ПОМОЩ ! КЪРЛЕЖИ НАПАСТ !
Публикувано: 30 May 2009 - 04:39 PM
Публикувано: 30 May 2009 - 04:55 PM
Публикувано: 31 May 2009 - 03:00 PM
Куч беше 2 седмици на село- рай за него... От страх да не го взема пълен с бълхи и кърлежи, освен Килтикс, му сложих и Адвантикс... Прибрах си го с 2 кърлежа и 2 бълхи... Пак добре...
Тук(Бургас) уж е пръскано- в Морската нямаме проблеми. Преди няколко дни имах малко работа и го взех с мен... След всяка малка тревичка по улицата, в която беше влязъл за секунди да души, например, му се закачаха по около 5 кърлежа по краката и муцуната....
Но пак сме добре... Рядко виждам забити... Само ми е чудно, дали от каишката или от Адвантикса... Дори и на кучето(лазещи) са някак опиянени, със забавени реакции...
Та изглежда, каишката въри работа... Но много хора взеха да ме питат, от кога не съм го била къпала.. Защо вонял толкова отвратително...

Публикувано: 31 May 2009 - 09:51 PM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 02 June 2009 - 07:29 PM
IzrodGaden, в Jun 1 2009, 06:54 AM, написа:
Не е съвсем така. Аз съм последният който държи да защитава било Фронтлайн, било Адвантикс. Препаратите трябва да се прилагат правилно и превантивно.
Първо е важно да се започне с прилагането поне един месец преди пиковото време - това е около март-април. Освен това е важно да се постави ЦЯЛАТА доза на кожата. Освен това е добре да се третира за втори път 20 дена след първата доза, а после на един месец. Препаратите не гарантират, че няма да има полазили кърлежи, а че няма да има забити или да се задържат дълго. Според мен и трите най-разпространени спота са с почти еднакво действие. Аз лично ползвам каишка, защото е по-евтино. Но наистина смърди и догодина ще сме пак на спотове.
Публикувано: 02 June 2009 - 08:33 PM
Публикувано: 03 June 2009 - 03:51 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 June 2009 - 10:09 PM
Оп не бях прочела цялата тема имало препарат и за нас...
http://www.framar.bg...id01004124.html
Извинете за спама.
Това мнение е редактирано от alisa: 03 June 2009 - 10:56 PM

Вход

Горе
Цитиране +