Кавказка овчарка
Публикувано: 15 December 2007 - 06:41 PM
Кавказка овчарка
« Отговор #1726 -: Декември 12, 2007, 11:50:59 pm »
Отговори с цитатЦитат
Здравейте и от мен,
тук ще ви покажа малко снимки и на мойто кученце.
това е Линда
тук сме на около годинка
на разходка в планината
на гости на Кольо
na edna ot tezi snimki ima ogromen majki v grab do edna vrata imate li snimki na nego i stiskam palci za malkite :):):)
Публикувано: 15 December 2007 - 11:43 PM
Публикувано: 16 December 2007 - 09:05 AM
когато се разминава невнимателно
захапва в повечето случай над кръста за тялото или ръцете
интересно в клипа е че много бързо пускат но това е много вероятно защото стопанина е в непосредствена близост
имам домашни клипове от реални случки с неканени и ще се опитам да ги кача някъде за да се знае кой кой е
не съм обучавал кучето си да хапе но то по природа си е пазач а като добавим и
злопаметността му става машина за охрана
успех
Публикувано: 16 December 2007 - 11:55 AM
Публикувано: 16 December 2007 - 04:52 PM
също не бих си взел друга порода освен кавказец
когато свикне с тебе и те познава добре прави дори невъзможни неща само да не те нарании дори да не те докосне
почти не пропускам вечер без да се сбориме или посбутаме
и много добре знам за какво иде реч
да са ни живи и здрави пазачите
успех
Публикувано: 20 December 2007 - 09:07 PM
Публикувано: 20 December 2007 - 11:26 PM
Цитат
Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 December 2007 - 08:08 AM
Цитат
Цитат
Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата :rolleyes:
прекрасно позитивно мислене
поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?
Публикувано: 21 December 2007 - 08:50 AM
Цитат
Какво позитивно мислене? Мислиш, че си измислям ли? Подобни проблемни кучета наистина влизат в новините, но кучетата, а не стопаните им... Нормално ли е това според теб - да си пуснеш кавказеца на уллично куче?!
Ако не си видял - прочети - отрочета на селската питбулка, точно каквито ще са и тези.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 December 2007 - 11:40 AM
Цитат
Цитат
Цитат
прекрасно позитивно мислене
поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?
Вие наистина ли мислите, че е нормално да си пускате кучетата да заплождат улични за да видите какво ще излезе?!?!?! :huh:
Публикувано: 21 December 2007 - 08:22 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 08:24 PM
Цитат
От несвъразните ти писания опитах и май разбрах, че гледаш "уличницата", за да могат мъжките ти да "приземяват самолета"? Още едно похвално дело!
Само не рабрах къде са отивали предишните й кученца (ако е имало такива) и къде ще идат тези сега.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +