Търся кученце от дребна порода пинчер, чихуа хуа, йорки и т.н. дребосъци или непородисто мъниче, което да си остава дребничко. Кученцето е за жена на средва възраст, която има огромно желание да се грижи за такъв мъник. Би желала кученцето да е мъжко! Други изисквания няма. Може да е бебе, може и да е пораснало вече. ако имате такова кученце за подаряване, пишете ми. Може и на мейл orhideia_K@abv.bg , в темата или на ЛС.
Надявам се да намерим дом за едно мъниче!
"без дом" = бездомни (предимно). За породите има клубове.
мод
Подарете кученце от дребна порода/или непородисто дребно кученце
Публикувано: 24 May 2009 - 02:11 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 May 2009 - 03:58 PM
Предполагам, че жената иска мъжко куче, защото женската ще ражда. Вижте тази Ирка, колко е нежна и красива, кастрирана женска не може ли, хем и данък няма да плаща.Посети моя сайт
Публикувано: 25 May 2009 - 05:43 PM
Благодаря за отзоваването!
Много се радвам, че кученцето си има вече дом! Хубаво е, че писах на още 1 жена, пуснала обяви в Без Дом и двете кученца си имат дом! това много ме радва!!!
За женско кастрирано и аз ще я питам, защото наистина няма да има проблеми с такова кученце. тя е имала мъжки пинчер и затова иска пак мъжко, но ще гледам да я предумам.
Само да отбележа пак, че жената държи кученцет ода си остава дребничко!
Ще и покажа кученцата от снимките. Ако пожелае някое веднага ще пиша! Дотогва всички, които трябва да намерите дом за някое малко кученце - пишете!
Много се радвам, че кученцето си има вече дом! Хубаво е, че писах на още 1 жена, пуснала обяви в Без Дом и двете кученца си имат дом! това много ме радва!!!
За женско кастрирано и аз ще я питам, защото наистина няма да има проблеми с такова кученце. тя е имала мъжки пинчер и затова иска пак мъжко, но ще гледам да я предумам.
Само да отбележа пак, че жената държи кученцет ода си остава дребничко!
Ще и покажа кученцата от снимките. Ако пожелае някое веднага ще пиша! Дотогва всички, които трябва да намерите дом за някое малко кученце - пишете!
Страница 1 от 1