Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1581 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 November 2007 - 04:21 AM

nqmam snimki o6te te pile6ki glavi si xapkat ama nali i xrana trqbva ima si vsi4ko ama ne6tat ox i ne iskat da se pribirat gonq gi daje kvi4at kato gi nosq se edno gi biq :( i xapqt :(

#1582 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 08:13 AM

Цитат

nqmam snimki o6te te pile6ki glavi si xapkat ama nali i xrana trqbva ima si vsi4ko ama ne6tat ox i ne iskat da se pribirat gonq gi daje kvi4at kato gi nosq se edno gi biq :( i xapqt :(

Незнам какво да ти кажа-спомням си когато за пръв път пуснахме Чоки в клетката.Той беше вече големичък-към годинка,преди това си играеше по двора и се правеше на страшно куче като ръмжеше и дърпаше мрежата със зъби,но се опитаха да го отровят и му направихме клетка...та пускаме го ние сутринта,затваряме прилежно вратата и аз щастлива тръгвам на работа-не се мина и половин час и майка ми звъни по телефона-Чоки пробил мрежата и пак си играе в двора...не му се седяло затворен горкия.А твоите са още мънички и сигурно им е скучно вътре,може би ако им сложиш играчки да се занимават няма да са самотни и ще им е интересно вътре.

#1583 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 11:54 AM

Качена снимка

#1584 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 05:00 PM

От тебе взехме женско кутре,Петио ако не помниш.
Кучката се намира в Банско.Стана хубав пес,но не и това което ти ни казваше да чакаме.А иначе кавказците не ме вълнуват,но азиатците много.

#1585 Потребителят е офлайн   oxlamon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 08:10 PM

Ване,ако си спомняш кучето ви беше подарък от мен и аз нямам никаква вина,че като малко е преболедувало при вас.

#1586 Потребителят е офлайн   oxlamon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 08:25 PM

А това е за теб :->)

Прикачени файлове

#1587 Потребителят е офлайн   valchan73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 08:32 PM

да ти е жив и здрав и да произвежда пове4е мажкари като него
User's Signature

Sel gecher kum kalar

#1588 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2007 - 11:40 PM

Не си прав кучето не е боледувало, и е така гледано,че човек не е гледан така.
Кучката стана хубава да знаеш!!!!
А лично мен Карагез не ми харесва ама грам!!!Това си е лично мое мнение, и си мисля,че се досещаш защо.

#1589 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 09:38 AM

Държанието на кучето зависи от характера и възпитанието
Всичко е в твои ръце  B)
Ето един пример : Имам племенник на 4 годинки Та този палавник прави кучето лудо Като почнеш от яздене до теглене на езика Смях е голям
На това му викам аз възпитание Още като я взехме (беше на 3 месеца )почна да ме хапе по ръцете но толкова силно направо умирах от болка Пробвах първо с кокали да си чеша зъбите но не ги искаше беше си харесала ръката ми Реших  да почна да и викам Казвам ви точно два пъти викнах и да видите как и харесаха кокалчетата набързо Така от малка я научих като викна значи прави нещо което не ми харесва  :blink:
Намери им цаката ;)

#1590 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:18 AM

Цитат

ami ima igra4ki topki i kokali gumeni im vzex no ne6to ne stava i da vi popitam ako ku4eto zapo4ne da te xape trqbva li da se po6lqpva ili ne e pravilno
За по-шляпването ако смяташ да го приложиш гледаи да е с вестник и не много силно колкото да разбере че това не е игра и не ти е приятно Много хора правят една голяма грешка Шляпат кутрето с вестника Стане им гадно че са го ударили и го гушнат и от цялата тая ситуация какво разбира кучето Абсолютно нищо Та трябва да стане така Удряш кучето ,казваш две думи на строг тон и го оставяш в клетката 
Да ни кажеш как е реагирал мъника ако решиш да го приложиш  ;)
Моята как виновно гледаше Никога няма да забравя този поглед

#1591 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:21 AM

Цитат

Тази ДАМА няма ли нужда от ВНИМАТЕЛЕН ПРИЯТЕЛ  ;) ;) ;)stkrisi???
Нещо не мога да разбера въпроса

dmst
Качи някоя снимка на Чоки

#1592 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 12:49 PM

;)

Прикачени файлове

#1593 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 07:24 PM

sashtata rabora s racete imam belezi az odarix ednoto s rakata ama savsem leko po dupeto :D:D:Di s race stava li i ne sam probval s vikane :D:D:D

#1594 Потребителят е офлайн   руф Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 08:04 PM

Извинявай,от предните снимки помислих ,че е дама ,а то кучето било Чоки! Търся женска за Рудолф!Всъщност непознавам никой,на който само ,,вестника,,да е помогнал.

#1595 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 06:44 AM

Цитат

Цитат

Тази ДАМА няма ли нужда от ВНИМАТЕЛЕН ПРИЯТЕЛ  ;) ;) ;)stkrisi???
Нещо не мога да разбера въпроса

dmst
Качи някоя снимка на Чоки

Напоследък излизаме все по тъмно и нямаме нови снимки,ще се постарая събота и неделя да го щракна за да кача.

#1596 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 09:26 AM

Цитат

Извинявай,от предните снимки помислих ,че е дама ,а то кучето било Чоки! Търся женска за Рудолф!Всъщност непознавам никой,на който само ,,вестника,,да е помогнал.
Малко по нагоре има снимки на една дама  ;)

#1597 Потребителят е офлайн   emilsan1 Икона

Публикувано: 07 November 2007 - 09:40 AM

здравеите,и аз да се вкюча в разговора ви.и моето куче е кавказка,казва се Кияра.сега е на 11 месеца,при нас няма хапане и драскане на раце,даже бих казала че,е много внимателна.за нея думата НЕ е закон.като беше бебе си трупаше всичко което намери обувки,кофи....на поляната и то на един куп,това и до сега го прави но поне не давче предметите.после и харесваха изпраните хавлии на простора и ги сваляше.е така всички бебета правят бели.за удрянето с рака искам да кажа.по едно време беше решила да се промаква в саседите и колкото и да се стараех да се карам ,на нея не и пукаше.а саседите имат бебе и се тревожат разбираемо.та веднаж се ядосах и взех да я гоня ама тя бяга нали,и накрая влезе в стаичката кадето я затварях вечер и аз както и се карах я ударих. аз сащо няма да забравя този поглед.от този момент моето момиче повече не влезе в тази стаичка,да спря да ходи и в саседите но знаете ли как се чувствах после като я гледах как стои под дажда и не иска да влезе там.един ден казах краи, насила я вкарах там и затворих вратата поне да не е на дажда нали?а тя лае там като луда след 15 минути я видях как лежи пак на ван,отивам и какво виждам, прозореца счупен.не направих нищо ,но вече усазнах че моето пухче е порастнало и трябва да се заварзваме.това че влизах с нея 2 дена в кащата и това е друг вапрос и после реши че може да влиза и сама ,но трябва да има и моя дреха там.за викането незнам какво викате,но преди да я заваржа правихме ремонт и бласкахме в банята и тя наван подивя да лае обаче нали знае че нетрябва да влиза стои до вратата и ми хрумна да извикам и моята спасителка влезе.обичам го това куче ама и вие знаете колко си обичате вашите.сега и аз да питам зщо моята Кияра вечер започна да вие.всички казват ау това не е хубаво а като питам защо?незнаят.вие знаете ли?сега е разгонена ама това е отпреди това.немога да кача снимка.

#1598 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 09:52 AM

Всяко куче с различен характер и различни истории  :rolleyes:
Това за виенето пак си зависи от кучето Моята като малка само ръмжеше и виеше като вълк и изведнъж се отприщи и започна да лае  Сега вие като е разгонена и като тръгваме за работа а гладна ли е ужас вие докато не и дадем да яде ;D

#1599 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 05:55 PM

Чоки не вие,само лае,но пък здраво лае.А колкото до грешката с боя за съжаление и ние сме я правили-когато беше на 10 месеца както си играеше в парка реши,че трябва сам да се прибере в къщи и хукна,аз подивях,беше мъгла и го изгубихи и него и мъжа ми,който хукна след него,немога да тичам,защото коленете ме болят и само аз си знам как се добрах до къщи,което е на няколко спирки от парка,там вече Чоки беше изял порция бой и изглеждаше ужасно уплашен.След време излязоха с баща ми и той заръмжал на човек в парка,баща ми го плеснал,нашия се обидил и хукнал да се прибира,на мен ми звънна една приятелка с която заедно си разхаждахме кучетата,аз пак на бегом се прибирам с дъщерята и хукваме да го търсим-Чоки стигнал до нас,ама се сетил за боя и се върнал,викахме,търсихме-няма го,накрая го открих много уплашен заключен в един паркинг,щях да го размажа от прегръдки и целувки,само че от тогава вече не го пускам отвързан,знам,че грешката е наша,но знам и,че няма да смее да се прибере в къщи след като е направил беля-увредихме си кученцето за винаги!

#1600 Потребителят е офлайн   руф Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 06:45 PM

Неразбирам защо мислите,че може да си биете децата,а кучето не.Вчера,след като сложих на кучетата да ядат лиглата Лора/немска овч./забрави,че преди 1месец/може би само толкова помни/се опита да яде от купата на Кавказеца и беше наказана много лошо.Стана ми много мъчно,но след 15мин. си играеха без да изпитват скруполи!Имам няколко кучета и твърдя,че кучетата са точно като децата,пробват докъде могат да стигнат и ако разрешите ще ви сложат в клетката,а те на спалнята!!! 

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни