Знам, че много животинки се нуждаят от средства, но тъй като сме много зле с парите, отново моля , който има възможност да помогне за хотела на Терка ....
Нуждаем се от помощ за малко кученце болно от краста !
Публикувано: 03 August 2009 - 09:11 PM
"Котките " решиха, че ще дадем шанс на това кученце да пътува за Холандия!
На Терра 1 й е много трудно да плаща хотел на две кучета, плюс сметки за лечение, операции, кастрации, ваксини и чипове, плюс простреляното куче.
Иначе аз имам и други чакащи душици,( за Бон става толкова бавно) а Тера за там чакаше.Но междувременно кака й изнемогва и задлъжнява.Та , ще замине Тера.
Молим съфорумците, кой с колкото може, да помогне за набирането на тези 200лв., които са нужни за пътуването.!!
На Терра 1 й е много трудно да плаща хотел на две кучета, плюс сметки за лечение, операции, кастрации, ваксини и чипове, плюс простреляното куче.
Иначе аз имам и други чакащи душици,( за Бон става толкова бавно) а Тера за там чакаше.Но междувременно кака й изнемогва и задлъжнява.Та , ще замине Тера.
Молим съфорумците, кой с колкото може, да помогне за набирането на тези 200лв., които са нужни за пътуването.!!
Публикувано: 04 August 2009 - 12:48 AM
Цитат(dora7511 @ Aug 3 2009, 08:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"Котките " решиха, че ще дадем шанс на това кученце да пътува за Холандия!
Аз искам да благодаря за шанса , който давате на Тера

Публикувано: 24 August 2009 - 04:50 PM
Времето на заминаването на Тера наближава. Моля ви помогнете на момичето да събере необходимата за пътуването сума, за да не изпусне шанса си това добро и изстрадало кученце! terra се грижи за много кучета (намерени болни или тежко ранени, а не просто, защото са били пухкави и симпатични ...) и тази сума и е непосилна въпреки, че сама по себе си не е много голяма. Освен това има разходи по ваксините и чипирането на кучинка.