Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 05 December 2008 - 03:12 PM
Цитат
Не се разсейвай и други неща трябва да правиш освен да трепериш ;D ;D ;D

Публикувано: 05 December 2008 - 03:19 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 06 December 2008 - 02:06 AM
Цитат
Да,да ама и мене са ме плашили с другия МОД. ;D :P
УСПЕХ НА ВСИЧКИ МЕЧОЦИ УТРЕ :->),ТОЕСТ ДНЕС :blink:

Публикувано: 08 December 2008 - 08:25 PM
Цитат
Благодаря и на Кастро, за направените и постнати от него снимки, те допълват и обогатяват нашата колекция :blink: ;)
Моля, моля винаги съм готов да помогна :blink: Дори, ако искате дайте ми имейл и ще ви пратя снимките в реален размер, може плакати да направите и да ги окачите в канцеларията на клуба или където решите :blink: ;)
ето още две снимки на хубавото момиче и на нас :blink:

Публикувано: 08 December 2008 - 09:56 PM
Цитат
Цитат
Благодаря и на Кастро, за направените и постнати от него снимки, те допълват и обогатяват нашата колекция :blink: ;)
Моля, моля винаги съм готов да помогна :blink: Дори, ако искате дайте ми имейл и ще ви пратя снимките в реален размер, може плакати да направите и да ги окачите в канцеларията на клуба или където решите :blink: ;)

Благодаря на Кастро, за готовността му, винаги да ни помогне-оценяваме го :OK: ! Ще го имаме впредвид за в бъдеще! В момента, нашето богатсво е при нас, радваме й се и си я мачкаме на живо :wub: !
Колкото до предложението за направата на плакати, това е идея-благодаря ти Кастро :drugarche: , със сигурност ще я осъществим! Имаме какво да покажем, но за целта ще използваме професионален фотограф, все пак плакати са това, трябва да са на ниво-нали ще ни красят "канцеларията"! ;)

Публикувано: 09 December 2008 - 12:00 AM
Цитат
Цитат
Цитат

Благодаря на Кастро, за готовността му, винаги да ни помогне-оценяваме го :OK: ! Ще го имаме впредвид за в бъдеще! В момента, нашето богатсво е при нас, радваме й се и си я мачкаме на живо :wub: !
Колкото до предложението за направата на плакати, това е идея-благодаря ти Кастро :drugarche: , със сигурност ще я осъществим! Имаме какво да покажем, но за целта ще използваме професионален фотограф, все пак плакати са това, трябва да са на ниво-нали ще ни красят "канцеларията"! ;)
Аааа добре, щото все си мислех, че се пробвате да минете тънко на всякъде та за това предложих, но след като сте събрали пари за фотограф, супер - поздравления и успех ;D ;D ;D
Публикувано: 09 December 2008 - 12:16 AM

Публикувано: 09 December 2008 - 10:07 AM
Цитат
Браво, страхотни сте - харчете събраните средства по предназначение и разумно, догодина повече да съберете (днес е международен ден против корупцията - гледайте на не се подадете на тази зараза, бъдете все така честни и безкористни) :blink:
Поздрави ;D ;D ;D
Публикувано: 09 December 2008 - 11:21 AM
Цитат
Права си Бубе, тази тема е само за Таричка :wub: , затова моля всички потребители да се придържат само към нея :blink:
Цитат
Цитат
Браво, страхотни сте - харчете събраните средства по предназначение и разумно, догодина повече да съберете (днес е международен ден против корупцията - гледайте на не се подадете на тази зараза, бъдете все така честни и безкористни) :blink:
Поздрави ;D ;D ;D
Ценни съвети :blink: , при това и безплатни ;) !!!
Благодариме ти, оценяваме загрижеността ти / все още сме млад Клуб /, всяка подкрепа за нас е ценна, особенно пък, когато е и безплатна! :drugarche: :OK:
Поздрави и от нас, бъди щастлив! :blink: ;)
различните постове ще бъдат преместени в нюфаундленд -говорилнята по-късно днес.

Публикувано: 09 December 2008 - 06:48 PM
MUŽJACI
Međurazred
SKIPPER'S NOTHING LOSE
Otvoreni
DIAMOND KOOL
ŽENKE
Najmlađi
FAIRWEATHER'S PROPHECY
Mladi
KYRA KEEP THE PROMISE FOR SHADOW'S E.T.
NORKOS ICE LOLLY AT NEWFORNDLAND HILLS
TUNDERSTUCK ARE YOU READY
JAZZ AND SOUL DEL PULCHERIMUS
Otvoreni
URSA TEN LITTLE NIGERS
CHATAKANTARRA QUINTESSENCE
HDUEO DEL PULCHERIMUS
FOLLY FOLLI DEL PULCHERIMUS
Veterani
LIBERTA
SKIPPER'S NOTHING LOSE - nedelja CAC,CACIB /intermedia male/

Subota BOB - URSA TEN LITTLE NIGERS /female/
Nedelja BOB - CHATAKANTARRA QUINTESSENCE/female/

www.newfoundlandkenneldariusland.com
Публикувано: 10 December 2008 - 03:15 PM
Цитат
SKIPPER'S NOTHING LOSE - nedelja CAC,CACIB /intermedia male/
За да сме съвсем точни:
29.11.08
CACIB ZAGREB CRUFTS QUALIFICATION
Judge - Tomasz Borkowski (PL)
Skipper's Nothing Lose - excellent
30.11.08
CACIB ZAGREB CENTRAL EUROPEAN CUP, ZAGREB WINNER
Judge Stefan Sinko (SLO)
Skipper's Nothing Lose
exl, CAC, CACIB, ZAGREB WINNER, CENTRAL - EASTERN EUROPEAN WINNER
Публикувано: 10 December 2008 - 04:28 PM

Публикувано: 10 December 2008 - 08:11 PM
Още едно уточнение - така, както са постнати снимките, излиза, че всички те са на моето куче. :rolleyes:
Моля под снимките да се поставят имената на съответните кучета или поне под името на Скипър да са само негови снимки!
Публикувано: 11 December 2008 - 07:10 PM
Цитат
Имам и един въпрос: Тъй като не съм запозната с условията на - с тази оценка отличен Скипи класирал ли се е за участие в Крафтс?
Благодаря :blink:
Отличната оценка не е достатъчна за да се класира кучето за участие в Крафтс. :blink:

Вход

Горе
Цитиране +