масова акция по залавяне и Владко да са го хванали също! Съжалявам, ако се изказвам некомпетентно, защото всъщност не съм запозната точно какъв е принципа на действие, но това ми хрумна ...
Ох, дано се намери момченцето!
Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 20 October 2010 - 03:06 PM
Намерих Владо,жив е! Един от пазачите ми каза вчера,че го е видял на едно място в "Захарна фабрика".Днес отидох да го търся,обиколих района и го видях.Много ми се зарадва, а аз направо не вярвах,че е истина.За щастие не е отслабнал,хранили са го и там.Върнахме го.Остава загадка как се е озовал толкова далече,от края на м.май го няма,а той никога не е ходил на друго място,освен около автосервиза.
Публикувано: 20 October 2010 - 03:22 PM
Наистина невероятно! Много се радвам . Днес явно е денят на хубавите новини . Дано все така да е!
Публикувано: 09 December 2012 - 12:16 AM
Публикувано: 07 November 2019 - 07:56 PM
Преди няколко месеца се разделих завинаги с Владо.Отиде си доброто възрастно куче.Намерих го легнал пред автосервиза.Възможно е някой да не го е видял и да го е притиснал през корема с гумата.Разпитвах,но никой не знаеше нищо.Закарах го в клиника,направиха снимка и казаха,че травмата във вътрешните органи е сериозна и нищо не може да се направи.Беше много стар и нямаше да издържи операцията или възстановяването след операцията.Аз не знам точната му възраст,но според някои хора е е на 17 или 18 години,а според други даже и по-стар.Владо ми остави много незабравими спомени.Тичай на воля мило момче!