Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 154
  • 155
  • 156
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#3082 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 April 2010 - 07:20 PM

Цитат(bakibuk @ Mar 30 2010, 05:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Nikovat @ Mar 26 2010, 05:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
След като се налудува се поспря за малко Арон и успях да го щракна (не че не правеше пак беля,ама поне беше на едно място)

здравеи радвамсе че арон и малката се разбират чудесно,и още по добре ще става повярваими.иначе кучето варви доста добре,поне по снимка,

Преди няколко дена си го водих на консултация (всеки месец малката и той посещават докторите си) и той каза че върви добре.Вече е 22кг ,вчер направихме 5 месеца. Иначе е най-умния беладжия. С малката са големи дружки и вече съм сигурна че като проходи ще има да ги гоня двамата по двора :)

#3083 Guest_kamaka_*

• Група: Гости

Публикувано: 29 April 2010 - 09:20 PM

Здравеите всички превърженици на породата малко мече.Искам да предопредя хората които все още нямат кавказец и тепърва ще искат да си купят да не се подведат на лъжите на анито от стара загора която лъже хората че продава родословни кавказци от руски питомници а всъщност са от нашенска неизвестна кучка която я крие и показва другата по едра кучка за която твърди че е дъщеря ня витяз от кавказ - http://anri.security...b.html-само че витяз незнае че има дъщеря ако все пак ви излъже понеже е много изпекана мошенница и ако случаино не ми вярвате преди да купите ий поискайте родословие да ви даде или покаже тогава вече ще ми повярвате телефона на мошенницата койато е изгорила сигорно много хора е 0899841238 а на мажа ий е 0896492767 ако искате звънете обявите им са че продават родословни кученца кавказци от шрек анри и ниада анри при условие че били от един баща и две маики само дето витяз не знае-е смятам че съм бил полезен за приятелите на кавказката овчарка-успех и здрави кучета

#3084 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 09:55 AM

в клуб Кавказка овчарка няма регистрирана подобна връзка и кучило.следователно малките не могат да имат родословие.

#3085 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 11:47 AM

Благодаря за подкрепата моята сел е да предпазя любителите на породата от закупуване на некачествено куче което като порасне ще се чудят каво да го правят и в повечето случаи го пускат на улицата и така се овеличават бездомните кучета.Твърдението на ана от стара загора е че има развъдник със 70 кучета...кавказци и пинчери...а сега продава кавказки от родители шрек анри и нихада анри...всичко било родословно.......лъжа и измама...
http://forum.dog.bg/...showtopic=33998
Аз за малко да си изпатя..
Хора ако имате финансова възможност купуваи те си родословни кучета...

#3086 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 07:49 PM

може ли да напишете телефони на развъдника за да може хората които искат качествено куче да се свържат с вас

#3087 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 07:54 PM

Човек не знам къде са Шрек и Ниада ,но наистина и двамата са деца на Витяз,но това че са полу брат и сестра не позволява да им се вади родословие на децата,но със всяко друго куче могат да се изкарат родословия,и двете кучета са със Експортни родословия и имат оценки от изложби.Виждал съм вече голяма тяхна дъщеря вадено от предният им собственик и кучето е един път.А и собственикът на развъдник АКБЕК много добре ги знае кучетата и може да потвърди имали нещо вярно.

#3088 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2010 - 11:25 PM

Приятели, моля Ви помогнете ни, Дайте своя глас за Декси :)))
Само трябва след като ви се зареди снимката да сложите едно "Харесва ми / Like" :)))
http://www.facebook....112177155468960

Ако "Харесва ми" не е активно, то се присъединете се към събитието от тук и тогава гласувайте :)

Благодаря Ви предварително!

#3089 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2010 - 06:16 PM

Тел.за свръзка 0888418381 с развъдник Григор Велев
User's Signature

www.streletz.eu

#3090 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2010 - 04:23 PM

Здравейте,отново пиша с проблем. Преди 3 седмици някъде когато пуснах моя "дзвер" на двора,установих че са му се качили цяло стадо кърлежи.Свалих му около 20-тина още не хванати и около 15 хванати.Не знам колко останаха по него,защото с тази козина много трудно ми беше да намеря малките,които пълзяха.Напудрих го с "Болфо антипаразитна пудра" на Bayer,която ми беше препоръчана преди и с която до сега се оттървавахме от паразити.2-3 дни го разкарвахме само извън нас и му чистихме останалите кърлежи,сложихме му противопаразитна каишка,но за съжаление резултата е нулев. Всеки ден го пускам с ужас от клетката ,защото вечер като река да го прибирам следва едночасово пощене ,а за моя кротушко е голямо изпитание.Не ми се иска да стой затворен ,но знам че го тормозят и знам,че може да доведат до голям проблем. Кажете ми с какъв препарат да се преборя с тия гадинки.

#3091 Потребителят е офлайн   AVARA Икона

Публикувано: 26 June 2010 - 04:46 PM

Аз лично използвем frontlain и съм много доволен,нямам нови кърлежи,а като ги разресвам току намирам по някой изсъхнал на гребена.А това са моите кучета

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3092 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 08:30 AM

Правилно,само Фронтлайн,но от пипети за кучета над 40кг.Действа срещу кърлежи 1м.,а срещу бълхи - 2м. От години го използвам и резултата е винаги надежден и сигурен. :ba_025:
User's Signature

www.streletz.eu

#3093 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 01:17 PM

Благодаря,още утре ще му взема

#3094 Потребителят е офлайн   CO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 08:08 AM

Браво :ba_025: :flagbg: както винаги ено разкошно животно :smile:

#3095 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2010 - 06:45 AM

Много са хубави!!! :ba_025:
User's Signature

www.streletz.eu

#3096 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2010 - 08:33 PM

значи има още един Оскар освен моя! :wb_052:
моят е вече на 2 г и 4 месеца и в момента е вече само с лятна козина.

#3097 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2010 - 09:47 AM

Хей качих снимки и във фотогалерията ,но и тук ще пусна да видите какви лигльовци са кучето и детето един до друг. Арон стана на почти 1 годинка и за сега е много послучеш.Изпълнява всичко ,което му кажем.А за малката нямам думи ,страшно много внимава с нея и я пази.На едната снимка е настръхнал,защото една жена тръгна към количката и малката.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3098 Потребителят е офлайн   strugel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Възпитание, обучение и спорт със немско овчарско куче

Публикувано: 11 November 2010 - 10:14 PM

хаха браво браво, че се разбират. все така да ги виждаш и както каза ти да ги гониш из двора и да те радват цял живот.
евала
User's Signature

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..

#3099 Потребителят е офлайн   kaio Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 02 January 2011 - 06:46 PM

Здравейте,
Имам следния проблем. КО е на около 9 години, донесоха ми я на 3 месеца гледах я до 4 годишна възраст в една планинска местност кадето нямаше много хора. След това по стечение на обстоятелствата нямаше как да я прибера в апартамента и тя остана там със друг собственик (не знам как са го хранили и ми се струва, че е ял бой).
От 2 месеца кучето е при мен в къща тича си по двора давам му витамини общо взето го гледам като по книга. Сега към проблема: много е злобен към хора който не познава (което смята за правилно все пак е куче пазач), но не закача други кучета. Лаят го той не се обажда, дори влезе някакъв помяр и започна да му яде храната а той само го гледаше. Моля помогнете, преди 4 години не беше така, само да се приближи куче до мен или до храната му го убиваше в буквалният смисъл.

#3100 Потребителят е офлайн   rANdi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2011 - 10:29 PM

По-добре е да питаш при когото си оставил кучето си,а може и да е от стрес,защото и тази порода както и другите са много привързани към стопаните си.

#3101 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2011 - 04:15 PM

Показване на мнениетоkamaka, в 30 April 2010 - 10:52 AM, написа:

Благодаря за подкрепата моята сел е да предпазя любителите на породата от закупуване на некачествено куче което като порасне ще се чудят каво да го правят и в повечето случаи го пускат на улицата и така се овеличават бездомните кучета.Твърдението на ана от стара загора е че има развъдник със 70 кучета...кавказци и пинчери...а сега продава кавказки от родители шрек анри и нихада анри...всичко било родословно.......лъжа и измама...
http://forum.dog.bg/...showtopic=33998
Аз за малко да си изпатя..
Хора ако имате финансова възможност купуваи те си родословни кучета...

Здравейте. Аз от край време се опитвам да разбера моя кучо от къде дойде и кой са му родителите. Знам ,че е от село Малко Тръново Старозагорско.Дойде чрез трети лица при мен. Знам че родителите му са уж изключително породисти и били внесени от Русия,също знам ,че собственика им е ветеринар,но Арон сякаш върви по-дребен от породистите представители.До сега не ми е правило впечатление ,но искам да знам какво да очаквам ,ако наистина не е изцяло чистокръвен.Дали не е едно то кучетата на тази дама

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 154
  • 155
  • 156
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни