Мая, Марта и Мартин търсят дом Новите от ж.к. Славия
Публикувано: 23 June 2009 - 01:49 PM
Страхотно е момчето!
Много е порастнал за нула време, надявам се вече да е забравил всичко свързано с "милата родина" и това, което тя му даде - нищо хубаво! Браво, че измъкна и него, Соня!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 25 June 2009 - 03:04 PM
Ето вече мога да пиша и за Мая.
Мая замина днес в 9.30 за Австрия. Тя вече е пристигнала и е добре. Очаквам снимки и от нея.
Тази тема може да отиде в онзи хубавият раздел.
Благодаря на всички, които бяхте съпричастни и ме подкрепихте за да успея да я докарам до тук.
Мая замина днес в 9.30 за Австрия. Тя вече е пристигнала и е добре. Очаквам снимки и от нея.
Тази тема може да отиде в онзи хубавият раздел.
Благодаря на всички, които бяхте съпричастни и ме подкрепихте за да успея да я докарам до тук.
Публикувано: 03 July 2009 - 08:29 AM
Мая и Марта са осиновени. Марта е в Долна Австрия в гр. Hündin. А за Мая новината дойде вчера:
"Мама Мая намери мечтания дом при много мило семейство във Виена. Беше взета от летището във Виена и веднага завладя сърцата на двуноги и четириноги. Много Ви благодаря и Ви желая всичко най-хубаво"
"Мама Мая намери мечтания дом при много мило семейство във Виена. Беше взета от летището във Виена и веднага завладя сърцата на двуноги и четириноги. Много Ви благодаря и Ви желая всичко най-хубаво"