Кавказка овчарка
Публикувано: 12 October 2007 - 08:34 PM
Още една снимка на Амар.
Прикачени файлове
-
05102007(001).jpg (246.02K)
Брой сваляния: 31 -
05102007(001).jpg_thumb (423.09K)
Брой сваляния: 16
Публикувано: 12 October 2007 - 08:59 PM
Скъпи приятели,искам да попитамкак да си науча моята Апегра да ходи на повод,тъй като докато беше малка изпуснах този момент.Сега не иска да направи и крачка с него,ляга и не мърда. Надявам се да ми дадете съвет.Ето я и нея.
Прикачени файлове
-
05102007(001).jpg (246.02K)
Брой сваляния: 35 -
05102007(001).jpg_thumb (423.09K)
Брой сваляния: 22 -
30092007(001).jpg (41.52K)
Брой сваляния: 29 -
30092007(001).jpg_thumb (346.52K)
Брой сваляния: 21
Публикувано: 13 October 2007 - 12:05 AM
Вземи и и сложи повод с нашийник и го пусни да не го държиш . Така тръгни и я извикай да тръгнете на разходка. Нека повърви малко , надявам се желанието и да се разходи дае по-силно и да тръгне. А после ти е ясно хващаш повода и с много ласки продължавате. Може и да се възползваш от лакомство или играчка.
dimov къде сииииии либсваш ни.....
dimov къде сииииии либсваш ни.....
Публикувано: 13 October 2007 - 10:52 AM
:wub:за всички кавказки овчарки!
И аз се чудя защо изчезна dimov-липсва ни много във форума на породата!
Пращам много целувки на мама Боли-толкова се радвам за бъдещите кавказчета,стискаме палци и лапички с нашата домашна кучешка глутница...Не съм изживявала с моята Мечка тези вълнения-пробвахме само два пъти,но тя се опитваше да изяде кандидат-женихите,голям звяр се прояви-незнам защо,но не съм настоявала повече,а вече е на 5 години,мисля че е късно....
Дейза е красавица,разкажете нещо повече за характера и,къде я гледате...всичко,за което се сетите-аз обожавам кавказките овчарки,както и всички тук,затова ще е интересно да обменяме и опит,и впечатления за любимата порода!
И аз се чудя защо изчезна dimov-липсва ни много във форума на породата!
Пращам много целувки на мама Боли-толкова се радвам за бъдещите кавказчета,стискаме палци и лапички с нашата домашна кучешка глутница...Не съм изживявала с моята Мечка тези вълнения-пробвахме само два пъти,но тя се опитваше да изяде кандидат-женихите,голям звяр се прояви-незнам защо,но не съм настоявала повече,а вече е на 5 години,мисля че е късно....
Дейза е красавица,разкажете нещо повече за характера и,къде я гледате...всичко,за което се сетите-аз обожавам кавказките овчарки,както и всички тук,затова ще е интересно да обменяме и опит,и впечатления за любимата порода!

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 13 October 2007 - 01:22 PM
Здравеите,и аз имам щастието да се радвам на един прекрасен куч от тази порода.Той се казва Херос и на 14 септември стана на цели 8 години.И тъи като е вече възрастен и не му се ходи на разходки не му се играе толкова много,нужно ли е да направим някакви промени в ражима и ако да какви.
Поздрави от мен и от моето мече :meche:
Поздрави от мен и от моето мече :meche:
Публикувано: 13 October 2007 - 01:59 PM
Искам и аз да споделя няколко прекрасни снимчици с вас :P отдавна не съм влизала в темата и сега с интерес ще следя как ще прочете раждането на кутретата на мама Боли ;) дано се родят на 4 ноември тогава и аз съм родена :wub: просто бъдещите им стопани незнаят какво ги чака с кавказчета скорпиони ;D
Ето сега и снимките на според мен поне едни страхотни представители на тази порода,обърнете внимание на бебето ;)

Ето сега и снимките на според мен поне едни страхотни представители на тази порода,обърнете внимание на бебето ;)

Публикувано: 13 October 2007 - 02:06 PM
Леле много са красиви,даже повече от красиви!Аз такива кавказки в България не съм виждала.Леля ми гледа две кавказки и две каракански овчарки.Ама едното и не допуска никой до оградата на двора дори и мен.Иначе е много красива женската.А тези бебоци са най-хубавите,който съм виждала. :P
Публикувано: 13 October 2007 - 09:54 PM
Цитат
Мъжкото ви е много хубаво,но женското немога да преценя на тази снимка,на снимката не изглежда на кавказка овчарка.Може и да бъркам...недей да се обиждаш и не го приемай лично,пусни друга снимка да я видим и порадваме :blink:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 13 October 2007 - 10:02 PM
не разбираш защото си малка и глупава
не си виновна за това просто трябва да се мине малко време
покажи какво си пробрала от улицата или какво мама и татко гледат в апартамента и ние всички дружно ще ти кажем браво
до тогава моля да не даваш неграмотното си мнение за моята любима щото има голяма вероятност да те охапя :P
Странен хумор имаш. Ако всичкия ти е такъв, по-добре не се шегувай.
мод
не си виновна за това просто трябва да се мине малко време
покажи какво си пробрала от улицата или какво мама и татко гледат в апартамента и ние всички дружно ще ти кажем браво
до тогава моля да не даваш неграмотното си мнение за моята любима щото има голяма вероятност да те охапя :P
Странен хумор имаш. Ако всичкия ти е такъв, по-добре не се шегувай.
мод