Цитат
Не не се засягам, защото човек се подвежда понякога от различини хора и мнения. Наистина е така, че без намеса на стопанин глисти, бълхи, растеж и т.н. са голяма опасност и не бих си позволил да го занемаря. Възможно е да съм допуснал и аз грешки, но са били несъзнателни. Какво е най удачно да предприема сега? Наистина момента е особен, защото в тази възраст (почти 9 месеца) нормалния растеж е от основно значение. Да го заведа на рентген или да продължа с калция макар, че съм закъснял с почти месец или нещо друго. С "лошите съветници" ситуацията е ясна, там ще се предприемат мерки. Да изчакам ли няколко дни, понеже имам и други съмнения. Те идват от това че се завря в едни храсти в градинкита на двора, беше просто "разгромила" едно твърде популярно растение "чемширени храсти" :blink: и реално от него ден нататък се появи това куцане . Независимо от всичко ще съм благодарен ако и затова дадете мнение, все пак човек се учи от опита на другите. Непременно ще Ви държа в течение и скоро ще сложа снимки, за да се убедите, че не съм от "лошите стопани" ;).
Поздрави
Ами направете му кръвни изследвания за нивото на калция,а щом имате съмнения да не е наранена лапката може да се огледа обстойно,ние например наскоро имахме проблем с репеи-бяха му се заплели до слабините и изведнъж сядаше и започваше да се ближе неистово,едвам ги изрових от козината-дребни ама проблемни,при вас може да има нещо между пръстчетата например или да се е набола,ама калция все пак трябва да се провери за собствено успокоение.Аз не бих могла да чакам от притеснение,незнам за вас,а и идват празници,почивни дни,пробите и без това ще се забавят.Ако зависи от вас-пуснете още утре кръв за изследване.Успех!