Dog.bg Форуми : Избор на развъдник

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Избор на развъдник Качествено куче

#1 Потребителят е офлайн   tonkata Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 22 May 2009 - 02:45 PM

Здравейте.дълго време чета фарума,интернет сайтовете на развъдниците за немски овчарски кучета.
Имам наблюдения от изложбите,мнението ми е че има малко качествени кучета.Много добро впечатление
ми правят наколко развъдника,а именно че представят кучета който техните майки са заплождани най вече в Германия.
Виждам и обявите в интернет знайни и не знайни продават кучета та пушек се вдига.С две думи,лъжат хората
кайто не разбират.Значи с такива хора кинология не става.Не казвам че само в чужбина трябвя да се заплождат женските,
но като няма качествеи мъжки кучета накой хора се принуждават да пътуват в чужбина,вярвайте че не им е леко.
Заплождането в чужбина излиза минимум 2000 евро, с прогестерон тест цито тест хотели гориво и т.н.
Надявам се че до 2 години ще имаме кучетата като при Сърбите, и Хърватите.Разчитам на следните развъдници
че скоро време ще имаме и тук в България качествени кучета.Пиша ги по азбучен ред,да няма пристастия.
von Daron Емил Николов.Von Dragalevtzi Силвия Нойвьонер .aus Karasto Тихомир Карагьозов.Lary Mak Димитър Шопов.
von Liulin Геарги Младенов.vom Haus Froehli Петя и Пиус Фрьоли:И във Варна von Wilde Nachwuchs Николай Симеонов
Това са истинските развъдчици в България.По натам ще напиша и неща за истинските снимки за тазобедренна дисплазия,
лакътна дисплазиа и ДНА тест.Както са нещата в Германия,и други страни в Европа.

#2 Потребителят е офлайн   RINO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 04:58 PM

Показване на мнениетоtonkata, в May 22 2009, 01:45 PM, написа:

Здравейте.дълго време чета фарума,интернет сайтовете на развъдниците за немски овчарски кучета.
Имам наблюдения от изложбите,мнението ми е че има малко качествени кучета.Много добро впечатление
ми правят наколко развъдника,а именно че представят кучета който техните майки са заплождани най вече в Германия.
Виждам и обявите в интернет знайни и не знайни продават кучета та пушек се вдига.С две думи,лъжат хората
кайто не разбират.Значи с такива хора кинология не става.Не казвам че само в чужбина трябвя да се заплождат женските,
но като няма качествеи мъжки кучета накой хора се принуждават да пътуват в чужбина,вярвайте че не им е леко.
Заплождането в чужбина излиза минимум 2000 евро, с прогестерон тест цито тест хотели гориво и т.н.
Надявам се че до 2 години ще имаме кучетата като при Сърбите, и Хърватите.Разчитам на следните развъдници
че скоро време ще имаме и тук в България качествени кучета.Пиша ги по азбучен ред,да няма пристастия.
von Daron Емил Николов.Von Dragalevtzi Силвия Нойвьонер .aus Karasto Тихомир Карагьозов.Lary Mak Димитър Шопов.
von Liulin Геарги Младенов.vom Haus Froehli Петя и Пиус Фрьоли:И във Варна von Wilde Nachwuchs Николай Симеонов
Това са истинските развъдчици в България.По натам ще напиша и неща за истинските снимки за тазобедренна дисплазия,
лакътна дисплазиа и ДНА тест.Както са нещата в Германия,и други страни в Европа.

Благодаря за информацията.Таман скоро ще си търся куче.Искам да попитам дали von Kalia и vonalexander влизат в топ списъка.И да Те помоля за справка защото имам един приятел от Банкя който наскоро си купи вносна кучка заплодена за около 2000 евро.Ама май с ремаркето за превоза :af_089: .А пък ти казваш,че само цената за заплод е 2000 евро.Не знам на кого да вярвам.Иначе много ми се иска да си купя куче,ама от най истинския развъдчик,с най истинските кучета.Благодаря предварително ако ми помогнеш. :ae_085:
User's Signature

Кучетата немогат да ме разочароват, това го могат само Хората !

#3 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 08:41 PM

за мен von Kalia и von alexsander са хубави раазвъдници и двата са добри можеш да си вземеш куче от тях
User's Signature

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. The love is all around me...

#4 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 06:35 AM

"за мен von Kalia и von alexsander са хубави раазвъдници и двата са добри можеш да си вземеш куче от тях ":ea_103: А ти защо си взе от VONROZEN? Нима той не е хубав развъдник? Или има някакъв проблем с родословията? Или не членуват където трябва?
Според мен тези развъдници които споменаваш май нямат право да развъждат НОК...Ти какво мислиш по въпроса? Или изказваш някакво мнение под диктовка на някой... :ea_103:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#5 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 08:30 AM

Показване на мнениетоmaya_mai4ety, в May 22 2009, 06:41 PM, написа:

за мен von Kalia и von alexsander са хубави раазвъдници и двата са добри можеш да си вземеш куче от тях

Славея Колева
0889835992
Димитровград
Имейл: sl.koleva@abv.bg (и много други). Никове, скайп: slaveika96

Малко се чудех дали да я сложа тук, отдавна разни хора ме подсещат за това странно...хм, момиченце (?!). Но като цяло подарява, продава, размножава, отглежда много животни, губи "своето" куче, което обаче не си знае името или загубва други две на куп. В момента рекламира ферма за птици, явно и там търговийката тече. Та, нека я има тук, да имате едно на ум.
Още повече, че от известно време имаме "честта" да пише и в този форум, под ник maya_mai4ety.
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936

#6 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 01:55 PM

това че съм си взела от росен не означава че не харесвам кучетата на тези 2 развъдника и няма никакъв проблем с членуване родословие и т.н. просто реших да е от росен
относно цитата няма да коментирам повече казах каквото казах не ме интересува какво мислите за мен
User's Signature

#7 Потребителят е офлайн   house_is_liffe Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 01:25 PM

Аз мисля че това момиче има психични отклонения... :ab_041: :ea_103: :ud_009:

#8 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 07:57 PM

мислете каквото си искате все ми едно исках само да помогна на човека като не щете ваш си е проблема
User's Signature

#9 Потребителят е офлайн   house_is_liffe Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 09:04 PM

Ейй..момиче ти първото което не разбираш нищо от кучета къде си трагнала да помагаш на хората :ab_041: :ab_041: :ab_041: а второ чула си 2 развъдника и веднага приказваш :eg_033: СТЕГНИ СЕ МОМИЧЕ,ЧЕ ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕШ!!! :ab_041: :ab_041:

#10 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 09:49 PM

ами аз незнам как ейтака си преценихте че нищо незнам но както казах си е ваш проблем не сте вие хората които ще ме съдят ии ще ме опрекват и да ми казват какво да правя както казах не ме интересува
User's Signature

#11 Потребителят е офлайн   house_is_liffe Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 10:22 PM

Ти си мислиш,че не те познаваме много добре те знаем какво представляваш :ab_041: ии че се пишеш на голямата работа и че ЛЪЖЕШ много да не почвам да изброявам лъжи :eg_033:
казах ти СТЕГНИ СЕ!! :db_046: :ab_041: :ab_041:

#12 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 10:57 PM

ми ок айде искам всички да чуят каква съм и какво съм направила за да не си правят грешни изводи за мен чакам да ми докажеш че съм такава каквато ме изкарваш
User's Signature

#13 Потребителят е офлайн   house_is_liffe Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 08:31 AM

Еми момиче няма да ми стигне 2-3 дена :ab_041: те хората ще са много очудени как едно дете на 13 години може да лъже толкова много бил казал прекалено много :ab_041: а и какво да ти казвам каква си ти си знаеш ти лъжеш и т.н :zz_020:

#14 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 11:19 AM

в такъв случей да не ти губя много ценното време я представи 2 - 3 неща в които съм излъгала или може и 1
User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   house_is_liffe Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 12:52 AM

Еми например ..че работиш с Гопито :ab_041: ии за развъдници лъжеш и т.н казах ти ЗЕМИ СИ СТЕГНИ И СПРИ ДА ЛЪЖЕШ много ти се искат някой неща,но с лъжи не стават работите :ab_041:

#16 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 10:10 PM

:ab_041: ами кво пречи да си работя с гопито аз не знам ? :ab_041:
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 11:19 PM

Дано повечето хора които работят с Гопи не са като теб, защото Гопи ще полудее :ab_041:
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   m1mo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 12:29 PM

Погнахте момиченцето :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 02:52 PM

работата при нас е спорт ние работим с обучението на кучетата ние с още няколко треньора
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   house_is_liffe Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 03:16 PM

Ем проблема е,че ти не работиш с ГОПИ... :db_046:

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема