Кавказка овчарка
Публикувано: 14 October 2007 - 11:27 AM
Здравей Мартинчето11 тази порода изопщо не тъпа,не знам кой остроумен може да каже такова нещо.Те просто са много своенравни,малко по-трудно се подчиняват,но не е невъзможно.А твоето кавказче е още малко,нормално е да хапе.То не хапе,защото елощо или злобно,ами просто намира начин да си чеша зъбките.Вземи му някакви играчки и има едно кожени кокълчета,а като тръгне да те хапе и стисне малко повече,ти издай някакъв звук,да му покажеш,че те е заболяло.При мен помогна,и сеге играе,но не стиска.Въпреки,че до преди два дена си имах проблеми с нея и брат ми,но мен,не ме закача. :blink:опитай,мисля че има ефект ;)
Публикувано: 14 October 2007 - 11:36 AM
А Барс ли си какъв си там?Искам да ти кажа,че не е трудно човек да бъде дружелюбен,както виждаш на никой от тук не му е трудно!А виж на теб може и да ти е трудно,но никой не ти е виновен и не е длъжен да те търпи теб и твоето държание!Тук не е форум,да се заяждаме и да се обиждаме,а да говорим за кучетата,да се дават съвети в отглеждането и да споделяме! :blink:Ако мислиш,че ти можеш да правиш тези неща и да се сдържаш,пиши,ако не ти няма да си първият,който му блокират профила и неможе да пише.......така ти сам реши,сам реши.И пак ти казвам,мъжкото е много хубаво ;)
Публикувано: 14 October 2007 - 01:31 PM
Цитат
който не му харесва тук довиждане
аз сега идвам и смятам да се позадържа
успех на всички
аз сега идвам и смятам да се позадържа
успех на всички
Определено не си новак, но както и да е. Не знам каква е игричката, която играеш, но моля, не се дърляй с останалите, никак не е забавно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 October 2007 - 01:32 PM
Ми ще трябва сам да се забавляваш,защото никой повече няма да ти обръща внимание на теб и държанието ти!И говоря и от името на другите,защото не мисля,че мнението им за тебе е по-различно от мойто!Опитах с добро,а ти напред с рогата,е като неможеш да се държиш нормално блъскай си главата!И само ще те помоля да не ми викаш довиждане,защото аз имам право както всеки да пиша тук и да изразявам мнение за кучетата.Спирам с теб,защото по-умният отстъпва.
Публикувано: 14 October 2007 - 01:34 PM
Цитат
Ми ще трябва сам да се забавляваш,защото никой повече няма да ти обръща внимание на теб и държанието ти!И говоря и от името на другите,защото не мисля,че мнението им за тебе е по-различно от мойто!Опитах с добро,а ти напред с рогата,е като неможеш да се държиш нормално блъскай си главата!И само ще те помоля да не ми викаш довиждане,защото аз имам право както всеки да пиша тук и да изразявам мнение за кучетата.Спирам с теб,защото по-умният отстъпва.
благодаря ;)
Публикувано: 14 October 2007 - 04:21 PM
БАРС , :drugarche: много си накипял нещо . Да не имало на лични препирни и за това така да стана ? Как е Тара , натрупа ли килограми ? Барс е станал още много готин , ама дай друга снимка на Тара , че само нос се вижда ;D
Публикувано: 14 October 2007 - 05:15 PM
Имам предвид на ЛС ( лични съобщетия ) , а там никой не вижда все пак.
Публикувано: 14 October 2007 - 06:21 PM
Цитат
БАРС , :drugarche: много си накипял нещо . Да не имало на лични препирни и за това така да стана ? Как е Тара , натрупа ли килограми ? Барс е станал още много готин , ама дай друга снимка на Тара , че само нос се вижда ;D
няма нищо лично
просто на времето имаше тук еди потребител дето им траеше на дечурлигата и те решиха че може да се вихрят колкото им е кеф ама тоя път удариха греда
нека забравим онзи потребител
специално за вас........

надявам се да се отварят снимките за да може да им са наслаждавате максимално
Публикувано: 14 October 2007 - 06:30 PM