Цитат
Тази вечер като храних кучетата се замислих,че гранулите,които давам като че ли не са особено подходящи за кавказката-не че не са качествени,напротив-Pro Plan за едри породи.Въпросът е,че само за месец хранене с тези гранули кокерчето,което приютих у дома,буквално разцъфна-и козинката се оправи,и формите му-всеки,който го види отчита промяната!При кавказката не е така-няма видим ефект!Честно казано даже няма разлика от периода на храненето с домашно приготвена храна с добавките,които и давах.Определено за парите,които давам за гранули ,мога да и осигуря много качествена приготвена храна,единствено времето за пазаруване и готвене се отчитат.Чудя се да продължавам ли на гранули или да се върна на старото меню пстепенно-Мечка с голям кеф си хапваше черен дроб,пилешко месце,ориз,малко екирисажно брашно,зеленчуци и добавки-само като и замерише и идваше в кухнята.С гранулките не е така-хапва,но без осбен ентусиазъм. s)
РАтанасова искам да ти кажа че Про План е изключително добра храна и много лесно усвояема от организма,а също и на много добри пари.Както сигурно знаеш аз имам чау-чау бяло и козината му е трудна за поддържане както при кавказците,много е важна храната също.
Чух някакви отзиви за ПроПлан,относно един самоед които получил розово оцетяване на козината от тази храна,но на нас ни действа супер.Особено като се има предвид че имахме доста проблеми с козината това лято.Най-обича ПроПлан със сиомга и ориз.
Обаче ако си решила да разнообразиш храненето аз лично ти препоръчвам на Юкануба,която да се похваля от 3 дни вече се внася и я има на българския пазар 1super можеш да пробваш с нея,тя е доста добра.Също горещо ти препоръчвам за удължаване и сгъстяване на козината на Мечка,да направиш един сеанс с Петнил,много добри таблетки абсолютно безвредни и помагат при линеене на косъма,смяна на мъртви косми и липса на блясък.Ние направо се родихме с този Петнил r)