Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1731 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2007 - 03:21 PM

Kavkazci-oxrana :->) :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1732 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2007 - 06:41 PM

Лично съобщение (Офлайн)

Кавказка овчарка
« Отговор #1726 -: Декември 12, 2007, 11:50:59 pm »
Отговори с цитатЦитат
Здравейте и от мен,
тук ще ви покажа малко снимки и на мойто кученце.

това е Линда

тук сме на около годинка

на разходка в планината

на гости на Кольо
na edna ot tezi snimki ima ogromen majki v grab do edna vrata imate li snimki na nego i stiskam palci za malkite :):):)

#1733 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 December 2007 - 11:43 PM

Клипчето ми хареса , макар и да гледах само първото куче.Но може още много да се иска, за да се получи максимум злоба за породата си.Не ми хареса ,че като се засили срещу човека с тази скорост, не го бута на земята за го довърши подобаващо.Също така ,че кучето хапе човека, предимно по ръцете и краката ,и как успява на някой кадри да се измъкне от захапката на кучето.Аз лично бих и се старая да развивам много повече от показаното мойте кучета.

#1734 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 09:05 AM

мое наблюдение е че кавказеца се "бута" само когато си играе и
когато се разминава невнимателно
захапва в повечето случай над кръста за тялото или ръцете
интересно в клипа е че много бързо пускат но това е много вероятно защото стопанина е в непосредствена близост
имам домашни клипове от реални случки с неканени и ще се опитам да ги кача някъде за да се знае кой кой е
не съм обучавал кучето си да хапе но то по природа си е пазач а като добавим и
злопаметността му става машина за охрана
успех
User's Signature

www.proside.eu
http://dimow2.hi5.com

#1735 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 11:55 AM

Първо , аз лично моя кавказец съм го обучил дори и на игра да не се бута в мен нито да ме докосва , иначе около мен земята обръща.А по темата за бутането,друго мога да добавя.Моето куче тежи малко под 80 кг и височина при холката 82 см, при възраст 1 година и 5 месеца.Мога да ти споделя Митко2 ,че при засилка от около 10 метра незнам какъв човек би се задържал прав ,където и да го захапе.Иначе при това за как се измъква от захапката човекът дори и стопанинът да е до него ,вече зависи от стопанина и кучето .Съгласен съм ,че е машина за охрана.Каракачана ми любимото куче , но и кавказеца не от стъпва почти по нищо.Имам и от двете по едно и съм страшно доволен от кучетата като породи.Нямам място повече в нас иначе още кучета бих си взел.

#1736 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 12:04 PM

Снимката е от вчера

#1737 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 04:52 PM

прекрасно кученце
също не бих си взел друга порода освен кавказец
когато свикне с тебе и те познава добре прави дори невъзможни неща само да не те нарании дори да не те докосне
почти не пропускам вечер без да се сбориме или посбутаме
и много добре знам за какво иде реч
да са ни живи и здрави пазачите
успех
User's Signature

www.proside.eu

#1738 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 05:01 PM

а ето и малко снимки на малката кучица от днес от среща на витоша
на година и четири месеца е и страхотно добродушна
Качена снимка  Качена снимка  Качена снимка  Качена снимка  Качена снимка  Качена снимка  Качена снимка
User's Signature

www.proside.eu

#1739 Потребителят е офлайн   wetdream Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 09:46 AM

Великолепно куче  B) B) B) B)

#1740 Потребителят е офлайн   dani233 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 10:23 PM

Цитат

на гости на Кольо na tazi snimka ima edno ku4e do vratata unikalno mo6tno e moje li snimki na nego???

Това куче до вратата е пак Кольо

#1741 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 12:36 AM

в граб е огорменннннннннннн има6 ли други снимки plssssssssssssssssssssss :o :o :o

#1742 Потребителят е офлайн   руф Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 09:07 PM

Много се радвам,че някои ще си имат малки,а други вече си имат!Да са ви живи и здрави!Преди няколко дни Руф скочи на кака си Радка(Тя е 100% улична)и ще видим какво ще излезе???Много обича да си играе с кака си Лора(НОК),направих няколко снимки.На 17.12.2007 Руф навърши 2 години.

