Кавказка овчарка
Публикувано: 16 August 2007 - 03:14 PM
2.за храненето на малкото има във форума достатъчно изписано
ако след като прочетете има нещо неясно тук има доста грамотни и отзивчиви хора които ще ви помогнат
3.що се отнася за котака няма причина да не се разберът
п.п.следващия път би било много по прегледно ако дадете препратка към снимките на МАЧОКО
П.П2 препоръчвам да побързате с корекцията на последните си постове щото секи момент ще ви НАСЕРЪТ
Публикувано: 16 August 2007 - 03:33 PM
Публикувано: 16 August 2007 - 03:37 PM
Цитат
Надявам се и моето коте да стане приятел с кученцето . А относно цената за мен те са безценни.... w)
Публикувано: 16 August 2007 - 03:55 PM
Цитат
Отдавна искам да си взема кавказче , но чак сега имам възможност.И понеже както ви споменах ще си взимам имам няколко въпроса , на които се надявам да ми отговорите :
1.Кой е най-добрият развъдник за кавказки овчарки ?
2.Как се храни докато е малко ( 2 до 5 месеца ) ?
3.Може ли каквазче на около 2 месеца да се сприятели с коте на 4 години ?
Благодаря предварително !
Развъдници ето http://www.stylebullet-streletz.com/ и http://www.galdondog.com/dogs.html в Галдон се продава едно видях Мисля че кученцето се дава на стопаните като стане на 3 месеца Аз моята на 3 месеца я взех За храненето Много важно е да се дават калции Ветеринар трябва да ти каже по колко на ден Мисля че бяха зависимост от килограмите на колко месеца е но вече съм ги по-забравила честно казано.Кученцето яде де цки гранули ,попари с месо ,но гледаи да свикне с гранулите защото в тях има доста витаминни Моята не искаше даже да ги вижда и аз и ги давах с попарата те се надуват и стават мекички така ги ядеше После почна да си чеша зъбите с тях хем си чеша зъбите хем ги яде Много смешна беше Така общо взето ги прояде b)
Публикувано: 16 August 2007 - 04:25 PM
Цитат
Цитат
благодаря bravoS
ще ви дам на л.с. координати на колегите с дебелата кавказка от подуенския пазар
Искам да я видя тази дебела кавказка b) Моля ви се w) r)
Публикувано: 16 August 2007 - 04:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
благодаря bravoS
ще ви дам на л.с. координати на колегите с дебелата кавказка от подуенския пазар
Искам да я видя тази дебела кавказка b) Моля ви се w) r)
кутрето е на галдон
наистина е много хубаво
то май ви се пада некаква рода ама провери да не се изложа
прескочи до подуене в събота 95 % ще са там
Публикувано: 16 August 2007 - 07:13 PM
Прикачени файлове
-
kuchum.jpg (11.17K)
Брой сваляния: 106
Публикувано: 16 August 2007 - 07:14 PM
Прикачени файлове
-
mudrets.jpg (10.04K)
Брой сваляния: 100
Публикувано: 16 August 2007 - 07:16 PM
Прикачени файлове
-
post_51_1178480008.jpg (31.32K)
Брой сваляния: 108
Публикувано: 16 August 2007 - 09:42 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 16 August 2007 - 11:18 PM
От известно време се ровя да гледам кавказките в родината им. Понеже си донесох чихита от там и живот и здраве в бъдеще може и някоя двойка кавказци да си внесем . Само като ги гледам и се чудя обаче как ще издържат на нашите жеги . Има прекрасни кучета . За сега съм много впечатлена от кучетата на една невероятна жена . Просто уникални животни е събрала. Много ми е трудно да избера кои снимки да не ви покажа b)
Ето я и жокейката , за която ви говорех bl)

dimow , ето ти и снимки как да си подредиш двора ;)

Представям ви МОНОМАХ ЦИКАРО роден 2000г

Какви гърди ,А?

Публикувано: 16 August 2007 - 11:19 PM

А за ОЛЬБУРД ВАРВАРА просто нямам думи r) w) dribble