Можем ли да помогнем на Боби? пуделчето от Сеславци
Публикувано: 16 May 2009 - 11:22 AM
Страхотна новина, ОГРОМНО браво на всички погрижили се кучо да живее. С пожелание за дълги и радостни дни.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 16 May 2009 - 11:28 AM
Супер новина
Пожелавам му цялото щастие на земята.Това момче си е родено с късмет,независимо случилото му се.
Имаше късмет, че попадна на вас
Ето още един към другата тема "15 нежелани, Сеславци ИЛИ
тези, които имаха късмета да се измъкнат" .

Пожелавам му цялото щастие на земята.Това момче си е родено с късмет,независимо случилото му се.
Имаше късмет, че попадна на вас

Ето още един към другата тема "15 нежелани, Сеславци ИЛИ
тези, които имаха късмета да се измъкнат" .

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 17 May 2009 - 08:13 AM
Как се е оплезил в клетката,сигурно се чуди какво става.Боби е едно куче с невероятен характер.С поведението си веднага може да спечели любовта на всеки,толкова е лъчезарен и весел, че ти се иска само да го прегръщаш и целуваш.Много желая да стане чудо и той да може да ходи.
Публикувано: 19 May 2009 - 04:08 PM
Невероятен късмет извади това кученце, срещайки се с Мила, Мартин и Соня. Вие няма да го забравите, но и той вас.
Сега, като гледам новите му снимки - чистичък и спокоен, трудно го свързвам с онова нещастно създание в Сеславци. Да сте живи и здрави всички, които му помогнахте.
Сега, като гледам новите му снимки - чистичък и спокоен, трудно го свързвам с онова нещастно създание в Сеславци. Да сте живи и здрави всички, които му помогнахте.
Публикувано: 22 May 2009 - 10:12 PM
Здравейте имам писмо за Боби:
Пишат ми, че лекарите в Австрия са преценили,че Боби може да ходи и ще бъде опериран. Операцията ще се направи в Германия където е и той, от неговите осиновители.
Остава да стискаме палци на това сладко момче и да чакаме новините!
Просто нямам думи от радостната новина за Боби! Късмет и успешна операция, това му пожелавам!
Пишат ми, че лекарите в Австрия са преценили,че Боби може да ходи и ще бъде опериран. Операцията ще се направи в Германия където е и той, от неговите осиновители.
Остава да стискаме палци на това сладко момче и да чакаме новините!
Просто нямам думи от радостната новина за Боби! Късмет и успешна операция, това му пожелавам!
Публикувано: 22 May 2009 - 10:36 PM
E по-хубава новина от тази - незнам...Все се надявах тайничко, че може би има някакъв шанс момчето и това мърдане на крачета не е случайно. Много, много силно ще се моля всичко да мине добре и някой ден да го видим, макар и на снимка, как си тичка волно и доволно по полянки.
Дай Боже!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 22 May 2009 - 11:01 PM
Mamiha, в May 22 2009, 11:36 PM, написа:
някой ден да го видим, макар и на снимка, как си тичка волно и доволно по полянки.
Дай Боже!

Би било фантастично!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com