Кавказка овчарка
Публикувано: 22 June 2008 - 02:12 PM
Ами за инжекция да не се разгонва.Така ми казва вета,че трябва да и се направи инжекция,за да не се разгонва.Такава правим през 5 месеца на другото ми куче,лудогорско гонче,което е женско и е на 2,5 години.А за кастрация-не знам Лиса колко ценен екземпляр е,но искам най-доброто за нея.Не смятам да правя "бизнес" с нея.
Публикувано: 22 June 2008 - 02:18 PM
Кастрирайте я. Тези инжекции са ужасно вредни за кучето и му разбъркват хормоните. Имаше такава тема във ветеринарния форум тук, потърсете я. А щом ветеринар ви препоръчва тази гадост- сменете го, приятелски съвет.
Публикувано: 23 June 2008 - 10:02 AM
Ако не се бъркам, това на предпоследните снимки е малкия Душман. Голям красавец :blink:
На колко стана той 8-9 месеца?
На колко стана той 8-9 месеца?
Публикувано: 23 June 2008 - 08:35 PM
Да Ви е жив и здрав, голям сладур е ;)
Публикувано: 26 June 2008 - 12:14 PM
Един въпрос,дали може Сара да живее с голдън,те ще са отделно,но когато ги пускаме да тичат (голдъна ще е женски)дали ще си играят,като и двете ще са женски.Сара като ще е по голяма би ли примерно ухапала другото кученце,като ще е по-малко от нея. :o
П.П просто питам,защото не е сигурно дали ще взимаме
П.П просто питам,защото не е сигурно дали ще взимаме
Публикувано: 26 June 2008 - 01:27 PM
Странни хора сте. ;) Първо щяхте да давате кучката на някой, щото не можехте да я гледате. Явен е и факта, че не възнамерявате да я кастрирате, въпреки съмненията че може да е бременна. Като гледам на снимки- вързана я държите, браво! Пък сега идеи за още едно куче. Мдаа.
Публикувано: 26 June 2008 - 01:36 PM
Ам татко вика като ме гледа с тия жални очи как да я дам аа ще стои тука ;).И сега ще и правим 20м дълго място само за нея и с едно малко трапче с вода да се къпе :->),скоро ще ходим на вет и ще видим дали е бременна,но и да е пак ще я оставим пак казвам.
Публикувано: 29 June 2008 - 11:05 PM
Това да не ти е Пудел, че да го подстригваш :-
Козината както предпазва от студ така предпазва и от горещината ако не знаеш.
Козината както предпазва от студ така предпазва и от горещината ако не знаеш.
Публикувано: 29 June 2008 - 11:59 PM
Цитат
Ам татко вика като ме гледа с тия жални очи как да я дам аа ще стои тука ;).И сега ще и правим 20м дълго място само за нея и с едно малко трапче с вода да се къпе :->),скоро ще ходим на вет и ще видим дали е бременна,но и да е пак ще я оставим пак казвам.