Цитат
Здравейте,аз също имам кавказец на 6 месеца,той има пети пръсти,даже шести може би,защото са с по 2 нокъта.Реших,че няма да ги махам,защото не искам да го упоявам без нужда,не мисля да го водя на изложби,а и никакви изисквания не биха могли да ме принудят да го мъча излишно.Притеснява ме само да няма проблеми зимата-казвали са ми,че може да се разранят в снега,моля ако някой знае така ли е или не-нека пише!Друго,което силно ме притеснява е това,че казват, че ставали много агресивни-изчетох внимателно мненията в темата и донякъде се успокоявам,но в нашия парк-Гео Милев на зала Фестивална в София има един красавец на година и половина,който е непрекъснато на въже,защото хапел и хора.Аз се опитвам да отгледам Чоки с любов и не искам да го бия за щяло и нещяло,незнам дали е правилно,кажете вие,които имате повече опит с породата-на мен ми е първо куче от тази порода,преди това съм имала много други-бобтейл,немска овчарка, афганец и др.,но явно кавказците са специфични,затова ще ми бъдат от полза съвети от стопани на такива кучета!Приветствам ви за хубавия форум и се надявам тук да намеря отговор на многото възникващи въпроси!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +