Днес докато патувах с колата си намерих женски дакел на пътя.Веднага я взех ,тъй като изглеждаше много зле и недохранена.Кученцето е старичко и не чува много добре има кожена каишка на врата.Дакелката е тъмно кафява на цвят. Ако някой знае нещо по вапроса или си е загубил животинката моля да се обади на тел:0888945184
Намерен е женски дакел на драгалевско шосе
Публикувано: 04 June 2009 - 09:41 PM
Малена, в May 20 2009, 05:36 PM, написа:
В момента дакелката се намира в ветеринарна клиника и е оставена на хотел ако някои чуе нещо за такова изгубено моля да ми пише. Сигурно някои плаче сега за нея
.
Дакелката е настанена в приемно семейство и здравословното й състояние постоянно се подобрява. Много е мила, маха с опашка, припка напред-назад и все гледа нагоре за ядене. Ето и нейни снимки:
Reni_Monroe_3.jpg (56.56K)
Брой сваляния: 186
Reni_Monroe_2.jpg (90.12K)
Брой сваляния: 177
Reni_Monroe_4.jpg (67.58K)
Брой сваляния: 179
Reni_Monroe_1.jpg (64.46K)
Брой сваляния: 19
Публикувано: 04 June 2009 - 09:51 PM
Милата баба, поредната станала ненужна. Имала е късмет, че ви е срещнала.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 June 2009 - 04:12 PM
PURSY, в Jun 5 2009, 10:29 AM, написа:
Да не е бременна, има много голямо коремче!? Проверете навреме!
Ха-ха! PURSY много ме развесели. Има голямо коремче, защото много папка и пие вода в огромни количества. Това се получава и от недохранването, с времето ще се оправи. Намерена е едва на 16.05, а оттогава не е минал и месец. Добре си е мадам и със сигурност не е бременна, толкова много лекари са я преглеждали, че досега щяха да забележат. Дано да й намерим за постоянно приемно семейство, което да я обгрижва до естествения край на дните й, защото кучето е невероятно мило и жизнерадостно. Засега е настанена временно при приемно семейство, затова помагайте с идеи за сериозни постоянни кандидати. Все още й лекуваме бъбреците, затова не сме сигурни дали се напишква заради прекомерното поемане на вода, болния бъбрек или вече е загубила хигиенните си навици. Рядко се изпуска по втора нужда, чака да я изведат.
Публикувано: 22 June 2009 - 09:01 AM
Междувременно дакелката се чувства по-добре, вече не налита така настървено на вода, както преди. Научи се да пишка само на абсорбиращи чаршафи, така че ако не може да изчака да я изведат, отива на чаршафите и точно там си върши работата. Умно куче
Много обича да си хапва и няма насищане: вечно е гладна. Голяма сладурана е.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +