Кавказка овчарка
Публикувано: 25 November 2006 - 11:32 PM
Преди хич не ми харесваха с уши ,но вече започнах да свиквам. Единствено се притеснявах нашият климът да не им създаде ушни проблеми ,защото ухото се запарва повече. Все пак не всяко куче дава да му се чистят ушите често.
Ще свикнем с уши b)
А на състезанието кавказеца дали е бил от България?
Публикувано: 26 November 2006 - 03:57 PM
Публикувано: 26 November 2006 - 04:04 PM
Цитат
И аз се съмнявам, че ще спре да расте след осмия месец, но 70см. откъдето и да ги погледнеш са си доста r) .
Публикувано: 26 November 2006 - 06:40 PM
Прикачени файлове
-
26.11.2006.jpg4.JPG (39.65K)
Брой сваляния: 221
Публикувано: 26 November 2006 - 10:24 PM
Публикувано: 26 November 2006 - 10:43 PM
Публикувано: 27 November 2006 - 08:32 AM
вече съм споменавал за инцидентите с нашия младеж
започна да осъзнава мястото си в глутницата на две години и половина
а сега вече е късно за тренировки на характера
да де похваля че онази вечер тара беше решила че може да се хранят от една купа(неговата) но се оказа болезнено сгрешила
НЕ РАЗРЕШАВАЙТЕ на никого да дразни или удря вашето дори още малко куче
кавказците помнят повече от колкото са своенравни( в което всички са се убедили)
тормозено ли е едно куче то ще намери място ивреме да си върне вярвайте ми
Публикувано: 27 November 2006 - 08:36 AM
Прикачени файлове
-
Photo_0026.jpg1.jpg (39.19K)
Брой сваляния: 202
Публикувано: 27 November 2006 - 09:25 AM
Публикувано: 27 November 2006 - 09:28 AM
Публикувано: 27 November 2006 - 09:31 AM
Публикувано: 27 November 2006 - 10:03 AM
Цитат
кавказците помнят повече от колкото са своенравни( в което всички са се убедили)
тормозено ли е едно куче то ще намери място ивреме да си върне вярвайте ми
Напълно си прав 1super Предполагам ,че моята Астра ухапа колегата по такива причини. Аз не очаквах ,защото стоеше при другите и даваше да я погалят ,но когато го видя още от далече нещо трепна в нея и стана на щрек. Тихо и спокойно го изчака да и влезе в обсега и тогава го атакува. Странното е ,че човека не е бъзлив или злобен и много обича кучетата и кучетата го харесват. За това предположихме ,че е тормозена от приличащ на колегата ми човек.
Кавказците много си пазят храната и за това трябва да се свикват от малки да не пазят от стопаните си. Иначе може в парка да си намери някой кокал или мърша и да си стоите с часове ,а кучето даже да не яде трофея ,а само да си го пази.
Тара доста е пораснала. Беше казал ,че доктора и е открил започващ рахит , оказа ли се вярно? Като гледам лапите и са много добре.
Цитат
Това момиче много ми хареса 1super ще стане много хубава. Пускай пак снимки като порасне тая блондинка l) . Като малки наистина са много спокойни по нрав и игриви.
Публикувано: 27 November 2006 - 07:52 PM
Цитат
да е жива и здрава и добре дошла при нас
де не остави един здрав чепик в къщи l)
като малки са си като всички палета :
игриви ,забавни ,непослушни уморяват се бързо и заспиват във всевъзможни пози понякога дори кактто ходи или играе
по повод на агресията съм изчел стотици страници даже и в този форум има доста полезни теми особенно за хора занимаващи се от скоро с отглеждане на куче и по специално кавказец
след първия инцидент когато непозната жена го беше закачала през оградата барс се чувстваше много гузно и виновен вероятно защото случката се разви в домът на една женска и не се чувстваше на своя територия
докато при втория си е чакал обекта (баща ми) да се доближи максимално близко човека обикаля цял ден из двора( не живее при нас)и в подходящия момент 4 зъба и лош късмет ............къса синджира и ..............още няколко по 4 зъба, превръзки , тетанус и т.н.
въпросната личност е молен многократно да не се занимава и да не ядосва КУЧЕНЦЕТО но...... NNN
Публикувано: 27 November 2006 - 08:01 PM
вижте предните крачета берта имат същите подутинки и тара си ги има явно си е нормален етап от растежа
не си хранете кучетата с чапи (поне аз няма да купувам повече ) защото от три дена и батко ака на чешма а аз си мислех че малкото е глезено( дадох му два дни че ми беше останал половин пакет е така за закуска да си хапне кученцето а то взе да изтича cl) )
Публикувано: 28 November 2006 - 10:28 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1164745706.jpg (13.55K)
Брой сваляния: 165

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +