Кавказка овчарка
Публикувано: 25 October 2008 - 11:44 AM
Поне ако я пуска да е догодина и след това да я кастрира,ама какво ти говоря като и аз не мога да навия нашите да си кастрират пинчерката,по някога са много твърдоглави!И аз догодина ще му търся булка на чоки ама искам да си запазя едно от малките,а сега не мога да взема още едно куче.
Публикувано: 25 October 2008 - 11:48 AM
Цитат
Поне ако я пуска да е догодина и след това да я кастрира,ама какво ти говоря като и аз не мога да навия нашите да си кастрират пинчерката,по някога са много твърдоглави!И аз догодина ще му търся булка на чоки ама искам да си запазя едно от малките,а сега не мога да взема още едно куче.
Той сигурно го е хванала критическата ;D,сигурно си мисли,че като я затворим пак ще влезе някой пес :( :huh: ..следващата да,но тази... :angry:
Публикувано: 26 October 2008 - 07:15 PM
Големи сладури сте всички, да сте живи и здрави, това е най-важното пък другото....ще си го купим ;D
Публикувано: 26 October 2008 - 07:26 PM
Ето и няколко малко по пресни снимки от нас :) Доста трудно успявам да хвана момента за снимка :( От над 30 снимки тези са най читавите, не ще да кротне и за секунда та да го щракна както си трябва

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +