Кавказка овчарка
Публикувано: 22 April 2008 - 01:22 PM
Karagez помня каква дискусия се водеш няколко страници по напред в темата,ако не се лъжа за твои кучета.
Само едно ще кажа наистина кучетата ти има защо да се коментират ;) според моето скромно любителско око наистина има с какво да се гордееш.Страхотни мечета са и който спори за обратното просто завижда и си криви душата.
Без да ми се обиждат другите потребители,но от целия кавказки форум само твоите кучета се доближават до идеала ми за КО ;)
Често мятам по едно око на темата и много се радвам на снимките който пускате всички.
А малкия голям Душман направо расте с часове :->)
Само едно ще кажа наистина кучетата ти има защо да се коментират ;) според моето скромно любителско око наистина има с какво да се гордееш.Страхотни мечета са и който спори за обратното просто завижда и си криви душата.
Без да ми се обиждат другите потребители,но от целия кавказки форум само твоите кучета се доближават до идеала ми за КО ;)
Често мятам по едно око на темата и много се радвам на снимките който пускате всички.
А малкия голям Душман направо расте с часове :->)

Публикувано: 22 April 2008 - 06:55 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 08:34 AM
Моето куче е кавказка овчарка и се казва Рики. Той не е злобен към хората, но ако стане дума за територията, в която живее вече четири години, е готов да направи всичко, за да я опази. Веднъж един човек се беше облегнал на оградата на нашата вила. Рики си помисли, че този човек иска да влезе вкъщи и му скъса ризата със зъби! Страх ме е, че ще почне да се отнася злобно с всички. Засега е много кротък, особено със стопаните си.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +