Dog.bg Форуми : Най-гушкавото коте, за което можете да мечтаете

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Най-гушкавото коте, за което можете да мечтаете (и неочакваните й дечица - Делхи и Ганди)

#141 Потребителят е офлайн   devilkin Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2009 - 08:44 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка
Ето го и Делхи, да се чуди човек как може да спи в такава поза :ab_041: Вече сме цеееели 800 грама, само ядем, пием водичка и спим, а вечер играем до късно :af_089: От няколко дни и двамата с татко му сутрин изглеждаме така :zz_225: но пък вечер ни е весело. Вчера в желанието си да се добере до клавиатурата и да напише нещо останахме за кратко без Enter :))
User's Signature

catch me if you can...

#142 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 June 2009 - 08:52 PM

Хаха, егати позата. Смешко :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#143 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 June 2009 - 10:22 PM

Прилича на кожа, просната пред камина - пред лилипутска камина де :)
User's Signature

#144 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 09:08 AM

Малко сладко жабче! Много се радвам за него! :smile:

#145 Потребителят е офлайн   mrtn Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 June 2009 - 09:12 AM

Хахахахаха, супер смешно е това котенце!

Много се радвам за него!

#146 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 08:15 PM

Прикачена снимка

Това е Шуши, но не в стаята на сина ми. А новият си дом. Прекрасни хора, с прекрасно отношение към животните. Имали са стара котка, мила и гушкава, която е починала на 14 години. Искаха нова, пораснала вече, със същия мил характер. Т.е. - Шуши.
Както се вижда - след кратка обиколка, се настани преспокойно под масата и започна да се ближе.
Искрено се надявам да се получи. Преди да я дам днес имахме с Пърси и една пробна среща с Шуши и стопаните - пак у тях. Тя се гушкаше и си мъркаше в тях. Но когато я срещнахме с техния котарак - млад и мил косматко - той беше нападнат за секунди и набит :ud_009: Гостенката се представи адски недружелюбно. Въпреки това, хората искат да опитат. Отдадохме този й нервен изблик на хормоните от майчинството и инстинкта й да пази малките, без значение, че те не бяха с нея. Просто е адски непривично такова поведение за нея и се надявам да е моментно. Къщата е голяма и Шушката ще е за сега на втория етаж, там са им спалните. Да посвикне. Като мине време ще опитват срещи с техния котак. Ако хич пък не става - тя ще живее на единия етаж, а котака на другия.

Много ми стана мъчно, но нали остава утехата, че за това го правим - да им осигурим бъдеще. Надявам се нейното да е безоблачно.

Остана един самин Ганди, да ни скача по краката. Решението да дадем първо Шуши и да го оставим сам беше продиктувано и то това, че побъркваше вече майка си. Лазеше й по главата, искаше да суче, а тя се спасяваше и определно я изнервяше, защото в една стая - тя няма къде да избяга от малкия нахалник.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#147 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 11 June 2009 - 08:40 PM

Радвам се за Шуши!. При женските мисля е нормално това поведение. Но щом другата котка е мъжка, мисля, че има по-голям шанс да се сприятелят. Съдя по Сиси - доведоха й двамата котараци на брат ми. Аз мислех, че тук ще е лудница някаква, особено с характер на Сиси. Нямаше никакви проблеми! В същото време проблемите с женската продължават.

Малко време им трябва, сигурна съм, че ще се получи след време.

пс. Абе къде ги намирате тези стопани посред лято. Шапка ви свалям на вас и най-вече на тях. Да са живи и здрави! Браво!
User's Signature

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 08:46 PM

Разумни хора, които разбират какви са предимствата на порасналата котка. :ae_085: Дай боже повече такива.
User's Signature

#149 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 08:47 PM

Хората са прекрасни, жената е изключително фин човек, имат фантастична къща и Шуши ще се шири на два етажа. Дано всичко е наред с розовия ангорец, и мисля, че те много ще я обичат! Стискам палци! :smile:

#150 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 June 2009 - 09:09 PM

Браво, момичета! Страхотна новина. Стискам палци на Шушулина да си седне на пухеното дупе и да оцени новото си котешко другарче вместо да налита да го трепе. Аз всъщност съм сигурна, че скоро ще спят гушнати и ще се чудят как са живели един без друг :smile:. Пожелавам им го от сърце!

#151 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 11 June 2009 - 09:14 PM

М да, в началото винаги има малко хъс-мъс, кой е по велик, но след няколко дни( или малко повече) се помиряват!Щастлив живот на Шушолинка !!!
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 08:38 AM

От двора на пощата-в такава прекрасна къща, с толкова мили хора, спокойни и разумни, само да е посмяла да не се разбере с розовия :ea_103: Отива си пак в пощата! :ab_041:
А и розовият е добър, спокоен, красив, чак се напишка от нейния пердах!

#153 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 03:27 PM

Много се радвам и бързам и с вас да споделя, че Шуши е спала много спокойно, само ходила след хората, търкаляла се, мъркала и месила, без да издава глас ( в неин стил). :smile: Показали й тоалетната, която е на третия етаж, и тя без проблем после си я намерила и си ходила вече там, а самата тя засега обитава втория етаж, за да не се среща все още с розовия. Момчето дори днес не е отишло на училище, за да е с нея. Между другото, той е много приятно и много спокойно дете, около 12-13 годишен. Шуши се взима специално заради него, защото много тъгува за починалата им котка. Та, това са новините засега около наша Шушка. Обещаха и снимки.
Вчера забравих да благодаря на Бушката, и сега го правя най-официално :ab_041: че даде шанс на Шуши за нормален живот.

#154 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 03:37 PM

Благодаря за добрите вести. Винаги много ми олеква след таква информация.

А ето тука - да не вземете да ни забравите.
Прикачена снимка
Прикачена снимка

За да се направят на това диване подобни снимки, се изсква ОГРОМНО търпение. Той не спира за минута. Обикновено се получва това:
Прикачена снимка

Докато той вършее из къщата (нали е сам сега и го взимам при мен за повече време), моите котки фучат, мучат и гледат лошо така:
Прикачена снимка
Прикачена снимка

А дивчо освен, че тича като гламав и си играе с всичко срещнато по пътя:

- също така е и много мърколив. В момента, в който го пипнете, пуска моторчето. А е един мекичъъъък!

(поредбата и описанието се виждат нормално само в синия скин на форума)
User's Signature

#155 Потребителят е офлайн   Mamiha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 03:42 PM

Страхотна история наистина и представена по невероятен начин! :ab_041: С огромен интерес я следя и всеки път, когато я отварям, ми става едно такова благо на душата...Ужасно много се радвам за Шуши и бебоците, радвам се, че имаха късмета да попаднат на вас! Много, много големи поздравления за PURSI, bushkata, mecho puh! :rc_036:
Пожелавам много късмет и скорошно задомяване и на Ганди! :wub:
User's Signature

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

#156 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2009 - 03:25 PM

Ти гониш! :smile:
User's Signature

#157 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 01:17 PM

Приключения с Ганди.
User's Signature

#158 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:32 PM

Наша Шуши днес пак се е направила на побойничка. Затиснала в ъгъла розовия и му дръпнала голям пердах, както първия път, той, милият, пак се напишкал от страх и куцал с едното краче. Дъщерята на осиновителката се опитала да ги разтърве, при което Шуши я надрала жестоко.
Иначе досега е била на втория етаж и не е искала изобщо да слиза по стълбите, сигурно се е страхувала, да не остане пак навън. Не е правила бели, мъркала и си лежала. Не проявявала интерес да излиза навън.
Дайте съвет как да ги свикват един с друг.

#159 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:34 PM

Показване на мнениетоPURSY, в Jun 17 2009, 04:32 PM, написа:

Наша Шуши днес пак се е направила на побойничка. Затиснала в ъгъла розовия и му дръпнала голям пердах, както първия път, той, милият, пак се напишкал от страх и куцал с едното краче. Дъщерята на осиновителката се опитала да ги разтърве, при което Шуши я надрала жестоко.

:dh_188:
Големият ми страх - че няма да свикне. А с това, аз нямам опит.
Единствено една котка Яна беше с моите, които не престанаха да я бият. Не чак както Шуши го бие него, но постоянно я шамареха и преследваха. Накрая и Яна беше заточена в стаята на сина ми.

Ако я вържат с нагръдник за котки и ги държат заедно? Той със сигурност няма да нападне, а тя ще свиква, без да има достъп до него?

Много ли е зле момичето?
User's Signature

#160 Потребителят е офлайн   Fullmoon Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 June 2009 - 03:37 PM

Показване на мнениетоPURSY, в Jun 17 2009, 04:32 PM, написа:

Дайте съвет как да ги свикват един с друг.

Търпение. Отведнъж не става. Нормално е да се побийват в началото, като правило се редуват. Това е част от процеса на установяване на равновесие.
User's Signature

Качена снимка

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема