Най-гушкавото коте, за което можете да мечтаете (и неочакваните й дечица - Делхи и Ганди)
Публикувано: 06 July 2009 - 09:26 PM
ДА напомня че Ганди ще лети в сряда! Не сам, има си ново семейство- мама и други 7 бебета! Набират се парички за това мащабно карго-не стигат 250 лв!! ПОМОГНЕТЕ!
И стискайте палци всичко да мине наред в сряда!!Че аман от проблеми и промени!
Меги няма интернет и вече не помни що е то форум, а аз не бях в София.Но в сряда ще нащракаме всички бебундери, да видите каква са хубавиня!
И стискайте палци всичко да мине наред в сряда!!Че аман от проблеми и промени!
Меги няма интернет и вече не помни що е то форум, а аз не бях в София.Но в сряда ще нащракаме всички бебундери, да видите каква са хубавиня!
Публикувано: 09 July 2009 - 09:55 AM
Ииииииииииии ... ХЕПИ ЕНД 
Няма смисъл да казвам колко съм благодарна на всички, които им помогнаха. Още трима щастливци.
Благодаря ви, че ви има.

Няма смисъл да казвам колко съм благодарна на всички, които им помогнаха. Още трима щастливци.
Благодаря ви, че ви има.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 July 2009 - 03:50 PM
Ееее Буш ужасна си, разплака ме с тази страничка, ама сълзи от радост и умиление де :))) Аз пък ти благодаря, че те има теб. Горе главата, винаги можеш да нагушкаш Делхи и да му съскаш, когато поискаш, а на Ганди пожелавам родители, които да го обичат поне толкова, колкото ние брат му

catch me if you can...
Публикувано: 09 July 2009 - 03:52 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 10 July 2009 - 12:03 AM
Излетя и последното "гардже" от гнездото.
Успех и на тримцата! Да са живи и здрави и те и хората им! За Ганди-то - няма да го виждаме, но знам, че и той като Делхи и Шуши ще е обичан и щастлив.
Буши и "Котките Ко" - добре, че ви имаше, за да направите животът на тези писета пълноценен!

Успех и на тримцата! Да са живи и здрави и те и хората им! За Ганди-то - няма да го виждаме, но знам, че и той като Делхи и Шуши ще е обичан и щастлив.
Буши и "Котките Ко" - добре, че ви имаше, за да направите животът на тези писета пълноценен!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 22 July 2009 - 12:06 AM
А докато я чакаме - кажи и покажи Делхичкия малко?

Публикувано: 23 July 2009 - 10:52 AM
Наша мама-героиня Шуши е супер в новия си дом
(то и аз ще съм супер в такава великолепна къща и с такива разкошни хора). Чувствала се като господарка на дома, обикаляла етажите, на двора не излизала, защото обичала да си гледа през един прозорец. Разминават се с розовия от разстояние, и засега Шуши не е правила нови опити за физическа саморазправа с кавалера. Хапвала си яко, като се готви нещо, все се въртяла около печката. Спи в леглото на стопанката си до главата й.
Така че, стискайте палци на наш шушон окончателно да му мине меракът да побойничи, за да си живее царски още много години!

Публикувано: 23 July 2009 - 10:59 AM
Най-накрая. Значи ще ги бъде - ще се погоди с него.

Публикувано: 23 July 2009 - 11:43 AM
Да ви кажа честно толкова пък свестни хора отдавна не бях срещала. Шуши наби техния котарак, изподраска жестоко дъщеря им, и пак не я изхвърлиха, проявяват огромно търпение и чакат мадам да се успокои. Заради нея розовият стои почти само на двора, но хората не се сърдят. Наистина много ми се иска Шушонка да си остане в този дом. Каквото и да стане, тези хора са разкошни и правят всчико по силите си да приобщят мадам към семейството си.