Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 02 September 2008 - 10:42 AM
Благодарим за идеята на БККАСТ!

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 02 September 2008 - 12:27 PM
"Сложих за основание проблем със сайта, защото вие не сте виновни за това, но то все пак си е проблем.Има група некомпетентни хора, които пускат лъжливи и неверни обяви във вашият сайт.Пример ето тук: http://a363950.obiav...l.bg/smail.html
Първо вече няма Чехословакия и второ снимките, които са дали за родители на малките кученца са на вече починали кучета.Мир на праха им!Моля да вземете някакви мерки за справяне с този проблем, защото хора като тези, които пускат такива обяви рушат имиджа на сайта ви!Очаквам вашият отговор!Приятен ден! :)"
Публикувано: 02 September 2008 - 10:42 PM
от мод не може за всичко да се пускат нови теми-има говорилня,темата ще бъде прибавена към говорилнята!
Публикувано: 03 September 2008 - 09:39 AM

Публикувано: 03 September 2008 - 10:03 AM

Публикувано: 03 September 2008 - 11:45 AM
Цитат
Прочетохме! ;D ;D ;D
Е, ИИИИИИИИ.....???!!! :podigravka: :podigravka: :podigravka: :podigravka: :podigravka: :podigravka: :podigravka: :podigravka:
:Танц:
:Танц: :Танц: :Танц: :Танц: :Танц:
Публикувано: 03 September 2008 - 12:35 PM
Вече стана страшно интересно.
Ръководството на НБНК да затяга коланите - чакат ви ДЕЛА, ДЕЛА и пак ДЕЛА!
Публикувано: 03 September 2008 - 01:40 PM
Цитат
Права си! За да си задържиме позициите от Федкъпа /където бяха над сто нюфа, а не три/ на предстоящото европейско трябва многоооо работа, а не чешане на езиците с глупости. Надявам се че и вие ще сте там, за да видиме кой е работил повече :palec: :Танц:

Публикувано: 03 September 2008 - 01:43 PM
Цитат
Цитат
Права си! За да си задържиме позициите от Федкъпа /където бяха над сто нюфа, а не три/ на предстоящото европейско трябва многоооо работа, а не чешане на езиците с глупост. Надявам се че и вие ще сте там, за да видиме кой е работил повече :palec: :Танц:
Мдаааам ;)
Публикувано: 03 September 2008 - 04:08 PM
Цитат
Звучи страховито... ;D ;D ;D ;D
С "ДЕЛА, ДЕЛА и пак ДЕЛА" едва ли ще се оправят нещата, по добре се замислете до какво води позицията, която сте заели. Мисля, че все още имате време да я преразгледате и наистана да вземета правилна такава, но не с оглед на друго, а в името на породата, за която уж и вие милеете... B) B) B)
До сега се въздържах да вземам мнение по въпроса, но вече не виждам смисъл да го правя. Ако спорът "кой е по легитимен" се водеше с аргументи - добре, но той не се води така. За мое и на всички останали съжаление. До тук не видях един разумен аргумент, за това защо не се одобрява политиката на ръководството на НБНК. Не видях нито доводи, нито алтернатива.
Уважами дами и господа, играта "кой да води бащина дружина" е дълбоко вкоренена в манталитета на балканския българин, от който ние май всички искаме да избягаме. Припомням ви, че вече сме в Европа, не ни дърпайте назад. Борете се за идеите си с аргументи, факти, тези и алтернативи, показвайте кои сте и колко можете, но не на гърба на другите, а на вашият си собствен гръб. Трупайте успехи, за прородата и за българската кинология, не за себе си и за глупавото съревнование "кой е по, по, най". Дори и тогава най-глупавото нещо е да кажете, че сте най-добрите...глупаво е, защото ще го кажете вие, а няма да оставите другите да го констатират. Така с критикарства и създаване искуствено на проблеми не се работи за породата. Този процес на роене в нашето общество мисля, че приключи още през 1998-2000 година. Като започна, ако си спомняте с разделянето на православната ни църква на комунистическа и демократична. Църквата, която беше стожер на българщината. Тогава пак в името на добри идеали се рушеше нещо създавано с векове. Приканвам ви да се движите наистана в крак с времето. Ако построите тези и алтернативи ще спечелите повече привърженици, отколкото ако градите картонени бойни кули и водите битки за безсмислени идеи, да покажете колко грешат другите. Напротив покажете колко сте прави вие с дела...Едва ли има толкова много, което да сте постигнали сами, за това може да се постигнат великолепни резултати с обединени усилия.
Това е от мен. Аз съм човек на противоборството на идеи, не на хора и за това ако с това си мнение съм засегнал някой, предварително се извинявам, но едва ли ще се откажа по тази причина да защитавам мнението и позицията си. Предлагам като мен да се вслушате в гласа на разума, а не в гласа на някалко човека, които преследват своите си, а не интересите на породата.
Ще ми се да вярвам, че наистина здравият разум не е безвъзвратно загубен и може да се намери разрешение на този проблем, но не по тази начин.
Публикувано: 06 September 2008 - 05:07 PM
Capitan vom Darius Land - отл., BOB, BOG, BIS :->) :yahoo:
Публикувано: 06 September 2008 - 06:58 PM
Eleganza-exl.CAC :yahoo:

Публикувано: 06 September 2008 - 08:36 PM
Цитат
Eleganza-exl.CAC :yahoo:
:->) Бравоооо :->) :wub: :->)
А в Пловдив ние не бяхме и за съжаление и в Стара Загора няма да може да отидеме - вече Тара е жена /първото й разгонване/. Но честито на всички които са били и успех на тези които ще отидат :->) :wub: :->)

Публикувано: 06 September 2008 - 10:44 PM

Публикувано: 06 September 2008 - 11:23 PM
Публикувано: 07 September 2008 - 05:26 PM
Multi CH ,CH BG,CH MKD,CH SRB,CH MN Eleganza вече и CH BiH :yahoo: :->)
Публикувано: 07 September 2008 - 11:52 PM