Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 20 June 2006 - 06:26 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 29 June 2006 - 11:39 AM
Имах честа да имам няколко години един дядо нуфи - Джим w)
Лично за мен са много странни кучета. Моя дядо го измъкнах с триста зора и много пари от един апартамент - чух, че живее самичко, сопственика идвал на два дена да го разходи и да го нахрани
(love) та как да се привърже това същество към сопственика си bl)?
Няма куче което да не се привърже към любящ и грижовен стопанин.
Малкия ми син, тъкмо се учеше да прохожда - Джим му помогна много, разрешаваше да му виси на ухото и пристъпваше точно като пантера - бавно и внимателно (love)
Не се проявяваше като пазач на къщата, но като спасител worthy ... вадеше всичко живо от водата, дори свободно плуващите кучета b)
Трудно можеше да се разхождаме с него и с децата - беше си наумил, че ромите ще му откраднат децата oleeee -качваше ги по върховете на боровете само като се изправи на задни лапи и изръмжи.
Ето две негови снимки (извинявам се за качеството)

Беше с двадесет килограма по тежък от мен.
До гуша ми беше дошло от:
-Мастило ли е яло кучето?
-Връщайте се бързо в града, кучето ви е натровено bl)
Публикувано: 29 June 2006 - 11:49 AM
Прикачени файлове
-
104_0405_IMG_1_.JPG (43.54K)
Брой сваляния: 197

Публикувано: 29 June 2006 - 11:50 AM
Прикачени файлове
-
post_29_1151574620.jpg (72.76K)
Брой сваляния: 194

Публикувано: 29 June 2006 - 11:53 AM
Прикачени файлове
-
103_0367_IMG_1_.JPG (40.85K)
Брой сваляния: 184

Публикувано: 03 July 2006 - 12:17 PM

Публикувано: 03 July 2006 - 12:23 PM
Имала съм 2 нюфа - мъжки и женски и съм помагала при раждането на нюфката ми. Отгледах бебетата. Сигурно съм пристрастна, но бебе нюф е нещо невероятно любимо!!!
Само едно бебе ли е?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2006 - 12:33 PM

Публикувано: 03 July 2006 - 12:49 PM
Обикалях и питах, откачих, но не я намерих. Никой нищо не знаеше a)
След 4!!! години през 5 къщи на съседна улица видях копие на моята нюфка - беше откраднатото бебе. Мръсна, живеееше с овцете, търчеше по улицата. Така и никой не ми каза (разбира се) от къде я имат. Там един, дето...нещо си... Беше копие на майка си и не можех да сбъркам.
В интерес на истината съм си мислела, че може би все пак не е живяла толкова зле - по цял ден е била на паша с овцете-все пак била е свободна.
Проблема е, че я блъсна кола... s)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 July 2006 - 08:07 PM

Публикувано: 21 July 2006 - 10:50 PM
Май много го хвалих,но си е така.Пожелавам на вси4ки такова ку4е,невероятен е,не 4е си е мой l) d)

Публикувано: 11 August 2006 - 04:48 PM

Публикувано: 12 August 2006 - 07:20 PM
Ве4е е няколко пръста по- висок и по- дълъг от булдога ми. super best

Вход

Горе
Цитиране +