Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 03 July 2008 - 09:12 PM
Публикувано: 04 July 2008 - 09:49 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 04 July 2008 - 09:55 AM
Цитат
p.p. Сега видях - би трябвало да го качат на сайта на БТВ и от там ще го гледам. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 July 2008 - 10:19 AM
Чузо е страхотен :->) :wub:
Публикувано: 04 July 2008 - 10:21 AM

Публикувано: 04 July 2008 - 10:22 AM
Също със съгласен и с г-н Кадриев че кучетата без родословие трябва да се кастрират :blink:
Публикувано: 04 July 2008 - 10:31 AM

Публикувано: 04 July 2008 - 10:39 AM
Публикувано: 04 July 2008 - 03:55 PM
Цитат
Днес гледах предаването и беше много интересено :blink: Искам да кажа че аз си чистя след кучето и ми става много жал като видя другите стопани да не почистват, а най-лошото е че си пускат кучетата да се изхождат в градинките на училищата :huh:
Напълно съм съгласна! За жалост има много хора, които си избиват комплексите чрез горките животинки и най-лошото е, че жертвите са улични малки кученца и котенца, които не могат да се защитават :'( За моя кватрал мога да разказвам с дни, даже вчера като си разхождах кучето пияно момче изрита едно котенце в ръба на блока и му смачка главичката :'( :'( :'( Прибрах се вкъщи с баща ми щяхме да го заведем на ветеринар но когато отидохме да го вземем беше прекалено късно :'( :'( :'(В Америка за такова нещо вкарват в затвор
Публикувано: 04 July 2008 - 04:20 PM
Публикувано: 04 July 2008 - 07:35 PM
Публикувано: 04 July 2008 - 08:26 PM
ЕДИТ: Дай боже да не затрещи много тук и да не се налага да изключвам компютъра.Joredos ми праща по скайпа предаването от днес и до 90-100 минути ще се е пратило, така че до час ще е в Арената.
Нека накрая и да отправя специални благодарности на Joredos. :)
Голем сладур е.Ама как тръгна към цветето... :yahoo: Мисля, че е подходящ за филм от типа на- Спасители на плажа. ;) Айде и ще чакам следващата тв изява на "маника" Чузо. :) ;) :yahoo:
Публикувано: 04 July 2008 - 09:04 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 July 2008 - 09:20 PM
Цитат
Знам, че го има.Гледах го там, но определено качеството не е много на ниво, а и звук/картина се разминаваха.Това е правено с кепчър и мисля, че да го има с по-добро качество ще е още по-добре само дето нещата се позабатачиха и ще се позабавя, че.... абе ще разводня темата.Като го кача ще постна линка. :)