In Memoriam
Публикувано: 10 July 2009 - 07:54 PM
Миличък Бенджи,почивай в мир!Не бях влизала много време тук-тази вест просто ме смрази.Сесил,нашите дългоушковци ни дават много обич и са винаги предани,Бенджи също е бил, пази тези мили спомени!А какъв красавец е бил/не го бях виждала отпреди 7-8 месеца/!
Публикувано: 17 July 2009 - 03:41 PM
Боже,сега случайно влизам и прочетох тази ужасна новина. Моите най-искрени съболезнования за загубата на този красавец. Не го познавам лично и не мога да си представя колко ви боли.Бъдете силни и не се предавайте.
Почивай в мир Бенджи!
Почивай в мир Бенджи!
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 26 October 2009 - 09:13 PM
С огромна мъка и тъга на сърцето пиша в тази тема.На 24.11.2009г. след 11 години на радост, игри и най-вече себеоддаване, ни напусна нашето скъпо момиче Кари.Винаго вярна до нас на края не успя да се пребори с рака.Въпреки това и в последните си месеци прояви невероятен характер и на пук на всички лекари надживя с над месец прогнозите им.Но, голямото но, в крайна сметка и нейните силички свършиха и за винаги ни остави.Въпреки това тя никога няма на пълно да изчезне, след като винаги ще я носим в сърцата си както и любовта с която ни даряваше безрезервно.
Сбогом мило моя куче, дано вече намериш покоя.
In memoriam:
http://vbox7.com/play:9e9afbc9
Сбогом мило моя куче, дано вече намериш покоя.
In memoriam:
http://vbox7.com/play:9e9afbc9
Публикувано: 27 October 2009 - 10:09 AM
Когато за първи път пуснахте темата се разплаках,все едно видях моя малчуган,черен с вечна усмивка на муцунката...с голяма мъка изгледах клипчето,което сте и посветили,толкова ми стана болно и мъчно,а за Вашата мъка не мога и да си представя.Поднасям Ви искрените си съболезнования!Нека почива в мир милата душичка!
Публикувано: 27 October 2009 - 09:48 PM
Благодаря на всички за съпричастността.Дано никога никой не изпита последните два месеца през които преминахме с кучето ни, но за съжаление от цялата работа излезнахме с един по-малко.Наистина бях подготвен и си мислех, че след като нещата не са станали изведнъж ще е по леко да се продължи напред без Каринка, но сега осъзнавам колко сме се лъгали.От три дена съм без куче и когато се прибера в къщи ми се свива сърцето, толкова е празно без нея.Усещаме се, че постоянно правиме неща които бяха пряко или косвено свързани със съвместния ни живот с кучето, но след това изведнъж идва отрезвяването, че нея вече я няма. Наистина не пожелавам на никой да изпита това което в момента е на сърцата ни.Като гледам снимките на вашите кученца благородно завиждам на всички вас, които се радвате на безграничната обич, която са способни да дадът в този объркан свят милите кокерчета.Просто ми идва да скокна и да взема веднага един мъник, но чувствам че е прекалено рано още.Просто немога да осмисля още загубата на Кари.Постоянно я чувствам все едно е около мене и чака радостно да излезнема на разходка или както всички знаете да мушне нещо на бързо ей така между храненията.
Публикувано: 08 November 2009 - 09:40 PM
с огромна болка в душата си със сълзи на очите си и с много много наранена душа ви споделям че на 29 октомври след 6 месеца лечение загубих моето съкровище - ФАРА . тя е само на 11 години иза съжаление си отиде когато ме нямаше у дома .Милото ми детенце успя да надживее прогнозата на лекарите поне с 5 месеца- а те така и не и сложиха диагноза.Толкова много боли - не знам как се преодолява тази липса . Вкъщи е празно ,тихо и скучно без нейните игри. Липсва ми гушкането й , скачането и непрестанните и целувки .Сега само гледам снимките и играчките й и плача денонощно .изпитвам огромна вина че не бях до нея в последните и мигове и че преди да тръгна на работа в онзи тръгичен ден не върнах поне 10 пъти да я погаля и гушкам. Добре че поне съпругът ми бе с нея . И на двама ни душата ни страда за нея - нашето бебе.
Публикувано: 10 November 2009 - 01:11 PM
Е в такъв момент просто няма какво да се каже, каквото и да се изрече просто не помага.И моето куче почина преди няколко седмици и всеки ден като се прибирам от работа и все очаквам като отворя вратата да връхлети радостно върху мене, но за съжаление това не се случва.Голяма празнина остава след едно такова преживяване и за съжаление аз лично не виждам как точно може да се запълни отново.Но както се казва живота продължава.Нека да почива мир животинчето.Искренно ти съчувствам.
Публикувано: 09 February 2010 - 04:49 PM
Понеже съм от скоро не познавам този голям сладур и дългоушко.Но въпреки това ми е много тъжно че един от нашите златни,сладки,забавни,предани....дългоушковци напуска този форум.Но всички знаем че един си отива друг идва.
Почивай в мир златисти ни приятелю.
Почивай в мир златисти ни приятелю.