Аляски маламут
Публикувано: 27 January 2010 - 08:18 PM
Помолиха ме ако мога да помогна за намирането на собственика.

JulyVell Siberians
Публикувано: 27 January 2010 - 11:04 PM
Но нека да не натъжаваме и вас. Един дена когато раната ни заздравее ще си вземем пак кученце, но няма да е сега. Важното е вашите да са добре и продулжавайте да ни радвате с техни снимки
здравейте ,според мен това си е чиста небрежност на доктора,не го обвинявам но според мен няма как да се зарази кучето с паровироза след като е бита първата ваксина за паровироз,много жалко за кученцето,на нас ни се случи на скоро от болно куче и от немърливоста на ветеринарния лекар да ни уморят 3 кучета.
Публикувано: 27 January 2010 - 11:36 PM
Извинявайте, че по такъв повод се намесвам в темата. Съчувствам на стопаните най-искрено, защото минах през нещо подобно. Моето първо куче почина от парво на 6 месеца, при 3 сложени нормално ваксини. Забележете - 3, а и бяха минали 3 месеца.
Никоя ваксина не дава 100% сигурност за жалост. Въпрос и на имунитет, явно и на късмет или липсата му.
Пожелавам здраве на всички кучовци и стопаните им.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 27 January 2010 - 11:43 PM
Много ни е тъжно за малкият пухчо защото беше и наше бебе

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 28 January 2010 - 12:03 AM

Да сте живи и здрави всички !

Маламутите респектират с размерите си ,но могат да са много любвеобвилни

Наистина прилича повече на Барди

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 28 January 2010 - 01:38 PM
тел.0888 686953- Георги Рашев

Много жалко за горкото куче,ако е същото куче от миналата обява то вероятно скита от седмици.И какво ще стане с него ако никой не си го потърси?Моля, дръжте ни в течение.....
Публикувано: 28 January 2010 - 04:00 PM

Публикувано: 28 January 2010 - 07:19 PM
Може стопаните му да не ползват интернет, както за да пуснат обява, че са го изгубили, така и за да четат за намерени кучета
Мен лично ме интересува къде ще остане кучето сега ако никой не го потърси - в обявлението пише че се намира в пощенския клон - едва ли ще може да стои там дълго, освен това хората които са го намерили ще подходят ли достатъчно отговорно да не го дадат на първия срещнат обявил се за собственик?
Много се надявам историята да има наистина бърза и щастлива развръзка.

Публикувано: 30 January 2010 - 08:45 PM

Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут !
Публикувано: 30 January 2010 - 08:51 PM

Точно така - ние, собствениците на маламути, които пишем и четем тук, ако се обединим можем да помогнем на момчето. Въпросът е, както писах обаче по-горе, че не знаем къде се намира той сега, докога ще го задържат хората, които са го намерили, знаят ли как да го предпазят от даване на първия обявил се за собственик или просто желаещ да има такова куче... това е по-важно дори от осигуряването на храната. Иначе съм ЗА предложението на КАРРИНА - ще помогна с храна и ако има нужда от други средства.

Публикувано: 31 January 2010 - 12:09 PM

Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут !
Публикувано: 31 January 2010 - 02:52 PM
Да разбирам ли, че ако не се намерят старите стопани на кучето, жената която го гледа ще го задържи като нейно - не разбрах дали държи на това?! Мисля, че е много важно да се изясни този въпрос, за да знаят например тези, които искат да го осиновят дали да се надяват... Ако трябва паралелно с търсенето на стопани да се търси и нов постоянен дом на маламута?

Публикувано: 01 February 2010 - 02:18 PM
Публикувано: 01 February 2010 - 02:33 PM
hrisi14 ,дано се намери кучето,но това със сигурност не е Аляски маламут

Публикувано: 01 February 2010 - 02:59 PM
И според мен това не е аляски маламут защото ясно се вижда че дясното око му е синио,и изобщо не прилича на кучето което е в пощенския клон,но дано да има добри хора които го намерят и върнат на собственика,ние на нашата Елия и направихме метална плочка с изписано име и телефон която е закачена на нашииника за сигурност,дано не дава господ да се случи нещо такова,но въпреки това пак може ако се загуби,хората които я намерят да не ни я върнат,което ще е направо ужасно