Разгонване
Публикувано: 11 November 2005 - 10:09 AM
Публикувано: 11 November 2005 - 10:38 AM
d)
Публикувано: 11 November 2005 - 10:56 AM
а доколкото разбрах, вече имало и за кученца памперси, анатомични, но не съм срещала по магазините bl)
Публикувано: 11 November 2005 - 06:00 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 11 November 2005 - 06:09 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 11 November 2005 - 06:27 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 11 November 2005 - 07:27 PM
Цитат
На Кари й сложих памперс и тя го трая а после мама й измисли едно парче плат което се връзваше с ластици и беше по-удобно,не е протестирала r)
Публикувано: 11 November 2005 - 07:36 PM
r) наистина има кучешки гащи - но много малко женски ги изтрайват ... а за спрея за разгонени кучета също го има в бг. отдавна но никаква работа не върши
cl)
така че 20 дена ще изтраете - без килими ние сме на плочки и ламинат и е по лесно за почистване r)
Публикувано: 11 November 2005 - 07:51 PM

Публикувано: 11 November 2005 - 11:50 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 10:53 AM

Публикувано: 12 November 2005 - 11:26 PM
Има инжекции за забавяне на разгонването.Но знам че са на хормонална основа,и могат да имат кофти странични ефекти.За хапчета не съм чувала,но предполагам има.Но не бих рискувала да дам на кучето си,не зная защо.
За кастрацията-кастрирах мъжкия си далматин на 2 годишна възраст.Сега е един прекрасен,взе така елегантен,по-послушен,по-спокоен,по-малко агресивен,по-любвеовилен домашен любимец.Няма ги вече бяганията от вкъщи,докарващи ме до нервна криза през 4-5 часа в които го няма.
Според мен,ако не искаш да развъждаш кучето си ,по-добре го кастрирай,много проблеми ще ти отпаднат.И всякакви приказки,че ако не роди,се разболява от рак,че кастрираните кучета развиват повече болести,или че живеят по-дълго,са измислица.Единствената промяна е в характера им,и по мой личен опит,към по-добро.Сега оставам мъжкия и женската спокойно заедно,когато тя се разгои,даже и в най-тежките дни.Тя ходи да му се умилква,а той я гони доста грубо.
Но това е лично мое мнение,не искам да го налагм на някой,просто споделям опит. d)
П.С.Между другото,имай предвид че кастрираните кучета нямат право да се явяват на изложби,ако имаш такива намерения.

Вход

Горе
Цитиране +