- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
In Memoriam
Публикувано: 01 June 2009 - 10:28 AM
Колкото и да не ми се иска мисля,че трябва да има такава тема.
Бенджи беше(все още е трудно да пиша в минало време) едно невероятно куче,един невероятен приятел.Винаги ще ми липсва и винаги ще боли от загубата му.
Винаги ще съм благодарна на всички приятели(мисля,че смело мога да използвам тази дума) от този прекрасен форум.Вие ми помогнахте да отгледам,да обичам и да възпитам един невероятен приятел.
Почивай в мир мое малко,златно момче!Обичаме те и винаги ще те обичаме!
Бенджи беше(все още е трудно да пиша в минало време) едно невероятно куче,един невероятен приятел.Винаги ще ми липсва и винаги ще боли от загубата му.
Винаги ще съм благодарна на всички приятели(мисля,че смело мога да използвам тази дума) от този прекрасен форум.Вие ми помогнахте да отгледам,да обичам и да възпитам един невероятен приятел.
Почивай в мир мое малко,златно момче!Обичаме те и винаги ще те обичаме!
Публикувано: 02 June 2009 - 07:50 PM
Чак не ми се иска да пиша в тази тема.Все още мисля че това е един сън и като се събудя Бенджи ще бъде жив и всичко във форума ще бъде наред.Винаги когато Sesili изпращаше негови снимки аз направо неможех да отлепя поглед от тях.Стоях и ги гледах много дълго.В мига в който разбрах ужасната новина сърцето ми се сви и сълзи се стекоха от очите ми.Той е някъде там и е щастлив.Там сигурно няма полянки които да са забранени за кучета или хора които да бият животни.Сигурно си е легнал под някоя палма на сянка а морето шуми около него.Сигурно около него има и други кученца с които през деня си играят на гоненица и се търкалят в тревата а вечер някой ангел го целува за лека нощ и му казва всичко за хората които го обичат.Sesili бъди силна!Той те гледа там отгоре и сигурно ти праща по някоя целувка.
Публикувано: 02 June 2009 - 07:52 PM
Поклон пред Свтлата ти ПАМЕТ ! Макар и да не съм го познавала тъжа с вас . Не се предавайте живота продължава и той винаги ще бъде с вас и ще ви гледа толкова благо и любопитно както е бил и приживе . Докъто Бенджи е в сърцата ви , той е ЖИВ !
Публикувано: 05 June 2009 - 09:48 PM
Почивай в мир, нежно кученце.
Публикувано: 06 June 2009 - 01:51 PM
Не трябваше да става така .. и аз не мога да повярвам .. дори и да не се познаваме .. нямате си на представа колко тъжно ми стана ! Надявам се както виниги съм мислила , че Бенджи ще отиде на място , където ще бъде той ! Без забрани...без абсолютно нищо .. и винаги ще е целува - нежно и ще ти благодари ! Бъди сигурна ! Не се тревожи .. той трябва да е щастлив.. спомняй си с радост всяка игра с него..всяка забележка..всяка беля...и всичко хубаво , което да пълни душицата ти ! ПОЧИВАЙ В МИР ПРЕКРАСЕН БЕНДЖИ !!! ;( ТъРпЕнИеЕ !! ... със ВАС СМЕ ВСИЧКИ !
Публикувано: 06 June 2009 - 02:07 PM
R.I.P.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 08 June 2009 - 09:01 AM
Ужасно е...и много тъжно...не познавах този малък палавник Бенджи, и все пак плаках когато разбрах за смъртта му. Надявам се ,че там където е , е и моята малка Фрида, която почина преди 3 години. Надявам се да ни гледат отгоре...и затова се опитвам да не плача, за да не им е тъжно и на тях. Почивай в мир Бенджи...
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »