Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 04 December 2008 - 10:07 PM
Цитат
Бубееее,сега видях че предлагат и комплекти.И за теб и за кучо с абсолютно еднакви десени,та не бързай да поръчваш още! ;D
П.П.Ей ся вече модератора ще ме отлюспи ;DЗа негово улеснение ще се гръмна сама :samoubiec:

Публикувано: 04 December 2008 - 10:21 PM
Цитат
Цитат
Бубееее,сега видях че предлагат и комплекти.И за теб и за кучо с абсолютно еднакви десени,та не бързай да поръчваш още! ;D
П.П.Ей ся вече модератора ще ме отлюспи ;DЗа негово улеснение ще се гръмна сама :samoubiec:
Той мода сигурно спи вече... ;D ;D ;D
Публикувано: 05 December 2008 - 10:02 AM

Публикувано: 05 December 2008 - 03:02 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 05 December 2008 - 03:06 PM
Май много са те плашили с мене ;D

Публикувано: 05 December 2008 - 03:08 PM

Публикувано: 05 December 2008 - 03:12 PM
Цитат
Не се разсейвай и други неща трябва да правиш освен да трепериш ;D ;D ;D

Публикувано: 05 December 2008 - 03:19 PM

Публикувано: 06 December 2008 - 02:06 AM
Цитат
Да,да ама и мене са ме плашили с другия МОД. ;D :P
УСПЕХ НА ВСИЧКИ МЕЧОЦИ УТРЕ :->),ТОЕСТ ДНЕС :blink:

Публикувано: 08 December 2008 - 08:25 PM
Цитат
Благодаря и на Кастро, за направените и постнати от него снимки, те допълват и обогатяват нашата колекция :blink: ;)
Моля, моля винаги съм готов да помогна :blink: Дори, ако искате дайте ми имейл и ще ви пратя снимките в реален размер, може плакати да направите и да ги окачите в канцеларията на клуба или където решите :blink: ;)
ето още две снимки на хубавото момиче и на нас :blink:

Публикувано: 08 December 2008 - 09:56 PM
Цитат
Цитат
Благодаря и на Кастро, за направените и постнати от него снимки, те допълват и обогатяват нашата колекция :blink: ;)
Моля, моля винаги съм готов да помогна :blink: Дори, ако искате дайте ми имейл и ще ви пратя снимките в реален размер, може плакати да направите и да ги окачите в канцеларията на клуба или където решите :blink: ;)

Благодаря на Кастро, за готовността му, винаги да ни помогне-оценяваме го :OK: ! Ще го имаме впредвид за в бъдеще! В момента, нашето богатсво е при нас, радваме й се и си я мачкаме на живо :wub: !
Колкото до предложението за направата на плакати, това е идея-благодаря ти Кастро :drugarche: , със сигурност ще я осъществим! Имаме какво да покажем, но за целта ще използваме професионален фотограф, все пак плакати са това, трябва да са на ниво-нали ще ни красят "канцеларията"! ;)

Публикувано: 09 December 2008 - 12:00 AM
Цитат
Цитат
Цитат

Благодаря на Кастро, за готовността му, винаги да ни помогне-оценяваме го :OK: ! Ще го имаме впредвид за в бъдеще! В момента, нашето богатсво е при нас, радваме й се и си я мачкаме на живо :wub: !
Колкото до предложението за направата на плакати, това е идея-благодаря ти Кастро :drugarche: , със сигурност ще я осъществим! Имаме какво да покажем, но за целта ще използваме професионален фотограф, все пак плакати са това, трябва да са на ниво-нали ще ни красят "канцеларията"! ;)
Аааа добре, щото все си мислех, че се пробвате да минете тънко на всякъде та за това предложих, но след като сте събрали пари за фотограф, супер - поздравления и успех ;D ;D ;D