Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#2201 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2008 - 12:10 PM

Една нощна снимчица от нас ;) Декстър

Качена снимка

#2202 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 02:23 PM

Спомни си за Ицо..Нивото на което си сега никога не би постигнал без неговото куче..

#2203 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 05:13 PM

Да господине,купувал съм куче 93год. от Христо -Умбрето.Кучето се казваше Даур-внос от Украйна.Въпреки,че го гледах 6год.не оставих кучета от него.Като си толкова запознат с моите кучета драгими анонимецо какво ще кажеш за Рем,Шейтан,Тара,Роксана или те не са от Русия.Никога не съм ползвал чужди кучета в моята племенна работа!!!Ако ми е харесвало съм го КУПУВАЛ,а не крал.АЗ НЕ СЪМ КРАДЕЦ НА КУЧЕТА!!!Производител и търговец да,но не крадец!!!Анонимецо дай факти или просто търсиш място в кучкарския ЕЛИТ :P
Дано да си смел и да се представиш,пред всички тук. B)

#2204 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 05:43 PM

93година,когато започнах ти на колко години беше бе момченце от Раковски?Кажи твоето куче от къде идва??????????От някой "паткарник" ,кръстоска с някоя каракачанка :yahoo:
Как го измери,че е 82см. и около 80кг.,явно много комплекси има в теб за да го изкарваш такъв гигант.Сигурен съм,че въобще не ме познаваш,защото си нямаш и хабер от породата.Ние гледаме кавказки,а не прасета и патки за угояване.Най-големият кавказец в Б-я беше Шейтан,висок 83-84см.и тегло 70кг. в идеална кондиция.Виждал съм по тежки в Шуменско,но това бяха лоени топки.Драги ми разбирачо,може да си направим един диспут тук във форума,вярвай ще те оборя.Продължавай да си измисляш приказки от 1001 нощ ;D

#2205 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 06:16 PM

Цитат

хахаха...ее не бях чел много време..но като прочетох за тоя Графалията смешно ми стана...Какво го говорите тоя крадец на кучета и измамник..Той имаше само едно старо хубаво куче от Русия внос , което беше на друг човек (имена и дати нямам да споменавам, който знае за кучето сигурно се подсеща) , но с заплахи и връзки го открадна...Лъжи и измами хиляди при него , явно така е бизнеса с кучетата..Купува кучета от други места и ги препродава като ми говори за потекла и тем подобни ...Хора да знаете има къде къде над неговите кучета , но ако му ги харесвате значи не сте добре запознати с породата и да не останете разочаровани някой ден..
  Абе Графе дане си крал и тоя човек бре та е толкова недоволен ;D ;D ;Dили си му приложил специална дресура ;D ;D ;Dи още я помни ;D ;D

#2206 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:04 PM

Кучкарски елит..това пък от къде го измисли незнам ..Когато  ти си бил на мойте години със сигурност не си имал понятие от кучета колкото имам аз сега..За да съм запомнил, че през 93 година е станало това с Умбрито от Скутаре значи съм се интерасувал..А за кръстоски и паткарници няма какво да добавя ,освен че си адски далеч от моето мислене и ниво по тези теми..Ти си създал монопол сред търговията и мисленето за кавказците за което имаш браво от мен..Но да споря с теб няма смисъл ,  не защото немога и защото аз не съм се доказал и никой ме не познава , а защото ти си наложил името и мисленето ти сред хората и никой няма да ми повярва какво говоря аз...Дори и като се държиш надменно или говориш нещо свързаано с породата ..хората ти вярват , аз немога да те оборя на този етап..Но няма вечен човек и вечно мислене..Всичко рано или късно се разчупва..А теб, за да се заинтерасувам така силно и за да се изнерви така от моето изказване значи има нещо..Остани си ти "разбирача" аз не смятам да си пробивам път в търговията ..Изказах мнение което си подкрепям , ако някой го интерасуваше за негова информация е..Каквото и да казваш и мислиш, и ти и аз знаем че има много по-добри кучета от нашите ..

#2207 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:18 PM

Цитат

Кучкарски елит..това пък от къде го измисли незнам ..Когато  ти си бил на мойте години със сигурност не си имал понятие от кучета колкото имам аз сега..За да съм запомнил, че през 93 година е станало това с Умбрито от Скутаре значи съм се интерасувал..А за кръстоски и паткарници няма какво да добавя ,освен че си адски далеч от моето мислене и ниво по тези теми..Ти си създал монопол сред търговията и мисленето за кавказците за което имаш браво от мен..Но да споря с теб няма смисъл ,  не защото немога и защото аз не съм се доказал и никой ме не познава , а защото ти си наложил името и мисленето ти сред хората и никой няма да ми повярва какво говоря аз...Дори и като се държиш надменно или говориш нещо свързаано с породата ..хората ти вярват , аз немога да те оборя на този етап..Но няма вечен човек и вечно мислене..Всичко рано или късно се разчупва..А теб, за да се заинтерасувам така силно и за да се изнерви така от моето изказване значи има нещо..Остани си ти "разбирача" аз не смятам да си пробивам път в търговията ..Изказах мнение което си подкрепям , ако някой го интерасуваше за негова информация е..Каквото и да казваш и мислиш, и ти и аз знаем че има много по-добри кучета от нашите ..
  МИ ПОКАЖИ ДА ГИ ВИДИМ ПО ДОБРИТЕ,ИЛИ ЩЕ ОСТАНЕМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЧЕ ЛЪЖЕШ И ГЛЕДАШ ДА ОПЛЮЕШ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ПОКАЗВА ТОВА КОЕТО ИМА И КОЕТО Е ПРОИЗВЕЛ :blink:

#2208 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 07:26 PM

ЕХООООО ЩЕ ПОКАЖЕШ ЛИ НЕЩО ИЛИ ТАКА СИ ПЛЯКАШ САМО,ЩЕ ИМА ЛИ НЕЩО КОНКРЕТНО ;D

#2209 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 08:28 PM

Цитат

Цитат

МИ ПОКАЖИ ДА ГИ ВИДИМ ПО ДОБРИТЕ,ИЛИ ЩЕ ОСТАНЕМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЧЕ ЛЪЖЕШ И ГЛЕДАШ ДА ОПЛЮЕШ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ПОКАЗВА ТОВА КОЕТО ИМА И КОЕТО Е ПРОИЗВЕЛ :blink:

Ти да не си малък, че да не можеш сам да си намериш аааа?
Научи се да ползваш Google

#2210 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 08:29 PM

Ванко,какво да покаже ;D.

#2211 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 08:40 PM

Е АЗ ПРОБВАХ ДА ПОКАЖА НО НЕ СТАВА :-НЕЩО НЕ МОГАТ ДА СЕ КАЧВАТ СНИМКИ

#2212 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 08:45 PM

Никога не съм казвал,че моите кучета са най-хубави!!!Не си мисли АНОНИМЕЦО,че съм се засегнал от твоите глупости без покритие :huh:
Напиши нещо за породата и твоето куче,като толкова много знаеш ;D
Напиши как съм откраднал куче от Ицо и как съм го заплашвал,ако мислиш,че 20 000 лв(по онова време ),които платих за Даур са заплаха,тогава и мен искам така да ме заплашват :huh:Ако толкова много искаш да се занимаваш с К.О ще ти дам малко информация да почетеш ;D ;D ;D
Аз показвам това ,което  имам и съм произвел,покажи и ти нещо B)
Но много ми е смешно,как може да пишеш такива глупости без да ме познаваш  :huh:

#2213 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 08:47 PM

е хайде и аз да се пльокна отново
спорове на разбирачи анонимни неразбиращи и др.
факт е че кучета няма
има НЕКАКВИ архивни подобия на снимки
стара слава на този и онзи
кучета по 100 и на горе килограма
ама когато дойде време за изложба всички стават по ниски от тревата
на последните 5 изложби има общо 4 различни кучета представени
хубаво не ги водите по изложби щото са неоценими
ми тогава поне ги доведете да се запознаем и да ги видим
ама що е нужно когато може да се дрънкат простотии из форума и да забавлявате децата

та така това е ЛИЧНО мнение
не робувам на никого всеки който е пожелал се е видял с мен и кучетата ми /хубави или лоши/
бъдете живи и здрави вие и СТОКАТА ВИ
успех
User's Signature

www.proside.eu
http://dimow2.hi5.com

#2214 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 09:27 PM

Митко2,от 1993 до 2004г не съм пропускал изложба.Участвах на всички изложби с повече от две кучета в Пловдив.Кучето ми Йорго стана шампион  и в Македония.2003г. в П-в организирахме изложба на "Руски Отечествени Породи" със съдия от Русия,участваха 42 кавказки,което вече е почти невъзможно. :-
Пловдивската група престана с участията си от 2004г.,по простата причина,че не се харесваме на някои хора.Явно в този форум е да се оплюят сериозните радетели на породата,както стана и със Жоро п-к"Галдон".В моя п-к всеки е добре дошъл,но явно на някои хора,които виждат 15-20 кавказеца на едно място не им се нрави и започват с плюенето.Измислици за кражби и заплахи ;D
Защо не бяхме поканени на събранието на клуба?????????????Ще ти отговоря веднага-страх да не би да гласуваме в грешен вариант.Всичко беше решено предварително.Това е достатъчен аргумент да няма силно присъствие на К.О на изложбите.

#2215 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 10:03 PM

А бе , човек няма да ми промениш изказването ..Вече е написано..Ти знаеш какво е станало с това куче и аз си знам което съм чул и разбрал..И кога съм казал ,че имам по-хубави кучета от твойте , казах че съществуват което е коренно различно..Нищо не съм произвел за да показвам ..И немога да покажа това което искам за да видят останалите..Така че зарежи си темата и престани с надменното ти държание..Нормално е човек като теб който известен с търговията си да има критици и хора който не го харесват..Така че се научи да поемаш такива изказвания ,защото изглеждаш нервен , слаб и несигурен в собствените думи и така се излагаш и си показваш слабите места...

#2216 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 10:26 PM

Напиши каквото си чул и разбрал за кучето,защото започна много смело.Дай ни факти.Аз не се срамувам от това,че някой се опитва да оплюе моя труд.ФАКТИ дай ФАКТИ!!!Защото,ако не го направиш излизаш като последния лаик.
Твоите изказвания ме разсмиват,защото са без покритие.Никога не мога да се изложа пред теб ;D.защото аз имам факти,че в Раковски се правят мешавици на породата и после се предлагат по 100лв. на пазара ;)Май ви се видя доста скъпо за истинско кутре и заплождане с качествено куче. :P

#2217 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 10:29 PM

факт
първо говорим само за минало време
все пак сме март 2008 година
има доста истина в думите ти за броя и представянето на кучет апо изложбите
почти не пропускам изложби и повярвай ми със всички породи у нас нещата са почти идентични
за клуба мога да кажа само нещо нецензурно за това ще се въздържа съвсем тактично
по повод на развъдника ти /или както се нарича /може да ми драснеш на л.с. как и къде мога да дойда да видя какво отглеждаш
имам нескрит интерес към всеки който отглежда кучета от породата
успех

п.п.plfgh - колега -продължавам да не съм виждал твое животно
User's Signature

www.proside.eu
http://dimow2.hi5.com

#2218 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2008 - 10:39 PM

Цитат

п.п.plfgh - колега -продължавам да не съм виждал твое животно

На 119, 137стр.... има снимки на неговия кучо който на мен лично много ми харесва :)
Да е жив и здрав!

#2219 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 10:52 PM

Ти тъп ли си бе Карагез ?! Какъв факт искаш след като ти казах ,че кучето на Ицо е взето със заплахи и кражба..Да купил си го но как..? През какво сте минали ? искал ли е да го продава човека ?..Какво ми се правиш на циркаджия тука... Факти ми дай..Факти ми дай..Ми жалък си ...В Раковски мелези имало ми къде няма бе.?След като един или двама или трима продавали мелези значи всички и всички други имат.,..Железен си ,честно...И да излагаш се и не само пред мен..Виж как се държиш..И вземи порасни кучетата не са всичко те са само допълнение към нас !

#2220 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 11:03 PM

Ама ти май наистина си болен :huh:Какви кражби и заплахи???????
Тези дни ще помоля Умбрето да се включи тук и да се посмее от сърце на това,което си чул или може би разбрал ;D.
п.с.Може да влезеш в форума-www.martenbg.com да се доограмотиш,там има цяла тема за К.О.Трудно ще разчупиш нещо със тези "чул и разбрал" :-

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни