Ризен се скита в Костинброд
Публикувано: 16 July 2009 - 02:27 PM
Anuk, в Jul 16 2009, 03:25 PM, написа:
Слуша гальовника, но е беглец

Публикувано: 16 July 2009 - 02:30 PM
rodegunda, в Jul 16 2009, 03:29 PM, написа:
Всеки път като видя темата отгоре и ми подскача сърцето от радост, викам си - ще има новини и снимки!
П.П. Получих вчерашното ти ЛС, имахме проблеми с нета и с моя дървен комп
Няма проблем, важното е, че си прочела

Публикувано: 16 July 2009 - 03:04 PM
Публикувано: 16 July 2009 - 03:11 PM
SMitreva, в Jul 16 2009, 04:04 PM, написа:
Нали? Има нещо такова...Мъжките са бегълци

Публикувано: 16 July 2009 - 03:19 PM
Публикувано: 28 July 2009 - 04:32 PM
Адлер е много добре, свикна с нас и взе да проявява характер :) Семейството ни стигна до консенсус и му наехме учител, за да сме сигурни, че ще бъде възпитано момче :) Учителя идва при нас два пъти в седмицата и вече сме научили доста команди
Уроците ще ги прекъснем от 1 Август, защото заминаваме на море. В сайта на Българският шнауцер клуб намерихме хотел на който собствениците са любители на Шнауцери. Като се приберем ще изпратим снимки.
А за сега ето тези снимки!

Публикувано: 28 July 2009 - 06:12 PM
С това, че не ви плашат повадките на дивачето, а сте готови да го обучавате. Наистина много ме зарадвахте. Страшен екип сте
Приятна почивка и също така приятно обучение след това.
Много поздрави на цялото семейство
Публикувано: 28 July 2009 - 07:03 PM
С.Митрева: Строг нашийник е, но няма как да го обучаваме без него. Учителя ни го препоръча, и ние като теб бяхме много предубедени, но се убедихме, че наистина има страхотен ефект. Плюс това, ние го слагаме временно, докато свикне да не се тегли като магаре :) Той е голямо момче, а ще става и още по-голямо, така, че не можем да сме му шейна
Докато се научи така ще бъде!
Rodegunda: Много поздрави имаш от всички ни, и най-вече от Адлер, имаме ти телефонния номер и на връщане ако искаш може да минем да го видите красавеца! :)

Публикувано: 28 July 2009 - 07:14 PM
Питаш??!!! Да, да, да!!! Искаммммммммм!!!!
Стоя на задните лапи и въртя опашката
Соня и аз го водих със строгач, нямаше иначе как да се справям с него. След като Адлер реши една вечер да се порадва на един дядо дето минаваше покрай нас и аз не успях да го удържа (дядото щеше инфаркт да получи) минахме на строгия.
За обучение строгия нашийник е супер, ако се ползва както трябва.
Публикувано: 28 July 2009 - 08:07 PM
Родегунда, изпрати ми телефона си на лично съобщение, защото някъде из указателя съм го изгубила

Публикувано: 29 July 2009 - 08:30 AM
Публикувано: 30 July 2009 - 12:06 PM
Публикувано: 07 August 2009 - 11:22 AM
Много красив е станал, сега като гледам първите му снимки .... няма нищо общо с кучето от първата страница.
Много е гушкав! Аз получих един удар нос в нос (тайно си мечаех за това и ето
Със своите хора само се гушка, раздава им целувки, страхотен екип са! По едно време седна и точно до мен за да ми поласкае самолюбието
И много го е страх да не го забравят някъде, все в колата искаше да се върне.
Аз нащраках с телефона няколко снимки, но ще чакам те да се приберат и да сложат морските снимки, те сто процента ще са по-хубави.
За пореден път искам да благодаря на това прекрасно семейство, че са го взели.
Да има повече такива хора ....
На мен ми беше много приятно да се видим!

Вход

Горе
Цитиране +