Ризен се скита в Костинброд
Публикувано: 16 July 2009 - 02:27 PM
Anuk, в Jul 16 2009, 03:25 PM, написа:
Слуша гальовника, но е беглец

Публикувано: 16 July 2009 - 02:30 PM
rodegunda, в Jul 16 2009, 03:29 PM, написа:

Всеки път като видя темата отгоре и ми подскача сърцето от радост, викам си - ще има новини и снимки!
П.П. Получих вчерашното ти ЛС, имахме проблеми с нета и с моя дървен комп

Няма проблем, важното е, че си прочела

Публикувано: 16 July 2009 - 03:04 PM
Публикувано: 16 July 2009 - 03:11 PM
SMitreva, в Jul 16 2009, 04:04 PM, написа:
Нали? Има нещо такова...Мъжките са бегълци

Публикувано: 16 July 2009 - 03:19 PM
Публикувано: 28 July 2009 - 04:32 PM
Адлер е много добре, свикна с нас и взе да проявява характер :) Семейството ни стигна до консенсус и му наехме учител, за да сме сигурни, че ще бъде възпитано момче :) Учителя идва при нас два пъти в седмицата и вече сме научили доста команди

Уроците ще ги прекъснем от 1 Август, защото заминаваме на море. В сайта на Българският шнауцер клуб намерихме хотел на който собствениците са любители на Шнауцери. Като се приберем ще изпратим снимки.
А за сега ето тези снимки!

Публикувано: 28 July 2009 - 06:12 PM
С това, че не ви плашат повадките на дивачето, а сте готови да го обучавате. Наистина много ме зарадвахте. Страшен екип сте

Приятна почивка и също така приятно обучение след това.
Много поздрави на цялото семейство

Публикувано: 28 July 2009 - 07:03 PM

С.Митрева: Строг нашийник е, но няма как да го обучаваме без него. Учителя ни го препоръча, и ние като теб бяхме много предубедени, но се убедихме, че наистина има страхотен ефект. Плюс това, ние го слагаме временно, докато свикне да не се тегли като магаре :) Той е голямо момче, а ще става и още по-голямо, така, че не можем да сме му шейна

Докато се научи така ще бъде!
Rodegunda: Много поздрави имаш от всички ни, и най-вече от Адлер, имаме ти телефонния номер и на връщане ако искаш може да минем да го видите красавеца! :)

Публикувано: 28 July 2009 - 07:14 PM
Питаш??!!! Да, да, да!!! Искаммммммммм!!!!
Стоя на задните лапи и въртя опашката

Соня и аз го водих със строгач, нямаше иначе как да се справям с него. След като Адлер реши една вечер да се порадва на един дядо дето минаваше покрай нас и аз не успях да го удържа (дядото щеше инфаркт да получи) минахме на строгия.
За обучение строгия нашийник е супер, ако се ползва както трябва.
Публикувано: 28 July 2009 - 08:07 PM

Родегунда, изпрати ми телефона си на лично съобщение, защото някъде из указателя съм го изгубила

Публикувано: 29 July 2009 - 08:30 AM

Публикувано: 30 July 2009 - 12:06 PM
Публикувано: 07 August 2009 - 11:22 AM
Много красив е станал, сега като гледам първите му снимки .... няма нищо общо с кучето от първата страница.
Много е гушкав! Аз получих един удар нос в нос (тайно си мечаех за това и ето

Със своите хора само се гушка, раздава им целувки, страхотен екип са! По едно време седна и точно до мен за да ми поласкае самолюбието

И много го е страх да не го забравят някъде, все в колата искаше да се върне.
Аз нащраках с телефона няколко снимки, но ще чакам те да се приберат и да сложат морските снимки, те сто процента ще са по-хубави.
За пореден път искам да благодаря на това прекрасно семейство, че са го взели.
Да има повече такива хора ....
На мен ми беше много приятно да се видим!