Кавказка овчарка
Публикувано: 12 March 2008 - 01:56 PM
Цитат
Върти ми се из главата, че съм чел някъде точно за историята на породата ама де да помнех къде беше :(
сега ще се разтърся из нета и дано го намеря
Има достатъчно информация за рускоговорящите.
http://www.volkodav-...ls/rus/main.htm
Публикувано: 12 March 2008 - 02:43 PM
Не мога да разбера защо нямаш родословие.
С каква цел си взел Хан? Той има ли потомци?
[/quote]
не съм казвал, че нямам родословие[quote author=Mad Max link=topic=2525.msg361922#msg361922 date=1205320316]
:blink:
[quote author=Mad Max link=topic=2525.msg361922#msg361922 date=1205320316]
Заслужава да има документ, който удостоверява произхода му и ти дава възможност да го развъждаш.
за какво ми е документ за да го развъждам. по-добри кучета ли ще се родят. това е въпрос на морал и разбиране на стопанина, а не на документи. Хан съм го взел, защото се интересувам от породата и дълбоко уважавам самите кучета и по специално вълкодавите. толкова по тази тема. някои от кучетата на снимките са прекрасни.
С каква цел си взел Хан? Той има ли потомци?
[/quote]
не съм казвал, че нямам родословие[quote author=Mad Max link=topic=2525.msg361922#msg361922 date=1205320316]
[quote author=Mad Max link=topic=2525.msg361922#msg361922 date=1205320316]
Заслужава да има документ, който удостоверява произхода му и ти дава възможност да го развъждаш.
за какво ми е документ за да го развъждам. по-добри кучета ли ще се родят. това е въпрос на морал и разбиране на стопанина, а не на документи. Хан съм го взел, защото се интересувам от породата и дълбоко уважавам самите кучета и по специално вълкодавите. толкова по тази тема. някои от кучетата на снимките са прекрасни.
Публикувано: 12 March 2008 - 05:26 PM
Цитат
Цитат
Върти ми се из главата, че съм чел някъде точно за историята на породата ама де да помнех къде беше :(
Има достатъчно информация за рускоговорящите.
http://www.volkodav-...ls/rus/main.htm
Явно не си прочел следващите постове ;)
Точно това казах и аз, че най вероятно съм го чел в някой руски сайт
Публикувано: 12 March 2008 - 05:31 PM
хайде още 3 снимчици от днес ;)

Публикувано: 12 March 2008 - 08:22 PM
Цитат
и вече намира пътя към цветенцата :( :angry: :angry:
Публикувано: 12 March 2008 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
да бре да намира го, той си го знае мноого отдавна :angry:
заради него направих преди 2 седмици тези оградки.
Публикувано: 13 March 2008 - 01:46 PM
Цитат
Цитат
Цитат
да бре да намира го, той си го знае мноого отдавна :angry:
заради него направих преди 2 седмици тези оградки.
...............и вече са му омалели
п.п. в къщи въпроса градина или кучета беше решен веднъж още преди 3 години
Публикувано: 13 March 2008 - 03:07 PM
Ауу хора, направо се плаша вече, дайте съвет какво да правя. Кучо със всеки изминал ден става все по агресивен. Докато яде само да се приближа към него и започва зверско ръмжане, пробвах с методите описани по други теми (даване на лакомство докато яде) но файда няма :( Още по страшно е положението като му дам кокал. Само при приближаването ми се започва с ръмжане, щом тръгна да го погаля ми се нахвърля и то адски настървено да ме хапе. Думата "НЕ" в тези случаи не я зачита, плесна ли го се хвърля с още по голяма злоба а най-лошото е ако го тръшна на земята и го притисна за минутка през цялото време се дърпа и яростно се опитва да ме нападне. Щом се поуспокои и го пусна вместо да си е взел поука той ми се хвърля с невиждана злоба. Установих че Боя не помага ама грам, напротив все повече се озлобява. Ако някой може да даде съвет как да процедирам ще съм му много благодарен.
П.П. За да бъда съвсем изчерпателен и за да не бъдат задавани излишни въпроси ще отбележа, че темата "Агресия, доминантно поведение" съм я прочел и по този повод споменавам: кучо живее на двора!!! т.е. никога не се е качвал по легла, столове...; не е имал и възможност да види дори кога ние ядем та да му е давано от масата; не е имал и достъп много-много в къщата та да съм го пускал да минава преди мен през вратата.
П.П.П. Ще го постна това и в темата "Агресия, доминантно поведение" та дано от някъде получа съвет ;)
П.П. За да бъда съвсем изчерпателен и за да не бъдат задавани излишни въпроси ще отбележа, че темата "Агресия, доминантно поведение" съм я прочел и по този повод споменавам: кучо живее на двора!!! т.е. никога не се е качвал по легла, столове...; не е имал и възможност да види дори кога ние ядем та да му е давано от масата; не е имал и достъп много-много в къщата та да съм го пускал да минава преди мен през вратата.
П.П.П. Ще го постна това и в темата "Агресия, доминантно поведение" та дано от някъде получа съвет ;)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +