Здравейте на всички, привет и на теб Бушка :)) Хриси съм, но съм инкогнито

Ако знаеш само Бушка колко пъти съм казала на Динко, че сигурно ужасно ти липсва Делхи... Като прочетох какво си писала и моментално се регистрирах и започнах да пиша. Делхи е прекрасен, и аз и Динко не можем да отлепим очи от него, а той го гледа с такова обожание, още не сме му взели играчки и се чуди какво да му измайстори за да си играе с него:)))) Вчера след като тръгнахте беше много спокоен, дори неочаквано спокоен, спинка доста време, след това се събуди поигра си с нас и после веднага се гушкаше и заспиваше:)) Не мога да ти опиша колко ни радва и двамата, дори в момента като пиша и го гледам как се е гушнал на голямото легло във възглавницата ми съм така ухилена... :))) Та вчера хапна от гранулките и пастета, пи много водичка, вечерта дори пишка. Имахме гости вечерта и всички толкова му се радваха дори само като стоеше и си спинкаше:)) Вече си има и чичо Боби:))) Вечерта ни беше страх да не го смачкаме докато спим и му направихме легло от олекотена завивка, но той заспа там, а после дойде и цяла вечер се гушка в татко си

. Сутринта ни събуди като ни гъделичкаше с лапички и зъбки и пак при Динко отиде да мяука, беше гладен, но въпреки, че имаше храна в купичката искаше Динко да го заведе да хапне и после пак заспахме:)) Днес вече си ходим до тоалетната (там, където трябва

), хапвахме пиле и отново пихме мнооого водичка :))) Сега естествено отново спим гушнати и след всяка смяна на позата някой отива да го снима :))) Вчера се спускаше да хапе лекичко и да драска и се катереше по краката ми (бях с дънки, обаче Динко днес горкия беше с къси панталони и така се смяхме

) Ако все пак започне да драска много му даваме плюшената му играчка и тя го отнася:)) Колкото до снимките от вчера се опитвам да ги изпратя на e-maila на Мария, но нещо не се получава. Решихме да качим снимките в някой сайт, ще сложа линка му тук и обещавам редовно да представям фото и видео материал

Утре ще го заведем на ветеринар и отново ще пиша как е минало:) Още веднъж огромно благодаря за радостта, която ни донесе вчера :)