От както пиша в този форум се чудя дали да не пусна собствениците на това създание в черния списък,но сега ще е наложително.Не че имат лоши намерения,тяхното е по-скоро невежество и незаинтересованост,колото и да се опитвах да ги "образовам" на тая тема.Първо имаха питбул.Не че можеха да се справят с характера му,но го гледаха що годе добре.После той изчезна някъде и се появи Сара.За пита разбрах че наш луд съсед го е застрелял и е заплашил момичето с пистолет в главата,че я чака същото.Имаха различни котки.Последната се метна от 6-тия етаж.И преди се е случвало.
Та за Сара.Тя е немска овчарка според тях и според човека от който са я взели.Много е сладка.На годинка.Преди няколко дни майката си счипи крака и сега няма кой да я извежда.Не че преди я извеждаха-случваше се 4-5 пъти в седмицата,когато видят,че аз разхождам някое куче.Останалите членове на семейството просто не се занимават с такива неща.Искаха да я заплождат.Някак успях да ги накарам да отложат (твърдо го бяха решили-момчето даже си правеше планове по колко ще вземат на кученце).За кастрацията всеки ден им "пилех",но категорично отказваха.Та Сара си остана некастрирана,но поне не бременна.Вчера разбрах,че са я дали на някакъв човек.Днес момчето ми звъни и ме моли да я взема че се била появила пред блока от нищото.Майката категорично отказва да я приберат поне временно.Казах му че нямам капацитет на приют и имам 3 кучета и три котки в апартамента и няма как да стане.Каза че ще опита да я прибере в мазето.За инфо мазето ни е пълен мрак,влага,всякакви вредители,боклуци и т.н.Ще е мъчение за кучето да остане дори един час там.Той има намерение да остане там (ако успее да го "уреди" разбира се)докато някой не я поиска.Така че положението е наистина страшно.Кучето е палаво,през целия си живот (1 г.) е било домашно и не може да остане на улицата,в мазето също.Търси се решение на тая тъпотия.Ще пусна снимки при първа възможност.За контакт тук или tina_sdi@abv.bg
Изхвърлена немска овчарка търси се временен или постоянен дом
Страница 1 от 1