Dog.bg Форуми : Въпрос на живот и смърт

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпрос на живот и смърт котило новородени търси кърмачка

#21 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 June 2009 - 09:50 PM

Аз бих добавила и да се почва от рано с обявите, че направо се плаша като гледам какво изобилие от кученца и котенца е. А е и лято и хората мислят за ходене на море, а не за осиновявне на животни. Така че да им направят и хубави снимки на всяко поотделно и да почват с търсенето на стопани.

#22 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 June 2009 - 10:32 PM

Авторката на темата не е влизала тук от 20 май - деня на пускане на темата. Така че, ако нямате друг контакт, освен чрез форума...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#23 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 June 2009 - 08:03 PM

Днес се разговарях с момчето, което е помолило milora да напише темата,и което ми звънна да отида на мястото с ихвърлените бебета.Обадил се е в Екоравновесие и от там са му дали телефонът ми,защото живея в този квартал и ако мога с нещо да помогна.(Тогава се запознах с него,а той минавал случайно по улицата и ги видял)Имаше два варианта: да се намери майка-кърмачка или да ги занеса за евтаназия,за да не се мъчат(без майка нямаше да оцелеят,всичките бяха още с пъпната връв).dora7511 намери майка,която да ги откърми и така бебоците оцеляха. С момчето се разбрахме се ,че ще трябва да се търси дом на кучетата.То каза,че другата седмица ще отиде да ги види и разпитва приятели,които евентуално ще вземат някое куче.По въпроса с обезпаразитяването ще се консултирам с лекар,кога може това да стане,защото са много малки.Всичко ще бъде направено,но най-важното е да им се намери дом.

#24 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 09 June 2009 - 09:38 PM

Най-сладкото бебе не отцеля!Почина това с беличкото по муцунката :rg_057:
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 June 2009 - 10:06 PM

Много съжалявам! :S:S:S Пуснахте ли обяви? Някой заинтересован?
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#26 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 12 June 2009 - 07:22 AM

Бебетата вече проявяват интерес към захранване- пастети и консерви с накисната суха храна!!
Лилис, ще информираш ли когото трябва, да занесат провизии за малките??
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   milora Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 15 June 2009 - 11:41 AM

Така... ето я Милора, наредена и окепазена, идва да се обяснява... Искам да отбележа, че аз бях само приемо - предавач на информацията за този случай и като единствен от приятелите на Иван / момчето което намери малките/, който беше пред компютър бях длъжна да пиша тук... както и в някои други сайтове. Иначе той си контактува с Екоравновесие, както и с хората при които са малките... Сега следващата задача с която съм се заела е именно търсене на дом за тях - за сега неуспешно, сред цивилни хора и по сайтове. Взимам снимките от тук и ги разпространявам. Стискам палци и така. Надявам се да помогна с моето участие, но все пак аз съм нещо като връзки с обществеността, така че моля, не ме нападайте безпричинно. Лек ден... пожелаите ми къснет, за да има шанс и за малките! :ae_085:

#28 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 June 2009 - 10:12 PM

Все още никой не се е обаждал да пита за кученцата.Вече им е направено първото обезпаразитяване.Досега престоят на бебетата беше безплатен, но те вече се хранят с накиснати гранули, и от 21.06.09 трябва да решим какво да правим с тях.От хотела са съгласни да се плаща по 10 лв. на ден за всичките.Засега не е намерен друг временен дом.Молим,ако някой има възможност да помогне финансово за престоя им, ще бъдем много благодарни.

#29 Потребителят е офлайн   milora Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 19 June 2009 - 10:50 AM

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Eто още нови снимки. Покрай мен има колебаещи се - дядко с двор за една от девойките и собственият ми баща, който има нужда от пазач,ка за един от складовете си, като там и аз ще помагам в гледането, ако се съгласи. Настоявам да решават бързо но не зависи от мен. Това е за сега. За съжаление времето изтича и това си е. :dry:

#30 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 June 2009 - 07:24 PM

А обяви напускахте ли?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#31 Потребителят е офлайн   milora Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 10:29 AM

ми аз специално съм пуснала тук-там, но няма отзвук за сега... :dh_188:

#32 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 June 2009 - 09:53 PM

Бебетата растат,никой не пита за тях.Предстои им второ обезпаразитяване,а след това ваксина.Ако някой желае да си има в къщи малко кучешко плюшено бебче и да го обича,да ми се обади на тел.0889850766 Лили

#33 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 July 2009 - 01:48 PM

Бебетата са добре, едно е подарено от собственика на хотела.
Поредния случай на безотговорност.Човека уж спасил бебетта не си вдига телефона, не е платил хотела, не се интересува от бебетата.А ние си застъпихме, молихме, обещавахме....а сега няма кой да плати.Ние самите сме с доста животини в хотела, непосилно ни е да плащаме и на тези душици.Те не са виновни, нито пък другите ни животни трябва да страдат там или бъдещи да не се приемат , заради този човек и неговата безхаберност!

Ако някой може да помогне, с каквито и да е средства, да се отсрамим поне малко , да покрием поне храна и елементарна грижа....ще е прекрасно!
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   Меги Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 July 2009 - 08:04 PM

Цитат(dora7511 @ Jul 9 2009, 12:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Бебетата са добре, едно е подарено от собственика на хотела.
Поредния случай на безотговорност.Човека уж спасил бебетта не си вдига телефона, не е платил хотела, не се интересува от бебетата.А ние си застъпихме, молихме, обещавахме....а сега няма кой да плати.Ние самите сме с доста животини в хотела, непосилно ни е да плащаме и на тези душици.Те не са виновни, нито пък другите ни животни трябва да страдат там или бъдещи да не се приемат , заради този човек и неговата безхаберност!

Ако някой може да помогне, с каквито и да е средства, да се отсрамим поне малко , да покрием поне храна и елементарна грижа....ще е прекрасно!

Второ бебе вече е задомено, а третото е запазено.
Ето снимки на запазената красота с дългите уши.

User's Signature

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 July 2009 - 08:37 PM

Верно е красота, ще я намачкам утре!!
User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 July 2009 - 09:00 PM

Ушите са неповторими и придават индивидуалност.Много обичам да гледам снимки на седнали бебешори.Нацелувай бебчо и от мен.

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни