Кавказка овчарка
Публикувано: 29 August 2008 - 08:24 PM
Ох,сладкия Декстър,колко му е топличко и колко е тъжен.А моя звяр нещо спря да яде,сигурно е пак от жегите,ама ме притеснява,а за капак сега в нашия парк върлува кучешката кашлица и ми е ного притеснено да не я хванем пак,ние два пъти сме я карали,като първия път цели два месеца се мъчи животинката.Вие имате ли проблеми с апетита?
Публикувано: 30 August 2008 - 12:23 AM
ooo по 24 часа... опс не по 25 часа в денонощието сме гладни ;D
Яде в промишлени количестша и все реве за още. До сега не е имало ден в който да си е изгубил апетита. Жегата, че го мъчи адски то туй ясно, едвам диша горкия ама това не му пречи да се тъпче с манджа ;D Между другото и при сестра му на Декстър положението е същото, до сега не се е оплакала и тя от липса на апетит.
За моя радост здравословни проблеми не сме имали до сега по сериозни. Единствено преди няколко седмици му излезе на устната някаква гадост подобна на брадавица "папиломитоза" :- след консултация с ветеринаря се оказа, че няма от какво да се притеснявам. Вече почти изчезна и дано повече не се появява :blink:
Яде в промишлени количестша и все реве за още. До сега не е имало ден в който да си е изгубил апетита. Жегата, че го мъчи адски то туй ясно, едвам диша горкия ама това не му пречи да се тъпче с манджа ;D Между другото и при сестра му на Декстър положението е същото, до сега не се е оплакала и тя от липса на апетит.
За моя радост здравословни проблеми не сме имали до сега по сериозни. Единствено преди няколко седмици му излезе на устната някаква гадост подобна на брадавица "папиломитоза" :- след консултация с ветеринаря се оказа, че няма от какво да се притеснявам. Вече почти изчезна и дано повече не се появява :blink:
Публикувано: 30 August 2008 - 12:40 AM
Цитат
Може да ми се смеете ама вижте скуката на работното място до каде води ;D
Нямам работа в момента и днес скалъпих ТОВА
Шантава работа ааа? :huh: ама мен си ме радва
Нямам работа в момента и днес скалъпих ТОВА
Шантава работа ааа? :huh: ама мен си ме радва
Можеш да го "доразкрасиш" с много полезна информация относно породата,по-стари снимки,история,произход,стандарт ... бг развъдници. :wub:
Ще стане гот сигурна съм ако ти се занимава де.

Публикувано: 30 August 2008 - 09:23 AM
Радвам се, че ви харесва :blink:
**БИЖУ**, въпроса в случая е не дали ми се занимава да го "доразкрася" а дали ще имам свободно време за това :) Следващата седмица ако пак нямам работа в офиса ще се позанимая пак с него.
**БИЖУ**, въпроса в случая е не дали ми се занимава да го "доразкрася" а дали ще имам свободно време за това :) Следващата седмица ако пак нямам работа в офиса ще се позанимая пак с него.
Публикувано: 10 September 2008 - 10:26 AM
:sedni!: :Танц: Здравейте всички...искам да се похваля,че и аз вече си имам кавказка овчарка(след толкова чакане,и след всички останали породи които сам гледала) малката Атила е на 75дни тежи към 12кг и е голяма беснотия...освен ,че провери какво се крие във всичките играчки на дъщеря ми сега се опитва да види какво има и в котето...така че скоро отива на двора да лае по врабчетата...тези дни ще кача и снимки да видите каква красавица е B)
Публикувано: 12 September 2008 - 05:05 PM
Да ти е живо и здраво дребосъчето и много, много да те радва :)
Ще чакаме снимки ;)
Ще чакаме снимки ;)
Публикувано: 13 September 2008 - 12:10 AM
браво
много ви е хубава да ви радва и слуша
п.п.абе малко срамежливичка ми се струва :izcherven:
много ви е хубава да ви радва и слуша
п.п.абе малко срамежливичка ми се струва :izcherven: