Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 28 February 2007 - 11:10 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 28 February 2007 - 12:29 PM
Обявявам кастинг за хубавици за тримата кавалери - Армани, Егрегло и Ессато 1super
Кандидатките трябва да са от известни семейства, в родата им да има поне двама шампиьони по майчина и двама по бащина линия, за предпочитане е да са черни или черно-бяли b)
Понеже Армани вече си има дама, за сега се търсят поне 2 кандидатки, които да пленят сърцата на темпераментните младежи. Който е гледал "Шоуто на Слави" е видял сладура Егрегло какъв хъс има и колко е напет. w) Бъдете сигурни че и брат му е на същата висота b) Снимки и автобиография се приемат на адреса на нюфския клуб, а за повече инфо пишете на Бонбони или Лагерфелд на лични.
Приемат се и подкупи за младежите във вид на кокали (само телешки) и всякакъв вид интересни играчки super best
Публикувано: 28 February 2007 - 12:41 PM

Публикувано: 28 February 2007 - 12:44 PM
Цитат
това насърчаване на полигамията ли е ? b) b) b) wink

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 28 February 2007 - 12:47 PM

Публикувано: 28 February 2007 - 12:57 PM
Прикачени файлове
-
Charmer1.jpg (131.65K)
Брой сваляния: 39

Публикувано: 28 February 2007 - 02:00 PM
Цитат
Хахаха, извадил е късмет с толкова разкрепостени стопани тоз левент! че и моми само от зната рода му препоръчват, пък той ще избира после.
Да пазите Елеганца далеч от форума, че ако чуе може да му оскубе опашката.
Снимките са супер, тия голеееми глави пухкави, само за мачкане w)
Публикувано: 28 February 2007 - 02:14 PM

Публикувано: 28 February 2007 - 02:26 PM

Публикувано: 28 February 2007 - 03:11 PM
Обаждаш се,представяш се и питаш.До тук беше мойта добронамереност,мисля,че се прекали NNN

Публикувано: 28 February 2007 - 03:18 PM
Цитат
ЕЛЕГАНЦА и братчето и - ДАРИУС ЛАНД ? ? ? ? ?
А телефон и адрес искате ли?
Айде проверките във влака моля!!!
Публикувано: 28 February 2007 - 03:57 PM
Цитат
Цитат
ЕЛЕГАНЦА и братчето и - ДАРИУС ЛАНД ? ? ? ? ?
А телефон и адрес искате ли?
Айде проверките във влака моля!!!
Аз пък реших че заблудата е от там да не би страната да се казва DARIUS wink
Знае ли се .... BEER
Публикувано: 28 February 2007 - 04:02 PM
Публикувано: 28 February 2007 - 05:57 PM

Публикувано: 01 March 2007 - 12:26 AM
Публикувано: 01 March 2007 - 01:20 AM
Какви проверки, кави чудесий ви обзеха ? ? ?
да не си помислихте че ви "тропам" нещо а ? ? ?
Да не искате да стоя нон стоп пред компютъра и веднага щом ми отговорите аз да ви отговарям също. Хубаво че сте си направили и национален клуб, ама не се вземайте много на сериозно, има още много неща да научите за киноложкият живот, за отношенията между членовете на клуба и най-вече за развъждането и отглеждането на кучетата.
Онзи ден ви гледах като бяхте при Слави и ви завиждам за прозорливостта и маркетинга които правите. Просто ми стана интересно от къде са внесени тези малки Нюфчета, а пък вие веднага заподозряхте интриги, завист и какво ли още не............
Поздрави и още веднъж ви съветвам да не се вземате толкова на сериозно.
Не се вживявайте прекалено много в ролята си на ръководни органи,
а помагайте на хората желаещи да си вземат Нюфче или тези който вече са си взели но нямат необходимата информация за породата.
Публикувано: 01 March 2007 - 08:11 AM
А ти от къде ни познаваш,че знаеш кой колко насериозно се е взел и от къде знаеш ние колко знаем(освен наистина опасенията ми да се окажат верни,просто сам ме навеждаш на тези мисли)?Сега ще ти обясня защо се получи това за да имаш представа за какво да ми се извиниш на 4.3 на изложбата(ако разбира се си мъж с достойнство,защото такива вече рядко се срещат)-целия ден получавам съобщения в пощата за кучила,но има един господин,който се заяжда и то вече прекалява,защото всеки си има граници,реших,че си ти,защото темата на последното му писмо беше точно тази"от къде са бебетата".
Възможно е да е станала грешка от моя страна макар,че това,което си написал не те оправда по никакъв начин.
Интригите и завистта не ме интересуват,гледам си нещата да ми вървят,а който има време да се занимава с тези неща си е негов проблем,аз нямам кинологията ми е хоби,в професията ми още на 16г съм се сблъскала с тези интриги и завист и съм се научила да ги отминавам с гордо вдигната глава.прочети ми постовете и ще разбереш за какво ти говоря,далеч си от истината за НАС,ако си мислиш това,което си написал.Спирам тук не е мястото да пиша повече такива неща.