#1743 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 December 2007 - 11:26 PM

Цитат

Много се радвам,че някои ще си имат малки,а други вече си имат!Да са ви живи и здрави!Преди няколко дни Руф скочи на кака си Радка(Тя е 100% улична)и ще видим какво ще излезе???Много обича да си играе с кака си Лора(НОК),направих няколко снимки.На 17.12.2007 Руф навърши 2 години.

Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1744 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:08 AM

Цитат

Цитат

Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата  :rolleyes:

прекрасно позитивно мислене
поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?
User's Signature

www.proside.eu

#1745 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:50 AM

Цитат

Какво позитивно мислене? Мислиш, че си измислям ли? Подобни проблемни кучета наистина влизат в новините, но кучетата, а не стопаните им... Нормално ли е това според теб - да си пуснеш кавказеца на уллично куче?!

Ако не си видял - прочети - отрочета на селската питбулка, точно каквито ще са и тези.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1746 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 09:40 AM

65 страница ви6те  ги и пак се замислете кои от нас имат кавказци невероятни ку4ета нямам думи... :rolleyes:

#1747 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 09:42 AM

МОНОМАХ ЦИКАРО - какви гърди , А? bl)  обърнете внимание саотно6ение жената и ку4ето... еихеееееееееееееееееееееееееее :->) :->) :->) :->) :->) :->)

#1748 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:40 AM

Цитат

Цитат

Цитат

поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?

Вие наистина ли мислите, че е нормално да си пускате кучетата да заплождат улични за да видите какво ще излезе?!?!?!  :huh:

#1749 Потребителят е офлайн   руф Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:22 PM

Добър вечер на всички,които ще четат сега.Не очаквах толкова мнения,най-малко критика! Споко, кака му Радка е "Улична превъзходна", но я имам отдавна и не е уличница, а дворно куче на синджир и е пазач. Кученцата, които ще се родят няма да са около кофите за боклук!Между другото я гледам,за да може мъжките, за съжаление Хектор(НОК)навърши 2 години на 01,11,2007г.и на другият ден умря,затова сега само Руф "приземи самолета".Между другото на фона на толкова трагедии по улиците,корупцията,ООД-то което ни управлява и МОРАЛА ,който ни показват в Парламента и всички институции от които зависим ,не съм гузен,че Руф се освободи,а кака му Радка не е Кавказка!Какво мислите за мъжките кучета и техния полов живот?През какъв период трябва да се ........? Хайде,че жена ми почна да беснее.

#1750 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:24 PM

Цитат

Добър вечер на всички,които ще четат сега.Не очаквах толкова мнения,най-малко критика! Споко, кака му Радка е "Улична превъзходна", но я имам отдавна и не е уличница, а дворно куче на синджир и е пазач. Кученцата, които ще се родят няма да са около кофите за боклук!Между другото я гледам,за да може мъжките, за съжаление Хектор(НОК)навърши 2 години на 01,11,2007г.и на другият ден умря,затова сега само Руф "приземи самолета".Между другото на фона на толкова трагедии по улиците,корупцията,ООД-то което ни управлява и МОРАЛА ,който ни показват в Парламента и всички институции от които зависим ,не съм гузен,че Руф се освободи,а кака му Радка не е Кавказка!Какво мислите за мъжките кучета и техния полов живот?През какъв период трябва да се ........? Хайде,че жена ми почна да беснее.

От несвъразните ти писания опитах и май разбрах, че гледаш "уличницата", за да могат мъжките ти да "приземяват самолета"? Още едно похвално дело!
Само не рабрах къде са отивали предишните й кученца (ако е имало такива) и къде ще идат тези сега.
User's Signature

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема