Ама пак потърси снимката, нищо, че хубаво я преразказа. Моля:)
С мартеничка за късмет
Публикувано: 29 July 2009 - 10:50 AM
Хаха! Определено у нея не само очите са на хъски... Това копаене ми е до болка познато, също и начина, по който приказва и поривите да избяга и да търчииии
Публикувано: 02 August 2009 - 04:06 PM
Публикувано: 13 August 2009 - 01:12 PM
Милото ми момиче
Искам да благодаря от сърце на всички, които помогнаха това да стане факт:
На SMitreva, че и даде шанс за живот на европейка!
На д-р Станкова за чудесните грижи! Марта беше изключително привързана към нея, не я изпускаше от поглед, а вчера, когато е докарана в София, цяла нощ е плакала за любимата си докторка... Пожелавам и новите и собственици също да заслужат такава любов!
На Anuk за съдействието във всички отношения. Взимането на Марта от Сеславци беше наше общо решение и изобщо -Anuk е до мен при всичките ми безумни начинания, за което и благодаря:)
Мило мое момиче, Мартеничке Сеславска, пожелавам ти безмерно щастие, уют и спокойствие! На добър път
П.П. Разревах се...
Искам да благодаря от сърце на всички, които помогнаха това да стане факт:
На SMitreva, че и даде шанс за живот на европейка!
На д-р Станкова за чудесните грижи! Марта беше изключително привързана към нея, не я изпускаше от поглед, а вчера, когато е докарана в София, цяла нощ е плакала за любимата си докторка... Пожелавам и новите и собственици също да заслужат такава любов!
На Anuk за съдействието във всички отношения. Взимането на Марта от Сеславци беше наше общо решение и изобщо -Anuk е до мен при всичките ми безумни начинания, за което и благодаря:)
Мило мое момиче, Мартеничке Сеславска, пожелавам ти безмерно щастие, уют и спокойствие! На добър път
П.П. Разревах се...
Публикувано: 13 August 2009 - 01:31 PM
Мила Надя, всичко това нямаше да се осъществи без твоята помощ и твоето сърдечно отношение към Марта. Тя наистина е едно бяло и пухкаво зайче, което много плака нощес за д-р Станкова, но днес между 15те бебета беше спокойна и уверена. Мисля,че вече е напълно спокойна в новото си семейство. За което трябва да благодарим и на теб. Ти реши тя да бъде свободно и обичано куче.
Публикувано: 17 August 2009 - 11:33 AM
Публикувано: 12 October 2009 - 12:00 PM
Тя вече се казва Мара
:
(извинете ме за вида на снимките, получих ги във формат, който не знам как да обработя)
(извинете ме за вида на снимките, получих ги във формат, който не знам как да обработя)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +