Натъкнах се случайно на тази благотворителна кауза.
Както искате го приемайте това дали, като поредна реклама или качествена кауза, която си заслужава.
Аз съм за тази благотворителност и ще я подлрепя участвайки. Нека подкрепим животните без дом, а не комерсиалния бизнес с тях.
:) Да определено има за какво да се замислят всички и да подпомогнат (финансират) такива каузи! Но това разбирасе е личен избор!
Не съм писала"Комерсиалния бизнес с бездомните", а комерсиалния бизнес с ТЯХ-ЖИВОТНИТЕ. Има разлика, и то не малка...
Съгласна съм и призовавам всеки, който има сърце, да подпомага и подкрепя както и когато може - и животните, и хората, които отдават живота си на това. Когато имам имам такава възможност се опитвам да помагам както мога, бих искала да мога да правя повече в тази посока, но ограниченията ми са доста в момента.
Ето как може да става това:
В тази тема
Банкова сметка можете да се превеждат средства за нуждаещи се животни или изолатори
В темата
Предлагам/Имам нужда от... се подпомагат нуждаещи се от транспорт и др.
В темата
Стани приемем стопанин, който има възможност може да приютява за месец-два животинки, които са извадени от лагерите на смъртта и чакат за осиновяване в чужбина
Ако някой иска да дари средства за къщички за кучетата в изолатора в Сеславци, които в най-студените дни спят на цимента и мръзнат може да прочете
ТукИ още много много подобни теми. Само се иска желание за помощ.
the earth - колкото до изречението за комерсиалния бизнес - наистина така, както сте го написали на мен не ми стана ясно, че говорите за всички животни, а не само за животните без дом.

Благодаря, че засегнахте тази тема именно тук, бих искала повече хора с "породисти" животни, да се замислят над големия проблем за страдащите бездомни, така те имат повече шансове за по-добър живот, както и за по-бързо решаване на проблема - все пак сме европейска страна, в която все още се случват безумия, безобразия и непрекъсната жестокост.