Питбула Барт търси по-добри стопани
Публикувано: 06 May 2009 - 01:28 PM
барт днес направи първи стъпки! несигурни, бавни и трудни, но все пак като го повикаш идва и се залепва за човека, който го е извикал. постояхме на слънчице залепени, поговорих му, погалихме се - стахотен е- малък и толкова красив! милото стана наполовина след като му спаднаха малко отоците. а като си видя доктора, че идва да го отнесе плахо включи въртолетчето дето му викат опашка...
Публикувано: 06 May 2009 - 01:39 PM
Браво на момчето и на всички около него сега. Желая кураж и сила на всички !
Ужасен контраст: куче, излъчващо толкова доброта - попаднало на крайно неподходяш "стопанин".
Ще изпитам удовлетворение, ако бившия "стопанин" бъде накаран да съжалява до края на живота си, за това което е направил.
Ужасен контраст: куче, излъчващо толкова доброта - попаднало на крайно неподходяш "стопанин".
Ще изпитам удовлетворение, ако бившия "стопанин" бъде накаран да съжалява до края на живота си, за това което е направил.
Публикувано: 06 May 2009 - 11:46 PM
Милия Барт!!!
Колко болка и същевременно топлина излъчват очите му...
Дано намери по- бързо стопани, които да го дарат с много, ама много обич!!!
Наистина, той би отвърнал със същото!!!
Успех пожелавам на момчето и отсега нататък само хубави моменти и щастлив кучешки живот!!!
Колко болка и същевременно топлина излъчват очите му...
Дано намери по- бързо стопани, които да го дарат с много, ама много обич!!!
Наистина, той би отвърнал със същото!!!
Успех пожелавам на момчето и отсега нататък само хубави моменти и щастлив кучешки живот!!!

Публикувано: 07 May 2009 - 10:01 AM
В понеделник следобяд или вторник сутринта ще мога да пратя малко трохички за Барт. Малко ще са наистина, но... всеки месец като си получа заплатата правя по 2-3 превода за подобни цели и просто не мога повече
Призовавам всеки, който има възможност, да помогнем на клетото момче да си стъпи на краката... буквално!
Нека се възстанови, а после и да си намери поне временен дом, за да не бъде във финансова тежест на попечителите си, а и да се чувства по-добре!

Нека се възстанови, а после и да си намери поне временен дом, за да не бъде във финансова тежест на попечителите си, а и да се чувства по-добре!
Публикувано: 07 May 2009 - 10:29 AM
Милото добро момче! Пожелавам му бързо възстановяване и дом, в който да да бъде обичан.
Публикувано: 07 May 2009 - 09:22 PM
днешни новини от барт. още сме на системи и изследванията ни се подобряват, но пусто някъде има инфекция все още, дано тези 4 антибиотика, които му слагат да работят, защото доктора каза, че това е максималното количество лекарство, което може да сложи. крачетата спадат, но още яко текат от дренажите. вратлето също. направихме малко крачки, но ни боли и мноого ни е шубе. носех чанта, заподоря ме, че ще го хлопна с нея и много се омърлуши-трябваше да я оставя. днес са му чули меденото гласче за пръв път-мили са пода и той е видял мопа-много го мрази тоз моп, явно и с това са го тупали...като го изнесат на тревичката си стои и се чуди, ама не смее да закуца на някъде, гледачката се отдалечи -барт се притесни яко-остава само с мен, знае ли ме каква съм, май още не ме е запомнил-то нали му беше мъгла последните дни...
много благодаря на Мaggi паричките и затова, че ще ходи да го вижда малкия докато пътувам за 7 дни. ще ми се кучо да види повечко различни хора и да види, че не бият, защото май толкова наплашен куч не съм виждала до сега и се притеснявам да не му се отрази за постоянно този стрес плюс предишните му преживявания. много благодаря на всички за финансовата помощ и подкрепата. ще се преборим и ще имаме един здрав, спокоен и задомен барт. вярвам в това!
много благодаря на Мaggi паричките и затова, че ще ходи да го вижда малкия докато пътувам за 7 дни. ще ми се кучо да види повечко различни хора и да види, че не бият, защото май толкова наплашен куч не съм виждала до сега и се притеснявам да не му се отрази за постоянно този стрес плюс предишните му преживявания. много благодаря на всички за финансовата помощ и подкрепата. ще се преборим и ще имаме един здрав, спокоен и задомен барт. вярвам в това!
Публикувано: 08 May 2009 - 03:54 PM
svetostz, в May 8 2009, 10:59 AM, написа:
Душичка, как мило гледа...
Според вас, ако заживее в къща където има женски пит. Как биха се разбирали?
Според вас, ако заживее в къща където има женски пит. Как биха се разбирали?
ми много рано е да се каже, на момчето още не му е ясно къде се намира...иска ми се да вярвам, че и истинския му характер е такъв кротък, но пак много е рано да се каже. днес му бяхме на гости- ще има снимки по-късно.
Публикувано: 08 May 2009 - 08:46 PM
Айде и аз да пусна малко инфо от следобедното ми посещение и запознанство с Барт-апропо хич не си харесва май новото име-не му обръща внимание ама като му свирнеш лекичко се обръща веднага,контактен е естествено стреснат леко все още но определено почва да се осъферва!
Катетъра от пишлето е махнат,но дренажите по краченцата за сега ще си стоят.
Момчето има огромно желание за живот вярвайте ми-от начало докато ме помирише-е доколкото това бе възможно от фунията изтупорчена на вратлето му и първи плахи крачки на тревата в един момент тоз красавец се опита да се затичка-аз направо се облещих на среща му ама милия толкова е слабичък още че бързо се сколеняса и разбра че засега и бавната походка е добре!
Апетит има и то голям изяде едно пастетче а за изпроводяк се уреди и със саламче-мили собственици на френчи които много им стана мъчно а и същевремено мило като съзряха окаения безпомощен вид на Барт му нарязаха на парченца деликатесно саламче което той със завиден апетит излапа!
За инфо на всички почитатели които искат и имат позволение от упекуна да ходят на свиждане при Барт да уточня че той е на системи почти през цялото време-НО лекарите които се грижат за него казаха че няма проблем когато някой пожелае да го види и разходи-малко-щото още е много слаб-да му махат системата и после пак да я слагат,той така или иначе е с постоянен абокат на крачето.
Направих си и първия експеримент със него-след като бях прекарала известно време с него му пуснах повода и се отдалечих-когато му казах Барт ела тук-хич не се замисли а веднага лека полека се дотътри-дано това се запази и след като се укопити!
Съвет към тези които ще ходят да го виждат-без силни писъци крясъци или резки движения-трябва да се отнасяте с него както бихте се отнасяли с новородено бебе-повярвайте ми,дори и най малкия по странен шум или рязко движение направо го стресират тотално и се свива като малко мишле на топка,когато го галите-харесва му по муцунката над нослето и кратунката-първо подайте ръката бавно за да я подуши и чак тогава нежно започнете да го погалвате като му говорите мило като на детенце!И много моля никой да не ми се смее на обясненията щото ако Пешката преди година като дойде дишащ на акумолатор то това куче все още е на косъм,така че моля сериозно!
Ето и снимчиците които успях да направя!
Абе хора да ви попитам тази сладка измъчена муцунка с тези две ангелски очички и това хеликоптерче опашка не ви ли напомня на някого?Само се моля поне той като оздравее и се възтанови да има нейната съдба!!!
Катетъра от пишлето е махнат,но дренажите по краченцата за сега ще си стоят.
Момчето има огромно желание за живот вярвайте ми-от начало докато ме помирише-е доколкото това бе възможно от фунията изтупорчена на вратлето му и първи плахи крачки на тревата в един момент тоз красавец се опита да се затичка-аз направо се облещих на среща му ама милия толкова е слабичък още че бързо се сколеняса и разбра че засега и бавната походка е добре!
Апетит има и то голям изяде едно пастетче а за изпроводяк се уреди и със саламче-мили собственици на френчи които много им стана мъчно а и същевремено мило като съзряха окаения безпомощен вид на Барт му нарязаха на парченца деликатесно саламче което той със завиден апетит излапа!
За инфо на всички почитатели които искат и имат позволение от упекуна да ходят на свиждане при Барт да уточня че той е на системи почти през цялото време-НО лекарите които се грижат за него казаха че няма проблем когато някой пожелае да го види и разходи-малко-щото още е много слаб-да му махат системата и после пак да я слагат,той така или иначе е с постоянен абокат на крачето.
Направих си и първия експеримент със него-след като бях прекарала известно време с него му пуснах повода и се отдалечих-когато му казах Барт ела тук-хич не се замисли а веднага лека полека се дотътри-дано това се запази и след като се укопити!
Съвет към тези които ще ходят да го виждат-без силни писъци крясъци или резки движения-трябва да се отнасяте с него както бихте се отнасяли с новородено бебе-повярвайте ми,дори и най малкия по странен шум или рязко движение направо го стресират тотално и се свива като малко мишле на топка,когато го галите-харесва му по муцунката над нослето и кратунката-първо подайте ръката бавно за да я подуши и чак тогава нежно започнете да го погалвате като му говорите мило като на детенце!И много моля никой да не ми се смее на обясненията щото ако Пешката преди година като дойде дишащ на акумолатор то това куче все още е на косъм,така че моля сериозно!
Ето и снимчиците които успях да направя!
Абе хора да ви попитам тази сладка измъчена муцунка с тези две ангелски очички и това хеликоптерче опашка не ви ли напомня на някого?Само се моля поне той като оздравее и се възтанови да има нейната съдба!!!