Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#2191 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2008 - 07:45 PM

Качена снимка

#2192 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 10:09 PM

Голяма сладурана таз Сара, да ви е жива и здрава :wub:

П.П. Един съвет, когато снимаш куче НЕ го снимай от високо!
Прави снимките от неговата височина, ако трябва приклекни малко и чак тогава снимай ;)
Фотоапаратът трябва да е на нивото на очите на кучето за да стане хубава и пропорционална снимка.
Успех!

#2193 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 10:11 PM

Дано! Следва6тия пат 6те ходим с нея и при едни кон4ета може да сложа снимки  :P  ;) ;D :yahoo:

#2194 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:15 PM

хахаха...ее не бях чел много време..но като прочетох за тоя Графалията смешно ми стана...Какво го говорите тоя крадец на кучета и измамник..Той имаше само едно старо хубаво куче от Русия внос , което беше на друг човек (имена и дати нямам да споменавам, който знае за кучето сигурно се подсеща) , но с заплахи и връзки го открадна...Лъжи и измами хиляди при него , явно така е бизнеса с кучетата..Купува кучета от други места и ги препродава като ми говори за потекла и тем подобни ...Хора да знаете има къде къде над неговите кучета , но ако му ги харесвате значи не сте добре запознати с породата и да не останете разочаровани някой ден..

#2195 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:32 PM

Това са на на Графалията кучетата!!!!!!!!! :yahoo:

#2196 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:40 PM

:yahoo:

#2197 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:41 PM

B)

#2198 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:43 PM

:->) :yahoo:

#2199 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 09:10 AM

Цитат

хахаха...ее не бях чел много време..но като прочетох за тоя Графалията смешно ми стана...Какво го говорите тоя крадец на кучета и измамник..Той имаше само едно старо хубаво куче от Русия внос , което беше на друг човек (имена и дати нямам да споменавам, който знае за кучето сигурно се подсеща) , но с заплахи и връзки го открадна...Лъжи и измами хиляди при него , явно така е бизнеса с кучетата..Купува кучета от други места и ги препродава като ми говори за потекла и тем подобни ...Хора да знаете има къде къде над неговите кучета , но ако му ги харесвате значи не сте добре запознати с породата и да не останете разочаровани някой ден..

Когато говориш така за мен,и то анонимно ми става много смешно.Нека един човек да каже,че съм откраднал кучето му. :huh:Искам тук пред всички да дадеш доказателсва,не да излизаш с номера-имена и дати няма да споменавам.Явно ти даже не знаеш и имената на моите кучета,смешен си господине или госпожо и ме забавляваш,не забравяй,че хората имат очи и виждат!!!!!

#2200 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 11:58 AM

Това, че се крадат кучета и то от хора имащи развъдници е всеизвестен факт!
Ако видят някое добре изглеждащо куче в някой двор то в последствие бива откраднато
и закарано в развъдник (нищо че си няма родословие). Това го правят с цел, да се "освежи
кръвта" (ако мога така да го нарека). Много на тази тема има изписано последните години
и по вестници и в интернет.
plfgh, все пак си мисля, че не е редно така да се обвинява някой ако човек няма доказателства.
Кажи си защо мислиш така, дай факти, имена, дати...ако имаш такива и си в правото си е те
тогава ще се заформи едно хубаво скандалче  ;D Човека може и най-почтенно да си развъжда
кучетата. Ако всеки вярва на слухове до каде ще стигнем?? Това че има измамници и непочтенни
хора не означава, че всеки е такъв.

П.П. Не взимам ничия страна, просто си коментирам! ;)

#2201 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 12:10 PM

Една нощна снимчица от нас ;) Декстър

Качена снимка

#2202 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 02:23 PM

Спомни си за Ицо..Нивото на което си сега никога не би постигнал без неговото куче..

#2203 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 05:13 PM

Да господине,купувал съм куче 93год. от Христо -Умбрето.Кучето се казваше Даур-внос от Украйна.Въпреки,че го гледах 6год.не оставих кучета от него.Като си толкова запознат с моите кучета драгими анонимецо какво ще кажеш за Рем,Шейтан,Тара,Роксана или те не са от Русия.Никога не съм ползвал чужди кучета в моята племенна работа!!!Ако ми е харесвало съм го КУПУВАЛ,а не крал.АЗ НЕ СЪМ КРАДЕЦ НА КУЧЕТА!!!Производител и търговец да,но не крадец!!!Анонимецо дай факти или просто търсиш място в кучкарския ЕЛИТ :P
Дано да си смел и да се представиш,пред всички тук. B)

#2204 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 05:43 PM

93година,когато започнах ти на колко години беше бе момченце от Раковски?Кажи твоето куче от къде идва??????????От някой "паткарник" ,кръстоска с някоя каракачанка :yahoo:
Как го измери,че е 82см. и около 80кг.,явно много комплекси има в теб за да го изкарваш такъв гигант.Сигурен съм,че въобще не ме познаваш,защото си нямаш и хабер от породата.Ние гледаме кавказки,а не прасета и патки за угояване.Най-големият кавказец в Б-я беше Шейтан,висок 83-84см.и тегло 70кг. в идеална кондиция.Виждал съм по тежки в Шуменско,но това бяха лоени топки.Драги ми разбирачо,може да си направим един диспут тук във форума,вярвай ще те оборя.Продължавай да си измисляш приказки от 1001 нощ ;D

#2205 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 06:16 PM

Цитат

Абе Графе дане си крал и тоя човек бре та е толкова недоволен ;D ;D ;Dили си му приложил специална дресура ;D ;D ;Dи още я помни ;D ;D

#2206 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:04 PM

Кучкарски елит..това пък от къде го измисли незнам ..Когато  ти си бил на мойте години със сигурност не си имал понятие от кучета колкото имам аз сега..За да съм запомнил, че през 93 година е станало това с Умбрито от Скутаре значи съм се интерасувал..А за кръстоски и паткарници няма какво да добавя ,освен че си адски далеч от моето мислене и ниво по тези теми..Ти си създал монопол сред търговията и мисленето за кавказците за което имаш браво от мен..Но да споря с теб няма смисъл ,  не защото немога и защото аз не съм се доказал и никой ме не познава , а защото ти си наложил името и мисленето ти сред хората и никой няма да ми повярва какво говоря аз...Дори и като се държиш надменно или говориш нещо свързаано с породата ..хората ти вярват , аз немога да те оборя на този етап..Но няма вечен човек и вечно мислене..Всичко рано или късно се разчупва..А теб, за да се заинтерасувам така силно и за да се изнерви така от моето изказване значи има нещо..Остани си ти "разбирача" аз не смятам да си пробивам път в търговията ..Изказах мнение което си подкрепям , ако някой го интерасуваше за негова информация е..Каквото и да казваш и мислиш, и ти и аз знаем че има много по-добри кучета от нашите ..

#2207 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:18 PM

Цитат

Кучкарски елит..това пък от къде го измисли незнам ..Когато  ти си бил на мойте години със сигурност не си имал понятие от кучета колкото имам аз сега..За да съм запомнил, че през 93 година е станало това с Умбрито от Скутаре значи съм се интерасувал..А за кръстоски и паткарници няма какво да добавя ,освен че си адски далеч от моето мислене и ниво по тези теми..Ти си създал монопол сред търговията и мисленето за кавказците за което имаш браво от мен..Но да споря с теб няма смисъл ,  не защото немога и защото аз не съм се доказал и никой ме не познава , а защото ти си наложил името и мисленето ти сред хората и никой няма да ми повярва какво говоря аз...Дори и като се държиш надменно или говориш нещо свързаано с породата ..хората ти вярват , аз немога да те оборя на този етап..Но няма вечен човек и вечно мислене..Всичко рано или късно се разчупва..А теб, за да се заинтерасувам така силно и за да се изнерви така от моето изказване значи има нещо..Остани си ти "разбирача" аз не смятам да си пробивам път в търговията ..Изказах мнение което си подкрепям , ако някой го интерасуваше за негова информация е..Каквото и да казваш и мислиш, и ти и аз знаем че има много по-добри кучета от нашите ..
  МИ ПОКАЖИ ДА ГИ ВИДИМ ПО ДОБРИТЕ,ИЛИ ЩЕ ОСТАНЕМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЧЕ ЛЪЖЕШ И ГЛЕДАШ ДА ОПЛЮЕШ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ПОКАЗВА ТОВА КОЕТО ИМА И КОЕТО Е ПРОИЗВЕЛ :blink:

#2208 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:26 PM

ЕХООООО ЩЕ ПОКАЖЕШ ЛИ НЕЩО ИЛИ ТАКА СИ ПЛЯКАШ САМО,ЩЕ ИМА ЛИ НЕЩО КОНКРЕТНО ;D

#2209 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 08:28 PM

Цитат

Цитат

МИ ПОКАЖИ ДА ГИ ВИДИМ ПО ДОБРИТЕ,ИЛИ ЩЕ ОСТАНЕМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЧЕ ЛЪЖЕШ И ГЛЕДАШ ДА ОПЛЮЕШ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ПОКАЗВА ТОВА КОЕТО ИМА И КОЕТО Е ПРОИЗВЕЛ :blink:

Ти да не си малък, че да не можеш сам да си намериш аааа?
Научи се да ползваш Google

#2210 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 08:29 PM

Ванко,какво да покаже ;D.

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111