Ако сте имали желание кучето ви щеше да е написано в БГ шампиони.
Значи за да бъде добавено името на Скипър в темата с претенциозното заглавие Нюфаундленди шампиони в БГ, в която по подразбиране би трябвало да фигурират имената на ВСИЧКИ нюфове в България, имащи шампионски титли, било необходимо специално да поискам. А да се публикуват снимки, на които кучето не прилича на себе си, и то не къде да е, а в база-данни, която се посещава от хора, специално интересуващи се от породата моето желание и изрично разрешение не е необходимо. Да не говорим за оповестяването номера на микрочипа информация, с която госпожа Кадриева разполага в качеството си на ОРД в НБНК, и която тя на своя глава решава, че може да разгласява където и както намери за добре. А аз като собственик на кучето нямам думата...
Благодаря за поредното оплюване,продължавайте само така.Много се радвам,че сте започнали да ми четете мислите как,защо и поради какви причини правя това и онова.
Колкото и да е чудно и неразбираемо за някои хора, любимото ми занимание не включва висене и писане по форумите, с единствената цел да оплювам когото и да било. Имам далеч по-смислени и важни занимания. Но когато нечии конкретни деяния ме засягат лично, имам пълното основание да изкажа мнението си и да потърся отговорност. И ако правото ми на нормален и уважаващ себе си човек да протестирам, когато се извършват действия в моя вреда, се приема от някой като поредното оплюване, то това си е негов проблем.
Що се отнася до четенето на мисли нещата са доста прозрачни и съвсем не е необходимо човек да притежава свръхсензорни възприятия за да схване за какво става въпрос.
Повече по темата няма да пиша,ако си имате в къщи бакии за оправяне си ги оправяйте.
Мисълта ми в изречението : "Да си оправим първо бакиите вкъщи, после да се показваме навън.", беше първо да си оправим неразбориите тук, в България, понеже нещата в "родния" официален клуб, занимаващ се с породата не са никак цветущи т.е. няма нужда някой добронамерено да показва кучето ми по света при положение, че въпросният "доброжелател" въобще не споменава за него в БГ. Така че беше доста смешно и извън темата да ме изпращате да оправям бакии у дома, където слава Богу, няма такива. Но ще отдадем нелепото Ви изказване на затруднението да схванете смисъла на един метафоричен израз.
Иначе е очаквано и съвсем разбираемо да спрете да пишете по темата, тъй като едва ли може да се намери смислено оправдание за стореното.