Кавказка овчарка
Публикувано: 29 January 2008 - 11:01 AM
Здравейте. Знаете ли какво ми се случи преди една седмица. Ходихме на чичо доктор за втора ваксина на нашия малък любимец Рич. Трябваше да е чау-чау но доктора каза че бащата е най вероятно кавказец. Има всички черти на кавказеца, но езичето му е почти лилаво. Страхотна кръстоска е станала. Невероятен е.
Публикувано: 29 January 2008 - 11:13 AM
Цитат
Здравейте. Знаете ли какво ми се случи преди една седмица. Ходихме на чичо доктор за втора ваксина на нашия малък любимец Рич. Трябваше да е чау-чау но доктора каза че бащата е най вероятно кавказец. Има всички черти на кавказеца, но езичето му е почти лилаво. Страхотна кръстоска е станала. Невероятен е.
Публикувано: 30 January 2008 - 01:39 AM
аууу тоз малък Душман голям красавец, представям си колко женски сърчица ще разбие :wub:
Да Ви е жив и здрав и да му се радвате и обичате дъъълги години!
Да Ви е жив и здрав и да му се радвате и обичате дъъълги години!
Публикувано: 30 January 2008 - 07:57 PM
ако представлява проблем,че пуснах снимка на едно палеОбЯСНЯВАМ - това е мОЯТ Лъки на 20 дни Преди четири поколения е имало каракачанска кръв Само той от 12 те сруги оцеля,затова се казва късметлияОтгледах го като мое бебе Много жалко изказване допусна,модератор
Публикувано: 31 January 2008 - 05:20 PM
Здавей те всички.Нямаше ме само няколко дена а вие сте напълнили форума с невероятни красавци и красавици,браво на вас!Само така нека да има на какво да се радваме.съвсем скоро Сара навършва 2 години и в тая връзка ви моля за съвет:смятатели че е на възраст в която е готова за разплод без това да навреди на здравето и.Днес четох доста мнения в темите за бременост и развъжде,но като цяло видях както във всяка друга тема само спорове и нищо конкретно,зато се надявам някой от вас,който има опит да ме осветли по темата.Ако евентуално се вземе решение за заплождане,незнам как ще приеме мъжкия,къде да се срещнат(на неутрален терен или на терена на мъжкия)и може ли да очаквам неприятни моменти от рода на збиване?Благодаря ви предварително :rolleyes:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +