Тази вечер ми се обадиха, че са забелязали черна женска лабрадорка в кв. Борово. Не са могли да я приберат и да й направят снимки. Получих следното писмо от момчето, което ми се обади (майка му я е видяла, докато е разхождала тяхното куче):
"Не можахме да я намерим отново. Не вярвам да е отишла много далече. Не е била нито кльощава, нито дебела. Черна. Много притеснена, зарадвала се на мъжкия ни лабрадор. Няма каишка. Няма татуировка. Последно е засечена на ул. Подуево (20:29 na 30-05-09 по GSM обаждане). Близко до ул. Солун.
Ще ви информираме за допълнителна информация и евентуално снимка, ако я видим отново.
Крис (GSM) 0877003124"
Забелязан изгубен черен женски лабрадор в кв. Борово
Публикувано: 31 May 2009 - 12:20 AM
Дали не са видели това куче (не знам дали и то е в Борово, просто се сетих за нея).

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 May 2009 - 10:02 AM
bushkata, в May 30 2009, 10:20 PM, написа:
Дали не са видели това куче (не знам дали и то е в Борово, просто се сетих за нея).
Bushkata, благодаря. Обадих се сега на един от телефоните от темата за "Раздавачката на целувки", за да разбера къде е кучето. Казаха ми, че сутринта пак си е било там (пред заведението явно), в друг квартал, т.е. вероятно НЕ става въпрос за същото куче.
Нарочно не пишем кое куче къде се намира.

Страница 1 от 1