Кавказка овчарка
Публикувано: 26 January 2008 - 03:39 PM
Здавей megan67!Попаднал си на най-подходящото място за любители на КО.Това с караниците мисля че вече приключи,така че бъди спокоен и добре си дошъл.Направо ме разби с тия "три мечки"-как ги гледаш бе човек,ще ти изядат ушите ;D.Дай някоя снимчица на сладурите да им се порадваме и ние.
Публикувано: 26 January 2008 - 05:11 PM
Днес като ходих на пазара за животни на Подуене видях много красива кучка от любимата порода-направо ми останаха очите-рижаво и бяло с много светли очи,направо не можех да откъсна поглед от очите и,за пръв път виждам такива!Продаваха кученцата и,но те до колкото видях бяха с нормални тъмни очички,явно не са се метнали на мама.Някой виждал ли е подобна кавказка,това нормално ли е да са и светли направо жълти очите?
Привет megan67,давай снимчици на мечоците и не се притеснявай и да се опита някой да спори за родословия и прочие не му обръщай внимание!
Привет megan67,давай снимчици на мечоците и не се притеснявай и да се опита някой да спори за родословия и прочие не му обръщай внимание!
Публикувано: 26 January 2008 - 05:53 PM
Здавей megan67
добре сте дошли
тука караниците са периодични
сега след споровете може би ще има малко спокойствие
а после пак
покажете ги тия мечоци
и ако искате подробности
успех
добре сте дошли
тука караниците са периодични
сега след споровете може би ще има малко спокойствие
а после пак
покажете ги тия мечоци
и ако искате подробности
успех
Публикувано: 26 January 2008 - 06:14 PM
Много благодаря за отговорите Между другото съм жена Първият мечок ми беше подарък от съпруга преди 7 години Откраднаха ми го преди 2 год-с упойка плюс изрод ветеринарОще не може да ми минеКазваше се Майк-пясъчно бял красавец
Сега имам две мадами-Сусу на 2 год и Фокси на 1 год Най-новото попълнение е Льки-6мРодил се е с цезарово и ми го донесе пак съпруга Беше като мокра мишка но оживя Голям зор видях Гледаме ги на село в заграден вътрешен двор с арматура,защото иначе са много изобретателни Готвим им храна като за цяла рота плюс чували с гранули
Сега имам две мадами-Сусу на 2 год и Фокси на 1 год Най-новото попълнение е Льки-6мРодил се е с цезарово и ми го донесе пак съпруга Беше като мокра мишка но оживя Голям зор видях Гледаме ги на село в заграден вътрешен двор с арматура,защото иначе са много изобретателни Готвим им храна като за цяла рота плюс чували с гранули
Публикувано: 26 January 2008 - 06:32 PM
Кучетата ми не знаят какво етова нашийник или синджир От опит мога да кажа че женските са по-диви,но и по-послушни докато мъжките все гледат да ти се налагат и ако ги изтървеш става лошо може са ти се качат на главатаНе им завиждам на тези с мъжкарите ако са кротки,добре но моя Майк беше ужас-хитър и непредвидим понякога До около 1 година съм ги гледала в апартамент и долу-гори можех да ги разхождам После те мен разхождаха Майк беше около 90 кгВлачеше мъжа ми на буксир където си иска
Публикувано: 26 January 2008 - 09:33 PM
origin така е моите двете докато свикнат беше все едно гледаш кеч на живо Не смеех да се намеся То бяха ревове то беше чудо направо зверилник Ивсе още се зъбят Къщата ни е като крепост-оградена с дувар и вътрешна ограда от арматура Счужди хора няма свикване всеки е враг Признават само мен и мъжа ми На село имаме работници от доста време но няма свикване с тях допускат се само на определено разстояние
Публикувано: 27 January 2008 - 08:31 PM
Цитат
Здравеите ,искам да ви покажа моите любимци . Атова са МЕИ на 3 м и 10 дни, АМАР на 7 м и АЛЕГРА на 1 г и 3 м.
хубавци са
имат ли роднинска връзка
Публикувано: 29 January 2008 - 11:01 AM
Здравейте. Знаете ли какво ми се случи преди една седмица. Ходихме на чичо доктор за втора ваксина на нашия малък любимец Рич. Трябваше да е чау-чау но доктора каза че бащата е най вероятно кавказец. Има всички черти на кавказеца, но езичето му е почти лилаво. Страхотна кръстоска е станала. Невероятен е.
Публикувано: 29 January 2008 - 11:13 AM
Цитат
Здравейте. Знаете ли какво ми се случи преди една седмица. Ходихме на чичо доктор за втора ваксина на нашия малък любимец Рич. Трябваше да е чау-чау но доктора каза че бащата е най вероятно кавказец. Има всички черти на кавказеца, но езичето му е почти лилаво. Страхотна кръстоска е станала. Невероятен е.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +